Bundan sonra el birliğiyle uyandırcaz onu

Kesinlikle ya bende öyle özledim ki göbek atmayı falan bazen sakince oynuyorum müthiş enerji veriyor

Nee kız bana da mı atıyor acaba ben bildirimleri kapattım
Saliha atay begenmedim kizz bana nirvana oldugum icin kiskaniyomus kiskanilcak birsey yokki diyorum bi nirvana benmiyim

nasılllll
ben yaşlandm yaa hiç içimden gelmiyor oynamak falan

sen yenisin galibaa
Ne yaşlısı uleynnnn topikte oynamayanı döverimm kız hele sen şimdi düğüne gidince orada çalan şarkıda için oynamıyor mu yani bıraksalar dışım da kuduracakta işte her ortam müsait olmuyor bende masada içten içe kıvırıyırum

ahahahahah kuzenimin düğününde oynamaya bi başladım kocişim en son beni arıyodu nerdesin sen ya diye. e oynuyorum demiştim kapı gıcırtısına oynayanlardanız biz kurbiş

Hee bende nirvanayım hatta profilin altına not yazmadım ki havalı havalı dursun diye
ben de olmak istorıummm
ay o zaman oluyoda
nebilem eskiden kızken ev temizlerken açıyordum son sees tv müzik cıstık cıstık
ama şimdi kafam kaldırmıyo

ahahahahah kuzenimin düğününde oynamaya bi başladım kocişim en son beni arıyodu nerdesin sen ya diye. e oynuyorum demiştim kapı gıcırtısına oynayanlardanız biz kurbiş
Off sorma kızz valla aynen öyle bi ara her sabah güne bir iki kıvırmadan başlamazdım
Bi yandan kahvaltı hazırlardım bi yandan da tuzluk ile konser verirdim

Görmesin kimse napim aman başka türlü çekilmiyor bu dünya

MssPARE pariş şu vanessa ya gidip 20 yaşındakilerin torunu bile var sen hala bekar mısın yazasım geliyor hey yavrum ya ciddi ciddi 21 oldum hala bekarım diyor ahh en güzel çağları hayatın
bunlar evliliği çocuk oyuncağı falan sanıyorlar da ondan. laylaylom zannediyolar sürekli mıç mıç falan

gel de karşılıklı oynayak dicem ama sen hamişsin olmaz

ben de olmak istorıummm

ay o zaman oluyoda
nebilem eskiden kızken ev temizlerken açıyordum son sees tv müzik cıstık cıstık
ama şimdi kafam kaldırmıyo
Aa olursun kız 20 binde mi ne oluyordu ya da 25 bin. Az kalmış senin bol bol mesaj at bizde her mesajına emoji atalım
Şimdi de olsun kuzum bize iyi gelen enerji veren neyse onu hayatımızdan çıkarmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…