Ah be bebeğim daha yeni gördüm çiçeğim hahahajaGünaydın günaydın günaydınnn
Lna16
Tiniminimavihanim
MssPARE
@Catlak-kurabiye
@Jou
@ozo1907
Fatmazell
@BlueBerry4268
@mavikelebek34
@ASSOSyal
@NesNa
@Hogwartss
Minnosprenses
Oyyssss buda benden ah kuzum sabaha kadar oturunca kafa kalkmıyor di mi oruçlu oruçlu kıyamam haHepimize ip mi atlatıyon
Yenicik uyandım bende günaydın kuzum
Biz burda kocaman bir aileyiz her zaman diyorum eski değiliz belki sizler gibi ama insan kısa zamanda tanısa içi ısınırsa sankim yıllarca tanıyormuş gibi oluyor kuzummm...Allah razı olsun canım benim
Ben iftarda idik çiçeğim ya arkadaşlarla ondan yoktumHerkes nere gitti heyyyy
Oyy çiçeğim bende sana kıyamamOyyssss buda benden ah kuzum sabaha kadar oturunca kafa kalkmıyor di mi oruçlu oruçlu kıyamam ha
İyiyim çiçeğim iftara davetliydik ordan geldim daha namaz kılmadım biliyor musun sabah ezanına kadar kılmam lazım ama nasıl ağırlık oldu üstümde anlatamamOyy çiçeğim bende sana kıyamam
Nasılsın konuşamadık bugün hiç
Allah iyilik versin çiçeğim hep iyi olİyiyim çiçeğim iftara davetliydik ordan geldim daha namaz kılmadım biliyor musun sabah ezanına kadar kılmam lazım ama nasıl ağırlık oldu üstümde anlatamam
Elhamdülillah iyiyim kuzum sonuç olarak sen nasılsın
Bugün arkadaş ariyor ben yeni uyanıyorum açamadım hahahah dalga geçiyorlar seline ulaşmak mümkün değil
Dedim ben ulaşılmaz insanım herkes beni arayıp konuşamaz hahahaha
Abla da diyor selini iftardan sahura kadar yakaladın yakaladın sonra bulamazsın
Dedim doğru valla öğlene kadar uyuyorum sabaha kadar oturuyorum kuran zikir namaz sahurluk sonra öğlene kadar uyu , arayan kız da iftar için arıyor bana ulaşamayınca eşi eşimi arıyor Selin nerde Ayşegül ulaşamamış dedim diyor Allah Allah kızın tansiyonu mu düştü bayıldı mı bişi mi oldu acaba oruçlu birde gideyim bir araba ile bakayım
Dedim kız yok uyuyordum baktım sen aramışsın anca dedim
Afiyet olsun minnoşum iyi gecelerSahur yaptım uyuyorum iyi geceler kızlar
İyi geceler minnoşSahur yaptım uyuyorum iyi geceler kızlar
Hahahahaha kız benim huyumdur tek telefon sessizdedirAllah iyilik versin çiçeğim hep iyi ol
Hahaha kız haklı insan bi arada uyanır bakar telefonuna kim aramış
Ah bebeğim bir türlü uzun uzun sohbet edemedik seninleİyi geceler minnoş
Amin canım inşallah hep birlikte iyi olalım kuzunmmAllah iyilik versin çiçeğim hep iyi ol
Hahaha kız haklı insan bi arada uyanır bakar telefonuna kim aramış
Sesin huzur veriyordur çiçeğiiimAmin canım inşallah hep birlikte iyi olalım kuzunmm
Kız ben nerden bileyim böyle bir cacık olacak hahahaha müneccim değilim ya
Zaten telefon sessizde diye de hep söyleniyorlar
Benim sesimi duymadan yapamıyorlar ondan bu sitem
Evet minnoşum ya bir denk gelemedik bebeğim yaAh bebeğim bir türlü uzun uzun sohbet edemedik seninle
HahahahaSesin huzur veriyordur çiçeğiiim
Sen naptın çiçeğim bana yine papatya topladın mıSesin huzur veriyordur çiçeğiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?