- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
yaaaa kuzum ben senin dış gebeliği unutmuşum kürtajlar dış gebelikten miydiÇok şükür kuzum. Aslında aynıyız benimde senin gibi kayıplarım var bende tüplede olucakmı bilmiyorum. Ama bebeklerden kaynaklı düşük olduğını düşünerek o ihtimalide eliyelim bari diyoruz canım. Son 3 ayda 2 kimyasal oldu. Ondan önce kürtajım var kürtJtan öncesinde 2 dış gebeliğim var. Belki kürtajtan kaynaklı rahimde sıkıntı olabileceğini düşünüyorum ondan da kimyasal oluyor olabilir. Benimde toplamadan sonra rahiö filmi ve histereskopi olacağını söyledi doktor kuzum. Taze transfer olmucak yani rahime bakılcak. Ay ne şekilde olursa olsun kuzum bütün ihtimaller kalksın ortadan da öyle kavuşalım yavrularımıza. 1 embriyon sana can olucak ben inanıyorum canım
Allah korusun deme öyle demeBak benim liseden arkadaşımla aynı haftalardayız şuan hastanede kaşıntısı var tedavi görüyorr bende düşüniyimmi o zaman olumsuzz ya benimde kaşıntı tutarsa ya ben hastaneye düşersem diyimmi kuzummbir mucizee
amin canım benim inşallah öyle olurrabbim en sonunda sana da nasip edecek bak gör sadece sınanıyosun. sabrın sonu selamet guzuum sen sadece o olumsuz şeyleri okuma kızarım
Amin amin canım benimBekliyordum catlağım bende sonucum gece çıkmış sabah gördüm ama hazırlıklıydım bunu bekliyordm o yüzden hiç üzülmedim. Olsaydı çok güzel olurdu ama olmadıysada vesilemiz başka yönden. İnşallah rabbim sağlıklı nasip etsinde ne şekilde olursa olsun. Hep yanımda olduğunuzu o kadar çok hiisssediyorumki Allah hepinizden razı olsun cAnım kurabiyem
benim vücudum bütün kötü olumsuzlukları çekiyor ama baksana
şimdi bırakamam ki ablacım rahim kalınlaşcak diye bant deniyolar
yaaaağğğğğğğ
dövme yaaaa kafam salak olcak
tamm okumam madem aslında çok bakmıyordum artık ama benim gittiğim yere giden var mı falan diye bakim arada demiştim
Yok canım 2 kere dış gebelik geçirdim iğne ile düşürdüm onları. Sonrasında film çektirdim filmde birşey çıkmadı ama filmden sonra dış geçirmedim. Sonrasında 8 haftalık kalbi durdu bebemin kürtaj ondan oldum. Kürtajtan sonra da işte 2 kimyasalım olduyaaaa kuzum ben senin dış gebeliği unutmuşum kürtajlar dış gebelikten miydi
en iyisi canım benim rahim filmi histeroskopi diğer tahliller hepsini yaptırın
en azından senden kaynaklı olabilcek ihtimaller elensin
hamile kalabiliyor olman bile çok iyi bişey çok şükür böyle düşün
olucak Allahn iziniyle Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin hepimize kuzum benim
Allah korusun deme öyle deme
tamm bitanem
Sen bu süreçte hiç bakma o topiklere balım
kıyamam yaa senin ben gibi beş tane olmuşYok canım 2 kere dış gebelik geçirdim iğne ile düşürdüm onları. Sonrasında film çektirdim filmde birşey çıkmadı ama filmden sonra dış geçirmedim. Sonrasında 8 haftalık kalbi durdu bebemin kürtaj ondan oldum. Kürtajtan sonra da işte 2 kimyasalım oldu
