Anaammmm dugunnn var diyorsun herr varya çok eğlenceli oluyor düğünleri filan..

Hatırladım linoşşcumm sen demiştin bana inshallah gitmem fasa diye hahahaha
Bebeğim sorma kaç gün gece düğün oluyormuş fasta 3 gün mü dediler 1 hafta mı emin değilim
Çok altın istiyorlar birde ya yandı bizim oğlan hahahahah
Valla Fas felan istemiyorum kalayım burda küçük ülkemde mutluyum

Ben 15 gün önce gelmişim gözün açık olsun çiçeğim
Aayyy hahaha dimiii yengemde diyo erken gelir 34 35 hafta gibi dedi onunki 34 haftada geldi hiçbelli olmaz dedi abovvv bana dahada heyecan bastı resmen bikaçgün gözükmesem jou gitti dersiniz

Aayyy hahaha dimiii yengemde diyo erken gelir 34 35 hafta gibi dedi onunki 34 haftada geldi hiçbelli olmaz dedi abovvv bana dahada heyecan bastı resmen bikaçgün gözükmesem jou gitti dersiniz
Valla kızlar biraz öyleymiş kuzum he şey var da hemen gelmek istiyoruz 15 gün önce hahahaha

Reactions: Jou
Çok doğru dedin parem iyiki buluştuk iyiki bir araya geldik bana hep çok iyi geldiniz

Ben yeni gördüm mesajını kaçırmışım kusura bakma canım.
Yok ne alaka kuzum ya ben kendim hamileymişim gibi seviniyorum sizlerin böyle güzel heyecanlarınızı gördükce. Sizlerde ne emekler verdiniz tabiki Catlak-kurabiye m olsun sen ol. Tabiki yaşayacaksınız hamileliğinizi. Ki sonuna kadar hakettiniz öyle şey olur mu hiç.
Herkesin sınavı başka sonuç olarak bunu bilmek zorundayız

Teşekkür ederiimm bitanemm biliyorsun cok ince düşünürüm düşündükce abartıyorumm
Sen nasılsın hiç konuşamadık

Hogwarts melabaa
Ben seninle hiç konuşmadım

Tabiki canım herkes kendi yerinde olmak ister.. yabancı dilin var mı bilmem ama dil eksikliği de çok yorucu oluyor.. Ben arapça ve Fas lehçesi bildiğim için sıkıntı yaşamıyorum ama herkes bilmek zorunda değil yani o yüzden kolay degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…