hahaha rahat duramıyor desene hangi doğum hayırlıysa senin için o olsun inşallah kuzummm

sağol canım benim evet öyle diyip rahatlattık kendimizi ama çabuk atlattım. inanıyorum ki rabbim yine nasip edecek hayırlısıyla. aminnnn kuzum inşallah

vallahaa yanımda olsan bitane geçirmiştim sana herkesin vücudu bir değill kuzu niye öyle şeylere bakıyorsunuzz ben boyle oldum diye sen böyle olmazsın
benim vücudum bütün kötü olumsuzlukları çekiyor ama baksana
yorulmak yok kuzum. biraz kendi haline bıraksanız olmuyo mu?
şimdi bırakamam ki ablacım rahim kalınlaşcak diye bant deniyolar

yaaaağğğğğğğ
Al bendende okadarr
dövme yaaaa kafam salak olcak
tamm okumam madem aslında çok bakmıyordum artık ama benim gittiğim yere giden var mı falan diye bakim arada demiştim

Cok güzell kuzumm amiin amiinn
Bende grip olcam gibi burnumla nefes alamıyorum sanırım bağışıklık düşüyor gene hiç halim yok grip oldu olacam gibi akşam olsun da bi ıhlamur içeyim

ben de bu işleri hiç anlamıyorum valla

Aynen öyle kuzum inşallah bizde kucağımıza aldım haberini vericez canım benim

Işte olumsuz yorumlara bakma kuzu

Çok şükür kuzum. Aslında aynıyız benimde senin gibi kayıplarım var bende tüplede olucakmı bilmiyorum. Ama bebeklerden kaynaklı düşük olduğını düşünerek o ihtimalide eliyelim bari diyoruz canım. Son 3 ayda 2 kimyasal oldu. Ondan önce kürtajım var kürtJtan öncesinde 2 dış gebeliğim var. Belki kürtajtan kaynaklı rahimde sıkıntı olabileceğini düşünüyorum ondan da kimyasal oluyor olabilir. Benimde toplamadan sonra rahiö filmi ve histereskopi olacağını söyledi doktor kuzum. Taze transfer olmucak yani rahime bakılcak. Ay ne şekilde olursa olsun kuzum bütün ihtimaller kalksın ortadan da öyle kavuşalım yavrularımıza. 1 embriyon sana can olucak ben inanıyorum canım

Bekliyordum catlağım bende sonucum gece çıkmış sabah gördüm ama hazırlıklıydım bunu bekliyordm o yüzden hiç üzülmedim. Olsaydı çok güzel olurdu ama olmadıysada vesilemiz başka yönden. İnşallah rabbim sağlıklı nasip etsinde ne şekilde olursa olsun. Hep yanımda olduğunuzu o kadar çok hiisssediyorumki Allah hepinizden razı olsun cAnım kurabiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…