Aa noldu canım hayır olsun neden bozuldy moralinKatmeerrama yapamıcam gibi kuzum moralim pek iyi değill
Tahlil yaptırmıştım sağlıkocağına kuzu ordaki doktor dediki şekerim 90 daydı gene sınır gibiydi dikkat etmeme rağmen 113 olmuş ben şok geçirdim eve geldim hüngür hüngür ağladımAa noldu canım hayır olsun neden bozuldy moralin
Ay canım dur bakalım bir doktorunla görüştünmü belki yediğin birşey etkilemiştir. Birde bazen sağlık ocağında yalnış çıkabiliyor tahliller canım ya benim birkere tiroidlerim çok yüksek çıktı aynı gün başka biryerde yaptırdım çok normal çıkmıştıTahlil yaptırmıştım sağlıkocağına kuzu şekerim 90 daydı gene sınır gibiydi dikkat etmeme rağmen 113 olmuş ben şok geçirdim eve geldim hüngür hüngür ağladım
Sende gellllllllKatmer katmer
Dimiii enfeksiyonda görünüyor dedi hattaa bakalım yarın muhtemelen ister idrar olursada yapar belki şeker yükleme bilmiyorum neolcakAy canım dur bakalım bir doktorunla görüştünmü belki yediğin birşey etkilemiştir. Birde bazen sağlık ocağında yalnış çıkabiliyor tahliller canım ya benim birkere tiroidlerim çok yüksek çıktı aynı gün başka biryerde yaptırdım çok normal çıkmıştı
Hemen moralini bozup strese girme canım gerekirse hastanede birdaha baktırırsın.Dimiii enfeksiyonda görünüyor dedi hattaa bakalım yarın muhtemelen ister idrar olursada yapar belki şeker yükleme bilmiyorum neolcak
Tatlı yemedim hurma yiyorum aslında 1 tane sadeceHemen moralini bozup strese girme canım gerekirse hastanede birdaha baktırırsın.
Bir hün önce falan tatlı birşeyler yedinmi
Oda o kDar etkilemezki ya neyse karalar bağlama hemen kuzum dediğim gibi yalnışlıkta olabiliyor tahlillerdeTatlı yemedim hurma yiyorum aslında 1 tane sadece
Inşaallahh öylediirrOda o kDar etkilemezki ya neyse karalar bağlama hemen kuzum dediğim gibi yalnışlıkta olabiliyor tahlillerde
Hımmm o zaman olur gidek yiyek
Kuzum belki o anlık öyle çıkmıştır. Meyve falan da etkilemiş olabilir ya da başka yediğin bir şey. Stres yapmamaya çalış stres de tansiyonu çıkarıyorTatlı yemedim hurma yiyorum aslında 1 tane sadece
Yokyanii kuzu aslında şaşırdımm şekerlerle hiç alakam yok yemedim ama ayva yapmaz deniliyodu aksine şekeri dengeliyor diye duyduk omu yaptı diyorum biyanda sok geçirdim bian ondan ağladım ama iyiyimm şuan benKuzum belki o anlık öyle çıkmıştır. Meyve falan da etkilemiş olabilir ya da başka yediğin bir şey. Stres yapmamaya çalış stres de tansiyonu çıkarıyor
Sivas kangali gibi havla demedigi kalmis..
Ooo kömbe yaparımHımmm o zaman olur gidek yiyek
Dünde Zalım minnoş kömbe yapmışMinnosprenses
Yaf benim gibi üşengeç hatuna denir mi öyle şeylerhazır yufkaların nesi var koy arasına peyniri al sana börek dimi kız
Tam bilmiyorum ki canım belli olmuyor ya şekeri neyin tetiklediği. Siz iyi olun da düşer oYokyanii kuzu aslında şaşırdımm şekerlerle hiç alakam yok yemedim ama ayva yapmaz deniliyodu aksine şekeri dengeliyor diye duyduk omu yaptı diyorum biyanda sok geçirdim bian ondan ağladım ama iyiyimm şuan ben
Bir kaç sahnesine denk geldim tam anlamadım amaAnnenin sırrıdır dizisi izliyor musunuz
Hemen kendi doktoruna git telaş yapma dur hemnTahlil yaptırmıştım sağlıkocağına kuzu ordaki doktor dediki şekerim 90 daydı gene sınır gibiydi dikkat etmeme rağmen 113 olmuş ben şok geçirdim eve geldim hüngür hüngür ağladım
Yarında kendi doktoruma gidicem bakalım.neolcak
Son damlalarına baktım kadının hamileliği sahteymiş o sahneyiAnnenin sırrıdır dizisi izliyor musunuz
İnşallah canım olumlu düşünelimInşaallahh öylediirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?