Aminnkuzum işte doktorlar hep artık embriyolardan biyopsi alıp araştırıp sağlıklıyı transfer edelim diyorlar. Tek umudumuz artık bunda. Sende bu şekildemi yaptırdınkıyamam yaa senin ben gibi beş tane olmuş
Rabbim bundan sonraki sürecimizi kolay eylesin sağlıkla kavuştursun yavrularımıza kuzum
O zaman sende düşünmeyaaaa kuzum ben senin dış gebeliği unutmuşum kürtajlar dış gebelikten miydi
en iyisi canım benim rahim filmi histeroskopi diğer tahliller hepsini yaptırın
en azından senden kaynaklı olabilcek ihtimaller elensin
hamile kalabiliyor olman bile çok iyi bişey çok şükür böyle düşün
olucak Allahn iziniyle Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin hepimize kuzum benim
Allah korusun deme öyle deme
genetiğe mi gönderceksiniz embriyolarıAminnkuzum işte doktorlar hep artık embriyolardan biyopsi alıp araştırıp sağlıklıyı transfer edelim diyorlar. Tek umudumuz artık bunda. Sende bu şekildemi yaptırdın
seninn rahim ne durumda bamt gibi birşey almıştın en son canım
Evet canım öyle dediler evet maliyetli gercekten. Doktor laboratuvardada gelişimine bakarız demişti öylede anlayabiliyorşar ama az çok belkide gerek kalmaz benimde o yüzden.genetiğe mi gönderceksiniz embriyoları
o biraz daha maliyetli ama para kazanılıp yerine geliyor
kromozon kaynaklıysa onda da sağlıksız olanlar eleniyor en azından o ihtimal de kalkıyor
aslında bizim de fazla olabilseydi ben de pgt li isticektim ama maalesef
evet kuzum bant daha etkili oldu ama dün 8 gün olmuştu tekrar kontrole gtiim 7.8 olmuş pzt si 7.6 mm idi
e2 de düşmüş
dün bantı tekrar yeniledik salı yine kontrol 9 u bulur mu bilmiyorum
Ay hadi inşallah :)Evet canım öyle dediler evet maliyetli gercekten. Doktor laboratuvardada gelişimine bakarız demişti öylede anlayabiliyorşar ama az çok belkide gerek kalmaz benimde o yüzden.
Hadi inşallah canım 9 olunca mı tramsfer olucak
Şişli kolan düşünüyoruz canım oradaki doktor içimize sindi inşallah hayırlısı olur.Ay hadi inşallah :)
hangi merkez karar verdiniz o zaman dim,
yok kuzum 10 mm istiyor ama 9 u görse belki çağırır diye düşünüyorum malum 7.5 ğu geçemiyoruz hiç
hadi inşallah hayırlara vesile olsun :)Şişli kolan düşünüyoruz canım oradaki doktor içimize sindi inşallah hayırlısı olur.
Hadi inşallah olsun bebeğin tutunabileceği en güzel şekile gelsim rahmin cAnım en kısa sürede inşallah
Canımmm perişimmm Rabbim çıktığımız bu yolu hayırlı etsin.Aydınlık etsiinn.Hepimizin süreçleri farklı ve birbirinden yorucu.En doğru kararı almışın bitanem.Herşey çok güzel olacakk buna inancımızı yitirmeyelim.Günaydın canımlar
Şimdi sizlere birşey söyleyeceğim. Çoğunuz biliyorsunuzdur ki burada konuşmuştuk haziran ayında Rabbim nasip ederse tüp bebeğe başlayacağım.
Doktor bana kendiniz denemeyin dedi. Ve ben naptım tabiki salaklığıma doymayıp kendim denemedim. Ve bir gebelik durumum oldu yine. Ama tabiki nolduu. Tabiki kimyasal sonuçlandı yine. Kan değeri takip ediyordum birkaç gündür ve düşmüş değer.
Neyse buna şükür diyelim dış mış olmadı ya.
Bekliyordum hazırdım hiç üzülmedim.
İçim huzurlu çünkü yolum belli.
