- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Aynen kuzum elden geleni yapip Rabbim teslim olmaktam baska yapacagimiz bir sey yok. Rabbime hicbir sey zor gelmez insaAllah biz de mujdelerimizi burada paylasirizBunu izlixem inşallah
Kesinlikle öyle canım onlara göre laylaylom geliyor. Onlara göre çok stres yapıyoruz ondan olmuyor vs burayı keşfetmeden önce beni anlayabilecek birini arardım ama maalesef kimse anlamıyor balım. En iyisini yapmışsın burada bizlerle paylaş elimizden geleni yaparız gelmeyen için de dua ederiz
Hahahaha keşkeeEvet canım çok güzel ama akşamları daha güzel. Sende taşın
Amin amin canım inşallahAynen kuzum elden geleni yapip Rabbim teslim olmaktam baska yapacagimiz bir sey yok. Rabbime hicbir sey zor gelmez insaAllah biz de mujdelerimizi burada paylasiriz
Belki birgün canım Allahtan umut kesilmezHahahaha keşkee
Oh no no no noooBelki birgün canım Allahtan umut kesilmez
Taşınırsam bol bol kahve içeriz oh
Valla kurabiyem hemisim ben akşam kalktım hamur işi yapmaya o yüzden çevrimdışı idim@tiniminihaniim tinnoşum linoşum yoksunuz bu geceLna16
Bende birazdan uyurum hafta sonu koci evde mesajlara. Pek bakamıyorumöpiyim sizi iyi geceler ballar
Tasınırsanmı taşınırsammı dediinn bahhh heyecanlandımmm senmi taşınıyonnBelki birgün canım Allahtan umut kesilmez
Oh no no no nooo
Minnosprenses ile coconatt yeterince buluşup karnımızı ağrıtıyor bir kıskançlık şeysi daha kaldıramaz bu yüreeeemmm
Ayyy ne cok isterim varyaaaBelki birgün canım Allahtan umut kesilmez
Kurabiyemm sende gel taşın buralaraOh no no no nooo
Minnosprenses ile coconatt yeterince buluşup karnımızı ağrıtıyor bir kıskançlık şeysi daha kaldıramaz bu yüreeeemmm
Yok kız benim hiç öyle bir ihtimalin yok şuanlıkTasınırsanmı taşınırsammı dediinn bahhh heyecanlandımmm senmi taşınıyonn
Kim buluşuyormuşOh no no no nooo
Hahahah keşkeeee imkansızzz heptenYok kız benim hiç öyle bir ihtimalin yok şuanlıktaşınırsan yazcaktım
Sıkılana kadarrr bırakmam seni bakkÇok cüzwl olur cidden
Ahahah taşıncanmı kızHahahah keşkeeee imkansızzz hepten
Sıkılana kadarrr bırakmam seni bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?