Üşüdüm dondum uykum da geldi yatağa atıp kendimi üstünü örtüp ışığı kapatıp uykuya geçeyim

Herkese iyi geceler beybiler

Ayyy ne güzel de kapatıyor sırıda sırıda ne kız o mutluluğun gaynaaa

Hadi canım Allah rahatlık versin yalnız o saten carsaflarla üşürsun birde cıbıl cıbıl girmişsin yataaa

MashaAllah benim eşim de arapça dışında 4 yabancı dil biliyor.. ben çok seviyorum ya dil öğrenmeyi.. insan baya gelişiyor yani
Öyle kuzum orası da işte bana göre Latin dilleri zor ya biraz öğrenilir ama zaman lazım kendim için konuşuyorum onlara göre sıkıntı yok hep yurtdışında olmanın yararları da işte
Bende yapacağım bisiler

Üşüdüm dondum uykum da geldi yatağa atıp kendimi üstünü örtüp ışığı kapatıp uykuya geçeyim

Herkese iyi geceler beybiler

İyi geceler paremmmm Allah rahatlık versin çiçeğim
Amannn öyle askılılarla yatma daha erken üşütürsün hasta olursun

Bunu izlixem inşallah
Al benden de o kadar. Oyle uzaklastim ki reeldeki arkadaslarimla gordum ki insani ayni yoldan gecmeyen ayni sikintilari yasamayan insanlar anlamiyorlarmis cok aci
Kesinlikle öyle canım onlara göre laylaylom geliyor. Onlara göre çok stres yapıyoruz ondan olmuyor vs burayı keşfetmeden önce beni anlayabilecek birini arardım ama maalesef kimse anlamıyor balım. En iyisini yapmışsın burada bizlerle paylaş elimizden geleni yaparız gelmeyen için de dua ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…