Ben ve benim gibi bekleyen hepimiz bu sınavdan birgün alnımızın akıyla çıkacağız ve gurur yürüyüşümüzü aynı alttaki yapacağız buna tüm kalbinle inanıyorum
Oyy canım artık gercekten eziyeti bırakalım kendimize odaklanalım huzurlu vakitler bulalım kendimize. Bende öyle düşünüyorum. Bundan sonra şu 2 ay kendime bakıcam böyle havalar güzel yürüyüşlere çıkıcam sağlıklı beslenicem bazı hedefler koyucam kendime mesela şu sayıda kitap oku şunu yap falan diye.Canımmm perişimmm Rabbim çıktığımız bu yolu hayırlı etsin.Aydınlık etsiinn.Hepimizin süreçleri farklı ve birbirinden yorucu.En doğru kararı almışın bitanem.Herşey çok güzel olacakk buna inancımızı yitirmeyelim.
Bende dün hiç erken regl olmazdım 3gün önce olmuşum.Dedim ki demek ki yumoşlarım erken büyüdüler bu ayı çok olumlu ve sağlıklı beslenerek geçirmeyi düşünüyorum.Çünkü kaç aydır kendime eziyet ediyorum olmazsa her türlü olmaycak ki zaten en azından ruhum pozitiflik yaşasın
Zaten kalmış 3,5 ayım olmazsa zaten yolumuz belli kendimizi eşimizi darlamaya gerek yokk hepiniz tek tek dualarımdasınz
Kesinlikle canım çok iyi olur hele yürüyüş ve sağlıklı beslenme bu sürece daha da faydalı. Bidee kızlar zumba yapın ya da normal dans. Ben yazın hep onlarla motive oldum. Zaten az çok tanıdığınız kadarıyla oynak garıyımOyy canım artık gercekten eziyeti bırakalım kendimize odaklanalım huzurlu vakitler bulalım kendimize. Bende öyle düşünüyorum. Bundan sonra şu 2 ay kendime bakıcam böyle havalar güzel yürüyüşlere çıkıcam sağlıklı beslenicem bazı hedefler koyucam kendime mesela şu sayıda kitap oku şunu yap falan diye.
Yani ruhumu arındırmayı düşünüyorum bu süreçte
Sende çok doğru kRar almışsın canım bak az kalmış oraların tadını çıkar tatile gitmişsin gibi bak gez toz eğlen
Nasip olur inşallah bu süreçte. Olmazsa aynı dönemlerde başlıcaz Allahın izniyle
İştee bu perişimm harikasın bu ay ruhumuzu arındırma ayı olarak düşünelim.Oyy canım artık gercekten eziyeti bırakalım kendimize odaklanalım huzurlu vakitler bulalım kendimize. Bende öyle düşünüyorum. Bundan sonra şu 2 ay kendime bakıcam böyle havalar güzel yürüyüşlere çıkıcam sağlıklı beslenicem bazı hedefler koyucam kendime mesela şu sayıda kitap oku şunu yap falan diye.
Yani ruhumu arındırmayı düşünüyorum bu süreçte
Sende çok doğru kRar almışsın canım bak az kalmış oraların tadını çıkar tatile gitmişsin gibi bak gez toz eğlen
Nasip olur inşallah bu süreçte. Olmazsa aynı dönemlerde başlıcaz Allahın izniyle
Bunada bir tik atıldı kurabiyemmmKesinlikle canım çok iyi olur hele yürüyüş ve sağlıklı beslenme bu sürece daha da faydalı. Bidee kızlar zumba yapın ya da normal dans. Ben yazın hep onlarla motive oldum. Zaten az çok tanıdığınız kadarıyla oynak garıyımdans edince falan acayip enerji doluyorum hem yağ yakıp hem enerjileri tavan yapıyor kesinlikle tavsiye ediyorum. Tabi zor hareketlerden kaçının onlar delü gibi dans ediyor. Mümkün değil ayak uydurmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?