Anaaa deme kız öylePare gel hele kulağına bişi dicem...Bu feno 15 yaşımda geldim herkesi kandırdım diyen tayfadan mi. Burada büyüdüm burada gelmiştim diyor.
Kahve dedinizde ikidir kahve alıyorum pisince tadi ekşi.. sebebi nedir.İnşallah kuzum kazasız belasız atlatırım inşallah Romen türk hepsi karışık yarın
Sağol kuzim Allah razı olsun
Kurban bayramı geleceğiz kuzum aynen nasip olursa inşallah
İnşallah birtanemOhh keyfini çıkar kuzum benimm
Hayırlısıyla gelirsiniz inşallah çiçeğiim bizde haziran başında çıkıp kurban bayramınıda edip döneceğiz nasipse
Yaaa kapıya Osmanlı kilidi takAnaaa deme kız öyle
HahahaajajaPare gel hele kulağına bişi dicem...Bu feno 15 yaşımda geldim herkesi kandırdım diyen tayfadan mi. Burada büyüdüm burada gelmiştim diyor.
Saliş bimden Mehmet efendi ya da Abdullah efendi alll misssss hiç tadı değişmezKahve dedinizde ikidir kahve alıyorum pisince tadi ekşi.. sebebi nedir.
Kapıyı sen buldun kilidi de sen takYaaa kapıya Osmanlı kilidi tak
Osmanlı kahvecisinden cekilmis. AldimSaliş bimden Mehmet efendi ya da Abdullah efendi alll misssss hiç tadı değişmezama neden ekşi olur bilemedim
Tamammm dinlerim çiçeğim
Bir kaç gündür bu şarkıya taktım kürtçeden anlamıyorum ama tınısı ve sesleri çokk güzel sizde dinleyin istedim
Lna16
Jou
MssPARE
Tiniminimavihanim
bir mucizee
N NesNa
coconatt
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
ASSOSyal
Öyle mii çok sevindim iyi olur sana da değişiklik olur onlarda görmüş olur oraları hayırlısı olsun inşallah çiçeğiimİnşallah birtanem
Ayy ne güzel günler bizi bekliyor çiçeğim
Dönüşte eşimin ailesi de gelecek Romanya'ya eğer yer kalırsa erzaktan etten yağdan soğandan hahahaha
Eğer yer olmazsa uçakla dönecem buraya eşimin annesi ile 12 14 saat yol çok yoruyor araba ile zaten uçakla 50 dk
HahahahahaKapıyı sen buldun kilidi de sen tak
Bide kapıya bekçimi koysak ne
Bn dinlemiyorum
Bir kaç gündür bu şarkıya taktım kürtçeden anlamıyorum ama tınısı ve sesleri çokk güzel sizde dinleyin istedim
Lna16
Jou
MssPARE
Tiniminimavihanim
bir mucizee
N NesNa
coconatt
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
ASSOSyal
Evet aşkım hep bebek olunca diyorlardı eee bebek de yok meydan daÖyle mii çok sevindim iyi olur sana da değişiklik olur onlarda görmüş olur oraları hayırlısı olsun inşallah çiçeğiim
Lna16
Jou
MssPARE
Tiniminimavihanim
bir mucizee
N NesNa
coconatt
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
ASSOSyal
Hayırlısı inşallah birtanem bebek bakmaya da gelecekler de işte olursa şayet birgünÖyle mii çok sevindim iyi olur sana da değişiklik olur onlarda görmüş olur oraları hayırlısı olsun inşallah çiçeğiim
Olacakk olacakk çiçeğiim gönlümüzü ferah tutalımHayırlısı inşallah birtanem bebek bakmaya da gelecekler de işte olursa şayet birgün
Olacak çiçeğim inşallah birgünOlacakk olacakk çiçeğiim gönlümüzü ferah tutalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?