Bende çalışıyorum minnosumÇalışmaya çalışıyorum sosyalim sen de durum ne
Hayırlı cumalar paremmmmm
D u t um şimdi baktımda mesajlarına çıkmış eşin hastaneden inşallah bulduğunuz doktor şifanız olucak dutum herşey güzel olucak
Sağolun kızlar. Dua edin çıktı ama iyileşmedi. Bu hafta bypass olacakD u t Gözünaydın çiçeğim Rabbim sizlere bağışlasın bir daha tekrarını yaşatmasın inşallah çok çok geçmiş olsun çok kısa sürede tekrardan gel aramıza
İyileşicek dutum dualarımızdasın bu mübarek gün şu güzel saatte rabbim acil şiifalarını versin inşallah bizi sevdiklerimizle sınamasın canımSağolun kızlar. Dua edin çıktı ama iyileşmedi. Bu hafta bypass olacak
Amin amin canım sağolasınİyileşicek dutum dualarımızdasın bu mübarek gün şu güzel saatte rabbim acil şiifalarını versin inşallah bizi sevdiklerimizle sınamasın canım
Tabii ki de edeceğiz kuzucum Rabbim yardımcınız olsunn inşAllahSağolun kızlar. Dua edin çıktı ama iyileşmedi. Bu hafta bypass olacak
Allah razı olsun canım benimTabii ki de edeceğiz kuzucum Rabbim yardımcınız olsunn inşAllahGene ya şafi toplarız
Bugün hiç kimse yok paremmm bende bugun biraz var ama yok gibiyim inşAllah geçecekHerkes nere gitti heyyyy
Sabaha göre daha iyimisin nasılsın tinnosumBugün hiç kimse yok paremmm bende bugun biraz var ama yok gibiyim inşAllah geçecek
Biraz daha paremmmSabaha göre daha iyimisin nasılsın tinnosum
Annende üzülmüştür şimdi ama dediğin gibi başka kimse yoksaBiraz daha paremmmannemi aradım ona ağladım ağlayacak başka kimsede yok burda biraz daha iyimm çiçeğimmm
Üzüldü teselli ediyor garibim işte paremmmmAnnende üzülmüştür şimdi ama dediğin gibi başka kimse yoksa
Canım benim ya oyke bir şey oksun ki kuş gibi hafif ol bebegim❤
Bende deli dana gibi dolanıyorum kk daÜzüldü teselli ediyor garibim işte paremmmm
Âmin yürekten hemde öyle böyle değil çok ihtiyacım var kuzummşu günüm bitseydi normale dönerdim Sen napıyon çiçeğimm
Allah zihin açıklığı versin inşallah canım benimBende çalışıyorum minnosum
Allah razı olsun, sanada inş beybitomAllah zihin açıklığı versin inşallah canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?