- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
ne dedi bant kullanıyorum onu değiştirdik akşam salı yine kontrol
iyiyim kuzum benim. evet ben çok fazla yazamıyorum konuşamıyoruz. ben de kürtaj sonrası ilk reglimi oldum. sonrasında denemeler başlayacak inşallah tekrarYaaa ozom sen nasılsın hiç konuşamadıkk
canım benim niye okuyorsun öyle şeyler. benim ablam 2. hamileliğinde sırf burda yazılanları okuduğu için depresyona girdi korkuyla geçirdiği hamileliğini. çok fazla bakmamaya çalış. buralarda takıl senne dedi bant kullanıyorum onu değiştirdik akşam salı yine kontrol
ya forumda bişey okudum kadının 4 embriyosu varmış ikisi transfer olmı-uş kimyasal olmuş ikiside çözülürken bozulmuş
al sana yeni bi stres
ya benimki de bozulursa Allah korusunbi tane şey bi dahası yok
öf çok canım sıkıldı
Kızzzz ne kürtajı hamilemiydin hiç bilmiyordum yoksa sorardım seni mutlakaiyiyim kuzum benim. evet ben çok fazla yazamıyorum konuşamıyoruz. ben de kürtaj sonrası ilk reglimi oldum. sonrasında denemeler başlayacak inşallah tekrarrabbim tekrar nasip eder inşallah ama bu sefer sağlıkla sohhatle
sen nasılsın canım? yolunda mı her şey?
Herkesin intihanı farklı dediğin gibi kuzum. Çok şükür çaresiz değiliz çok şükürki çare olabilecek bir seçeneğimiz daha var. Rabbim ol desin yeterki herşey olur. Hayırlısıyla inşalllahCanım benimm kurban olurum sana benn allahımm güzellikle nasip etsin birimizin kaderimiz cok farklı şansımız çok farklı hepimiz aynı yollarda olamıyoruz mesela demekki allah seni tedavinle nasip etcekk herşeyden bi hayır varr kimimizz mesela evi olur kimimiz nasibi kira evinde yaşar bu hep böyle demekki rabbim seni tedavinle nasip etcek
Mesela yengem e demişlerdi senin çocuğun olmiycak hiç dedi ama üzülmedi çünkü allahım nasıl istiyorsa öyle olsun demişti napalım olmuyor dedi gitti tüp yaptırdı zamanla sonra 2 ci ve 3cüyede normal oldu beklemiyodu allah yerinde nasip ediyor eninde sonunda hepiniz çocuğu elbet olcak rabbim dünyada yaşamadığımız istediğimiz şeyleri yaşamadan canını almazmış allahın izniyle senin de nasibin tüp olcak üzülmemen bile çok güzell rabbimin gücüne gitmez
ne dedi bant kullanıyorum onu değiştirdik akşam salı yine kontrol
ya forumda bişey okudum kadının 4 embriyosu varmış ikisi transfer olmı-uş kimyasal olmuş ikiside çözülürken bozulmuş
al sana yeni bi stres
ya benimki de bozulursa Allah korusunbi tane şey bi dahası yok
öf çok canım sıkıldı
çok yoruldum abla bildiğin gibi değilcanım benim niye okuyorsun öyle şeyler. benim ablam 2. hamileliğinde sırf burda yazılanları okuduğu için depresyona girdi korkuyla geçirdiği hamileliğini. çok fazla bakmamaya çalış. buralarda takıl senherkeste aynı şey olacak diye bir şey yok. olumlu şeyler düşünmen lazım
Aayyyeevtt bak o zaman teknoloji çok fazla gelişmemişti şimdi herşey var elbetki olcakHerkesin intihanı farklı dediğin gibi kuzum. Çok şükür çaresiz değiliz çok şükürki çare olabilecek bir seçeneğimiz daha var. Rabbim ol desin yeterki herşey olur. Hayırlısıyla inşalllah
ben yazmıştım buraya senin haberin var sandımKızzzz ne kürtajı hamilemiydin hiç bilmiyordum yoksa sorardım seni mutlaka
Bundan sonrası allahımm sağlıkla nasip etsinn
Iyiyim ben şükürr bizim kızçe yaramaz çıktı biraz aşşağıdaydı kafası dun doktora gittik meğer çikmış yukarı pek rahat etmiş orayı
yorulmak yok kuzum. biraz kendi haline bıraksanız olmuyo mu?çok yoruldum abla bildiğin gibi değil
