Bir daha merakta bırakırsan evini basarlar he akıllı ol bundan sonraHahahaha
Teşekkürler bebeğim
Seni yerim hammmmm
iş öyle değilbu kızlar bizim fena ah ah
Evet ya çok şükür ama şuan bitik durumdayımEvet minnoşum ya bir denk gelemedik bebeğim ya
Misafirlerini ağırlamışsın artık denk geliriz inşalllah çiçeğim
Valla özledim kız önceden hep ederdikkkkk
Hahahahaj basacaklar valla zatenBir daha merakta bırakırsan evini basarlar he akıllı ol bundan sonra
Hahaha oyy kurban olurum bugün hava kapalıydı lojmanın arka tarafı ful papatya oraya çıkmadık bi market yapıp geldik yarın hava güzel toplar atarım sana çiçeğiim annemlere kurutacağım çok faydalıymış kv ve annem coştular onları görünce bize de topla kurut diye yarın da biraz toplarımSen naptın çiçeğim bana yine papatya topladın mı
Bu saatte ne duvar silmesi minnoşum yat uyu boşver sonra silersin toz mu belli ediyor sanki duvarlarEvet ya çok şükür ama şuan bitik durumdayımuyumam lazım yarın erkek kardeşim ve kız kardeşim geliyor bende özledim ya uzun uzun muhabbet etmeyi bayadır kk da aktif olamıyorum işiö hiç. Bitmiyor şimdi taktım duvarlara silmeden rahat edemem biri be durdursum
Oyyyy kıyamam kardeşlerin ne geliyor ne güzel minnoşEvet ya çok şükür ama şuan bitik durumdayımuyumam lazım yarın erkek kardeşim ve kız kardeşim geliyor bende özledim ya uzun uzun muhabbet etmeyi bayadır kk da aktif olamıyorum işiö hiç. Bitmiyor şimdi taktım duvarlara silmeden rahat edemem biri be durdursum
Ay ay fotoğraf dan belli idi her yer papatya alanlar her her full gördüm çiçeğim sen atıncaHahaha oyy kurban olurum bugün hava kapalıydı lojmanın arka tarafı ful papatya oraya çıkmadık bi market yapıp geldik yarın hava güzel toplar atarım sana çiçeğiim annemlere kurutacağım çok faydalıymış kv ve annem coştular onları görünce bize de topla kurut diye yarın da biraz toplarım
Bu saatte ne duvar silmesi minnoşum yat uyu boşver sonra silersin toz mu belli ediyor sanki duvarlar
Hahaha evett linoşuuumAy ay fotoğraf dan belli idi her yer papatya alanlar her her full gördüm çiçeğim sen atınca
Yaaaa inşallah hava açık olur bekliyorum o güzellikleri
Yaaaaa seni yerimmm onlar benim papatyalar kimsen kıskanmasın
Papatya çayı şaka bir yana şifadır kuzim en önemlisi sakinleştirici özelliği var hahahaah
Güzel bakit geçirelim bana da değişiklik olsun ya, derste çalışıyorum ev temizliği yemek derken akşam oluyor canım eşim gelince onunla ilgileniyorum bir bakmışım uyku saati g2lmöiş günler vöyle gidiyor işteOyyyy kıyamam kardeşlerin ne geliyor ne güzel minnoş
Yerim yaaaa ne mutlu oh sohbetler muhabbetler misssss
Tadını çıkart kuzunmm
Evet ya ben seni göremiyorum bayadır aktif ders çalışıyorsun sanırım çiçeğim ..
Allah zihin açıklığı versin inşallah
Ay kız bırak duvar silmeyi yabancı gelmiyor ramazan ramazan tövbe estağfurullah
Ramazan sonu yaparsın hem yaz temizliği olur yorma kendini kuzum
Yat dinlen şey yapma mışıl mışıl minnoşlar gibi dinlen
Ben uyuyorum kız vallah silemem canım çıktı bu günBu saatte ne duvar silmesi minnoşum yat uyu boşver sonra silersin toz mu belli ediyor sanki duvarlar
Ay ben severim kuzum her türlü otu şeyi anladın sennnHahaha evett linoşuuum
öyleymiş sakinleştirici etkisi birde başka başka özellikleri varmış annemler diyordu amaan hiç içmem öyle çaylar falan
Bunu kendi ses tonunla okudum cümlelere bile enerjini nasıl verebiliyorsun hayret yani hahaha iç bebeğim şifa olsunAy ben severim kuzum her türlü otu şeyi anladın sennn
Rezene adaçayı kiraz sapı hahahaha papatya ne aklına gelirse kız ben çocuk için çakşır otu suyu içtim ya nasıl da kokulu kötü bişi anlatamam sana o yüzden diğerleri şifa şifa tadı da kendi de
Yaaaa kıyamam kuzum tabi ya değişiklik olsun kardeş aile gibisi var mı kuzum insan çok özlüyorGüzel bakit geçirelim bana da değişiklik olsun ya, derste çalışıyorum ev temizliği yemek derken akşam oluyor canım eşim gelince onunla ilgileniyorum bir bakmışım uyku saati g2lmöiş günler vöyle gidiyor iştebekarken iyi aktifim evlendiö tüm herşey beniö üstüöde olunca gelemiyorum buralara ama hepinizle sohbet etmeyi özledim ya
Öpüyorum sizi iyi geceler
HahahahahaBunu kendi ses tonunla okudum cümlelere bile enerjini nasıl verebiliyorsun hayret yani hahaha iç bebeğim şifa olsun
Silme zaten minnoş sıcacık git yat kocişin yanına minnoşBen uyuyorum kız vallah silemem canım çıktı bu gün
Çiçeğiim iy ki varsın çok seviyorumHahahahahaenerjim oraya kadar gelmiş ne mutlu bana fatmammmm
Biraz bana geldiler işte kuzumm geçer gider inşAllahTiniminimavihanim bebeğimmm lokumummmm balım neden sen üzgünsün bugün ne oldu sana çiçeğim ben fazla yoktum buralarda ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?