Saliha atay begenmedim kizz bana nirvana oldugum icin kiskaniyomus kiskanilcak birsey yokkiBundan sonra el birliğiyle uyandırcaz onu
Kesinlikle ya bende öyle özledim ki göbek atmayı falanbazen sakince oynuyorum müthiş enerji veriyor
Nee kız bana da mı atıyor acaba ben bildirimleri kapattım
nasılllllBundan sonra el birliğiyle uyandırcaz onu
Kesinlikle ya bende öyle özledim ki göbek atmayı falanbazen sakince oynuyorum müthiş enerji veriyor
Nee kız bana da mı atıyor acaba ben bildirimleri kapattım
sen yenisin galibaa
Hee bende nirvanayım hatta profilin altına not yazmadım ki havalı havalı dursun diyeSaliha atay begenmedim kizz bana nirvana oldugum icin kiskaniyomus kiskanilcak birsey yokkidiyorum bi nirvana benmiyim
Ne yaşlısı uleynnnn topikte oynamayanı döverimmnasılllll
ben yaşlandm yaa hiç içimden gelmiyor oynamak falan
sen yenisin galibaa
ahahahahah kuzenimin düğününde oynamaya bi başladım kocişim en son beni arıyodu nerdesin sen ya diye. e oynuyorum demiştimNe yaşlısı uleynnnn topikte oynamayanı döverimmkız hele sen şimdi düğüne gidince orada çalan şarkıda için oynamıyor mu yani bıraksalar dışım da kuduracakta işte her ortam müsait olmuyor bende masada içten içe kıvırıyırum
sen yaşlandıysan ben ölemnasılllll
ben yaşlandm yaa hiç içimden gelmiyor oynamak falan
sen yenisin galibaa
ben de olmak istorıummmHee bende nirvanayım hatta profilin altına not yazmadım ki havalı havalı dursun diye
ay o zaman oluyodaNe yaşlısı uleynnnn topikte oynamayanı döverimmkız hele sen şimdi düğüne gidince orada çalan şarkıda için oynamıyor mu yani bıraksalar dışım da kuduracakta işte her ortam müsait olmuyor bende masada içten içe kıvırıyırum
Off sorma kızz valla aynen öyle bi ara her sabah güne bir iki kıvırmadan başlamazdımahahahahah kuzenimin düğününde oynamaya bi başladım kocişim en son beni arıyodu nerdesin sen ya diye. e oynuyorum demiştimkapı gıcırtısına oynayanlardanız biz kurbiş
Hep buOyyy çeni kimler ağlatıyorrr
Dokumayın paremee
bunlar evliliği çocuk oyuncağı falan sanıyorlar da ondan. laylaylom zannediyolar sürekli mıç mıç falanMssPARE pariş şu vanessa ya gidip 20 yaşındakilerin torunu bile var sen hala bekar mısın yazasım geliyor hey yavrum ya ciddi ciddi 21 oldum hala bekarım diyor ahh en güzel çağları hayatın
Yihhuuuuu tabiiiiHee bende nirvanayım hatta profilin altına not yazmadım ki havalı havalı dursun diye
gel de karşılıklı oynayak dicem ama sen hamişsin olmazOff sorma kızz valla aynen öyle bi ara her sabah güne bir iki kıvırmadan başlamazdım
Bi yandan kahvaltı hazırlardım bi yandan da tuzluk ile konser verirdim
Görmesin kimsenapim aman başka türlü çekilmiyor bu dünya
Aa olursun kız 20 binde mi ne oluyordu ya da 25 bin. Az kalmış senin bol bol mesaj at bizde her mesajına emoji atalımben de olmak istorıummm
ay o zaman oluyoda
nebilem eskiden kızken ev temizlerken açıyordum son sees tv müzik cıstık cıstık
ama şimdi kafam kaldırmıyo
Ablaa yaaaa benim ruhum yaşlısen yaşlandıysan ben ölem
Nirvana olcaz diye az mı uğraştıkYihhuuuuu tabiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?