oyyyy sen de görürsün parem benim. ben de öyle diyodum bak şimdi yaşıyorum. rabbim sana da nasip edecektir ağlama yaaaaBen niye göremedim o güzelliği mutluluğu
yaaaa senin canını yerim eşin çok şanslısen gel benim saçlarımdaki beyazları gör yani ayda 1 boyatmak zorunda kalıyorum. emin ol senden çoktur kıs
bu yaşadıklarının da bi sebebi var elbet bebekim benim. hepimiz bir şeyler yaşıyoruz ki bu hayata laylayloma gelmedik. sınanıyoruz hepimiz bişilerle işte. sen benim 6 ayda yaşadıklarımı bilsen çok zor dönemler geçirdim ben de ama enerjimi yitirmiyorum. hepsi gelip geçici kalıcı değil ki. üzülme bırak akışına. rabbim sana da en güzelini nasip edecek hakediyosun çünkü
Bitti gı valla dün koca gün izledim akşam da eşim dışarı çıkmıştı akşamda izledim öylr bitiverdiAnammm bir solukta bitirdin mi gı
Hımmm ne izlesen ki. Kız gönül dağı da güzel birinci bölümden başlayabilirsin bak
Hiç bir şey için geç değil canım Rabbim nasip etsin yeter ki. İnşallah fazla bekletmesin seni tez vakitte sağlıkla gelsin. Sonra hayatınızın en güzel günlerini birlikte yaşayınişte o an onu düşünemiyosun canım benim. inan ben de çok üzülüyodum 30 lu yaşlarda evlenmeyi çok istiyodum ama olmadı iyi ki de olmamışgerçi bebiş için işte yaş geçiyo bi ona üzülüyodum
Dimi çok güzel enerjisi var maşallah
kıs ikinizi de yerim he canlarım benim. sizin de öyle enerjiniz. çok seviyorum sizi görmesem deaynen ya maşallah çok tatlı
seni ben alam mı
aminnn canımmm inşallah öyle olur da güzel haberler veririm size deHiç bir şey için geç değil canım Rabbim nasip etsin yeter ki. İnşallah fazla bekletmesin seni tez vakitte sağlıkla gelsin. Sonra hayatınızın en güzel günlerini birlikte yaşayın
Sende herşey öne atma kendini bee çekil şurdannnOpsss Banne önce beni yiyecek
Bana da eşim dedi bensiz izleme beraber izleyelim falan bir bekledim iki bekledim ama olmuyor bacım adamı her zaman nerede bulayımBitti gı valla dün koca gün izledim akşam da eşim dışarı çıkmıştı akşamda izledim öylr bitiverdi
Gönüldağonı evet çok güzel diyorlar ama onu sonra eşimle izleriz belki diye izlemiyorum canım. Ben biraz nostalji dizi seviyorum ya. Gitcem yine sihirli anneme başlıcam bu gidişte
Al kız erkeklerde iş yokaynen ya maşallah çok tatlı
seni ben alam mı
Olmasz önce bana dedi bana dediiiiSende herşey öne atma kendini bee çekil şurdannn
Olmasz önce bana dedi bana dediiii
Mucimmm banane banane beni al onu alma şarkısını sana armağan ediyorum hahah bilmem bir şeyler ifade ediyor mu
bir mucizee
Bizde seni çok seviyoruz canımkıs ikinizi de yerim he canlarım benim. sizin de öyle enerjiniz. çok seviyorum sizi görmesem de
İnşallah inşallah canımaminnn canımmm inşallah öyle olur da güzel haberler veririm size de
Dövecem seni az kaldi gayrievet ablam gerçekten yaşadıklarım çok kötüydü en başta da ailevi sorunlarla başladı arkasından da bu kayıplarım adet düzensizliklerim dr dr koşmalar resmen 4 yılımız doldu 3,5 senemiz böyle geçti
ne hayattan zevkim tadım tuzum ne yaşama sevincim hiç bişeyim kalmadı
nerdeyse ağzıma kadar tüylendim ilaçlar yüzünden
saçımın önlerinde habira artan beyazlarım
önüne geçemediğim kilolarım
piskoloji diye bişey kalmadı mal gibiyim hayatta
Biz izliyoruz akşamları çok fazla çıkmaz dışarı falan şuan elveda rumeliyi izliyoruz o bitince belki ona başlarızBana da eşim dedi bensiz izleme beraber izleyelim falan bir bekledim iki bekledim ama olmuyor bacım adamı her zaman nerede bulayımsonra ona ihanet ettim şuan yeni bölümlere yaklaşmak üzereyim
Oo sihirli annemMinnosprenses minnoş dan sorulur herhalde tüm bölümlerini ezberledi ne zaman görsem sihirli annem izliyordu bi ara
öpcem seni gelBizde seni çok seviyoruz canıminan yokluğun da hissediliyor
İnşallah inşallah canım
Oo aşkı memnu artık başlı başına bir kanal olduBiz izliyoruz akşamları çok fazla çıkmaz dışarı falan şuan elveda rumeliyi izliyoruz o bitince belki ona başlarız
Bende sana yazarkenMinnosprenses i etiketleyesim geldi bende bir kere bitirdim geçen sene komple. Arada sabahları rastladıkla hala izliyorum ama başlayasım var bugünlerde yine
Bir yanımda aşkı memnuya başla diyor ama yakında tvde çıkar oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?