yaaaa senin canını yerim eşin çok şanslı
elbette ablacm bu hayatta hiç bişeyim kolay olmadı ki bu da olmayacak ama bu çok daha zor ve ağır gibi geliyor
kendime
Rabbim tüm sıkıntılarını gidersin canım benim çok şükür ki hepsi geçiyor

Anammm bir solukta bitirdin mi gı
Hımmm ne izlesen ki. Kız gönül dağı da güzel birinci bölümden başlayabilirsin bak
Bitti gı valla dün koca gün izledim akşam da eşim dışarı çıkmıştı akşamda izledim öylr bitiverdi
Gönüldağonı evet çok güzel diyorlar ama onu sonra eşimle izleriz belki diye izlemiyorum canım. Ben biraz nostalji dizi seviyorum ya. Gitcem yine sihirli anneme başlıcam bu gidişte

Hiç bir şey için geç değil canım Rabbim nasip etsin yeter ki. İnşallah fazla bekletmesin seni tez vakitte sağlıkla gelsin. Sonra hayatınızın en güzel günlerini birlikte yaşayın

Hiç bir şey için geç değil canım Rabbim nasip etsin yeter ki. İnşallah fazla bekletmesin seni tez vakitte sağlıkla gelsin. Sonra hayatınızın en güzel günlerini birlikte yaşayın
aminnn canımmm inşallah öyle olur da güzel haberler veririm size de

Bana da eşim dedi bensiz izleme beraber izleyelim falan bir bekledim iki bekledim ama olmuyor bacım adamı her zaman nerede bulayım sonra ona ihanet ettim şuan yeni bölümlere yaklaşmak üzereyim
Oo sihirli annem Minnosprenses minnoş dan sorulur herhalde tüm bölümlerini ezberledi ne zaman görsem sihirli annem izliyordu bi ara

Dövecem seni az kaldi gayri

Biz izliyoruz akşamları çok fazla çıkmaz dışarı falan şuan elveda rumeliyi izliyoruz o bitince belki ona başlarız
Bende sana yazarken Minnosprenses i etiketleyesim geldi bende bir kere bitirdim geçen sene komple. Arada sabahları rastladıkla hala izliyorum ama başlayasım var bugünlerde yine
Bir yanımda aşkı memnuya başla diyor ama yakında tvde çıkar oda

Oo aşkı memnu artık başlı başına bir kanal oldu az kaldı koyarlar yeniden
Yaprak dökümü de öyle
Ezel dizisi de güzeldi ama ilk sezonu iyiydi ikinci sezonu sardırarak izledim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…