Kulaklarımı açtım fenomen seni dinliyorum anlat çabuk
Hahahhahaha uzun mevzu değil ya bir ay kadar görüştük işte bodoslama evlencez diye ama. Adam eşya falan bakıyodu garibim ama hiçbir maddi birikimi yok. Olsun dedim insan olsun sevsin yeter. Ama bende giyim kuşam para araba zibil.. her girdiğim yerde dikkat cekiyorum bı giydigimi birdaha üstümde görmüyor. Çok alışveriş yapiyosun falan diyordu zaten hep. Ağa var ki yapıyoz Neyse işte bunlar sorun olur ilerde hep dedi ayrıldık saçma sapan. Bende ayrılır ayrılmaz instadan hemen bunu cikardim. Profil resmimi degistirdim. Whatsupptan sildim. Ama gece sinsi sinsi stalka dewamkeee Aaa bı baktım bu sabahına beni engellemiş. Ulan süren kimsin beee kimsiiib diyerek Seda Sayan moodumu açtım hemmen bende bunu whatsuptan engelledim. Neysem instoşta bı baktım bikaç gün evvel aaaa engeli açılmış....
Gehhh pisi pisi geh geh geh
Affetmiycem kırdı çünkü. Adam gibi veda edemedi ben gittim konuşmaya bide elaleme işte fenoyu çağırdım söyledim demiş millete efelik yapmış.
Bizde iyilik meleği değiliz sonuçta dimi gençleeer üzeni Üzcezz

Abooooo hikayeyi okudum sakın dönerse hiç affetme o nasıl şeymiş öyle insan gibi ayrılsa imiş tövbe estağfurullah engeli koyup kaldırmak ne oluyor ya

Oyyy çiçeğiim Allah kabul etsin inşallah
Buralarda havalar tekrar soğudu yürüyüşe de çıkamıyorum akşamları biraz sıkıldım
Amin inşallah birtanem
Hepimizinkini inşallah çiçeğim
Evet ya Türkiye'nin bazı yerlerine karlar yağmış bdv de gördüm Erzurum Eskişehir gibi yerlere şok oldum ...
İyi yaptın kuzum bazen insan kahve arkadaşı arıyor konuşmak iyi gelmiştir
Benimde yarın iftara misafirlerim var birde haftasonu inşallah bende telaşlıyım

Oyyy kuzum benimm eminim çok güzel bir şekilde ağırlarsın şimdiden kolay gele
Siz türkiyeye gelmeyecek misiniz bayramda kuzum

Oyyy kuzum benimm eminim çok güzel bir şekilde ağırlarsın şimdiden kolay gele
Siz türkiyeye gelmeyecek misiniz bayramda kuzum
İnşallah kuzum kazasız belasız atlatırım inşallah Romen türk hepsi karışık yarın
Sağol kuzim Allah razı olsun
Kurban bayramı geleceğiz kuzum aynen nasip olursa inşallah

İnşallah kuzum kazasız belasız atlatırım inşallah Romen türk hepsi karışık yarın
Sağol kuzim Allah razı olsun
Kurban bayramı geleceğiz kuzum aynen nasip olursa inşallah
Ohh keyfini çıkar kuzum benimm
Hayırlısıyla gelirsiniz inşallah çiçeğiim bizde haziran başında çıkıp kurban bayramınıda edip döneceğiz nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…