Evet minnoşum ya bir denk gelemedik bebeğim ya
Misafirlerini ağırlamışsın artık denk geliriz inşalllah çiçeğim
Valla özledim kız önceden hep ederdikkkkk
Evet ya çok şükür ama şuan bitik durumdayım uyumam lazım yarın erkek kardeşim ve kız kardeşim geliyor bende özledim ya uzun uzun muhabbet etmeyi bayadır kk da aktif olamıyorum işiö hiç. Bitmiyor şimdi taktım duvarlara silmeden rahat edemem biri be durdursum

Sen naptın çiçeğim bana yine papatya topladın mı
Hahaha oyy kurban olurum bugün hava kapalıydı lojmanın arka tarafı ful papatya oraya çıkmadık bi market yapıp geldik yarın hava güzel toplar atarım sana çiçeğiim annemlere kurutacağım çok faydalıymış kv ve annem coştular onları görünce bize de topla kurut diye yarın da biraz toplarım

Bu saatte ne duvar silmesi minnoşum yat uyu boşver sonra silersin toz mu belli ediyor sanki duvarlar

Oyyyy kıyamam kardeşlerin ne geliyor ne güzel minnoş
Yerim yaaaa ne mutlu oh sohbetler muhabbetler misssss
Tadını çıkart kuzunmm
Evet ya ben seni göremiyorum bayadır aktif ders çalışıyorsun sanırım çiçeğim ..
Allah zihin açıklığı versin inşallah
Ay kız bırak duvar silmeyi yabancı gelmiyor ramazan ramazan tövbe estağfurullah
Ramazan sonu yaparsın hem yaz temizliği olur yorma kendini kuzum
Yat dinlen şey yapma mışıl mışıl minnoşlar gibi dinlen

Ay ay fotoğraf dan belli idi her yer papatya alanlar her her full gördüm çiçeğim sen atınca
Yaaaa inşallah hava açık olur bekliyorum o güzellikleri
Yaaaaa seni yerimmm onlar benim papatyalar kimsen kıskanmasın
Papatya çayı şaka bir yana şifadır kuzim en önemlisi sakinleştirici özelliği var hahahaah

Hahaha evett linoşuuum
öyleymiş sakinleştirici etkisi birde başka başka özellikleri varmış annemler diyordu amaan hiç içmem öyle çaylar falan

Güzel bakit geçirelim bana da değişiklik olsun ya, derste çalışıyorum ev temizliği yemek derken akşam oluyor canım eşim gelince onunla ilgileniyorum bir bakmışım uyku saati g2lmöiş günler vöyle gidiyor işte bekarken iyi aktifim evlendiö tüm herşey beniö üstüöde olunca gelemiyorum buralara ama hepinizle sohbet etmeyi özledim ya

Hahaha evett linoşuuum
öyleymiş sakinleştirici etkisi birde başka başka özellikleri varmış annemler diyordu amaan hiç içmem öyle çaylar falan
Ay ben severim kuzum her türlü otu şeyi anladın sennn
Rezene adaçayı kiraz sapı hahahaha papatya ne aklına gelirse kız ben çocuk için çakşır otu suyu içtim ya nasıl da kokulu kötü bişi anlatamam sana o yüzden diğerleri şifa şifa tadı da kendi de

Bunu kendi ses tonunla okudum cümlelere bile enerjini nasıl verebiliyorsun hayret yani hahaha iç bebeğim şifa olsun

Yaaaa kıyamam kuzum tabi ya değişiklik olsun kardeş aile gibisi var mı kuzum insan çok özlüyor
Ohhh missss gibi iyi gelir sana minnoşum
Haklısın kuzum evli olunca işler bitmiyor birde sende dersler falan derken anca yetişirsin haklısın ama gel arada özletme kendini azıcık bizle de ilgilen kıskanırızzzz heee
Valla bekarken seni yakalayamadım minnoş

Tiniminimavihanim bebeğimmm lokumummmm balım neden sen üzgünsün bugün ne oldu sana çiçeğim ben fazla yoktum buralarda ya
Biraz bana geldiler işte kuzumm geçer gider inşAllah sen napıyonn bakıyımm yemeğe davetliymişiniz afiyet bal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…