Aa noldu canım hayır olsun neden bozuldy moralin
Tahlil yaptırmıştım sağlıkocağına kuzu ordaki doktor dediki şekerim 90 daydı gene sınır gibiydi dikkat etmeme rağmen 113 olmuş ben şok geçirdim eve geldim hüngür hüngür ağladım
Yarında kendi doktoruma gidicem bakalım.neolcak

Tahlil yaptırmıştım sağlıkocağına kuzu şekerim 90 daydı gene sınır gibiydi dikkat etmeme rağmen 113 olmuş ben şok geçirdim eve geldim hüngür hüngür ağladım
Ay canım dur bakalım bir doktorunla görüştünmü belki yediğin birşey etkilemiştir. Birde bazen sağlık ocağında yalnış çıkabiliyor tahliller canım ya benim birkere tiroidlerim çok yüksek çıktı aynı gün başka biryerde yaptırdım çok normal çıkmıştı

Dimiii enfeksiyonda görünüyor dedi hattaa bakalım yarın muhtemelen ister idrar olursada yapar belki şeker yükleme bilmiyorum neolcak

Dimiii enfeksiyonda görünüyor dedi hattaa bakalım yarın muhtemelen ister idrar olursada yapar belki şeker yükleme bilmiyorum neolcak
Hemen moralini bozup strese girme canım gerekirse hastanede birdaha baktırırsın.
Bir hün önce falan tatlı birşeyler yedinmi

Ama bişey yapcakmış Jou gel yiyek neydi unuttum katmermiydi kız
Hımmm o zaman olur gidek yiyek
Dünde Zalım minnoş kömbe yapmış Minnosprenses
Yaf benim gibi üşengeç hatuna denir mi öyle şeyler hazır yufkaların nesi var koy arasına peyniri al sana börek dimi kız

Kuzum belki o anlık öyle çıkmıştır. Meyve falan da etkilemiş olabilir ya da başka yediğin bir şey. Stres yapmamaya çalış stres de tansiyonu çıkarıyor
Yokyanii kuzu aslında şaşırdımm şekerlerle hiç alakam yok yemedim ama ayva yapmaz deniliyodu aksine şekeri dengeliyor diye duyduk omu yaptı diyorum biyanda sok geçirdim bian ondan ağladım ama iyiyimm şuan ben

Yokyanii kuzu aslında şaşırdımm şekerlerle hiç alakam yok yemedim ama ayva yapmaz deniliyodu aksine şekeri dengeliyor diye duyduk omu yaptı diyorum biyanda sok geçirdim bian ondan ağladım ama iyiyimm şuan ben
Tam bilmiyorum ki canım belli olmuyor ya şekeri neyin tetiklediği. Siz iyi olun da düşer o

Hemen kendi doktoruna git telaş yapma dur hemn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…