Allah razı olsun kuzum çok şükür rabbime ondan umudu kesmedin kesenlerden de olmayız inşallah. Öyle yada böyle rabbim ne şekilde nasip ederse. Herkes istediğine kolay ulaşamıyor biraz çaba biraz emek gerekiyor işte biz de 3 yıldır veriyoruz emek ne kayıplar verdik ama dimdik kalktık ayağa. Artık üzülmüyorum dalgaya vuruyorum. Dünde eşime diyorum bizim çocuklar çok kafasına buyruk hiç ana baba sözü dinleyip durdukları yerde durmuyorlar baksanacanımmm rabbim çok büyük eminim alacaksın kucağına sağlıklı bir şekilde. bunları yaşamanda da var bir hayır tabii ki. hepimiz başka şeylerle sınanıyoruz. sen sabır gösterdikçe rabbim sana nasip edecektir ben inanıyorum. dualarım seninle ve tüm bebek isteyenlerle
hahahaha en güzelini yapıyosun. sürekli üzülerek geçmez hayat kuzum zaten. ben de çabuk atlattım çünkü çok şükür inançlı insanlarız. en güzeli tevekkül etmek. inşallah burdan güzel haberler vereceğimiz günler de gelecektir. Allah razı olsun canım benimAllah razı olsun kuzum çok şükür rabbime ondan umudu kesmedin kesenlerden de olmayız inşallah. Öyle yada böyle rabbim ne şekilde nasip ederse. Herkes istediğine kolay ulaşamıyor biraz çaba biraz emek gerekiyor işte biz de 3 yıldır veriyoruz emek ne kayıplar verdik ama dimdik kalktık ayağa. Artık üzülmüyorum dalgaya vuruyorum. Dünde eşime diyorum bizim çocuklar çok kafasına buyruk hiç ana baba sözü dinleyip durdukları yerde durmuyorlar baksana
Herşey vesile bizimde vesilemiz tüpse tüp olcak napalım. Benimde dualarımda herkes kuzum rabbim sana da nasip etsin sağlıkla inşallah
Done döne gelmiş yukarı normal doğum gibi gözükmüyoraaa
ben yazmıştım buraya senin haberin var sandım1 ay önce oldum. 6+4 tte bebeğimin kalbi durmuştu ya da hiç atmadı bilemiyoruz. duyamadık hiç kalp atışını. kalp atışını duyduktan sonra söyleyecektim size ama maalesef olmadı
hahaha yerim onu benpek rahatına düşkün biri geliyor demek
ben bunu görmedimGünaydın canımlar
Şimdi sizlere birşey söyleyeceğim. Çoğunuz biliyorsunuzdur ki burada konuşmuştuk haziran ayında Rabbim nasip ederse tüp bebeğe başlayacağım.
Doktor bana kendiniz denemeyin dedi. Ve ben naptım tabiki salaklığıma doymayıp kendim denemedim. Ve bir gebelik durumum oldu yine. Ama tabiki nolduu. Tabiki kimyasal sonuçlandı yine. Kan değeri takip ediyordum birkaç gündür ve düşmüş değer.
Neyse buna şükür diyelim dış mış olmadı ya.
Bekliyordum hazırdım hiç üzülmedim.
İçim huzurlu çünkü yolum belli.
Ben ve benim gibi bekleyen hepimiz bu sınavdan birgün alnımızın akıyla çıkacağız ve gurur yürüyüşümüzü aynı alttaki yapacağız buna tüm kalbinle inanıyorum
vallahaa yanımda olsan bitane geçirmiştim sana herkesin vücudu bir değill kuzu niye öyle şeylere bakıyorsunuzz ben boyle oldum diye sen böyle olmazsın
Ah perim senden ses gelmeyince sormadım bende tekrar. Güçlü kalbini yerim senin. Daha önce demişimdir belki bende tüpe başlamadan önce bir Dr vardı başka ilde çok övdüler. O kadar korkuyordum ki tüpten acaba gitsem mi falan dedim. Ama o gücü bulamadım kendimde.Günaydın canımlar
Şimdi sizlere birşey söyleyeceğim. Çoğunuz biliyorsunuzdur ki burada konuşmuştuk haziran ayında Rabbim nasip ederse tüp bebeğe başlayacağım.
Doktor bana kendiniz denemeyin dedi. Ve ben naptım tabiki salaklığıma doymayıp kendim denemedim. Ve bir gebelik durumum oldu yine. Ama tabiki nolduu. Tabiki kimyasal sonuçlandı yine. Kan değeri takip ediyordum birkaç gündür ve düşmüş değer.
Neyse buna şükür diyelim dış mış olmadı ya.
Bekliyordum hazırdım hiç üzülmedim.
İçim huzurlu çünkü yolum belli.
Ben ve benim gibi bekleyen hepimiz bu sınavdan birgün alnımızın akıyla çıkacağız ve gurur yürüyüşümüzü aynı alttaki yapacağız buna tüm kalbinle inanıyorum
Al bendende okadarr
Hak ediyor yahuAl bendende okadarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?