- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Aman he kız uzaktan bakınca öyle görüyorlar. İşte dışarıdan bakan içine girmek istiyor içinde olan ardına bakmadan kaçmakbunlar evliliği çocuk oyuncağı falan sanıyorlar da ondan. laylaylom zannediyolar sürekli mıç mıç falan
senin ruhunu yerimAblaa yaaaa benim ruhum yaşlısen bence çok tatlı dinamik pozitif çok güzel bi garısın
Dimi çok güzel enerjisi var maşallahAblaa yaaaa benim ruhum yaşlısen bence çok tatlı dinamik pozitif çok güzel bi garısın
Kesinlikle kurabiyem. 3 kız kardeş bitti 8. Bölüm yok daha youtubede. E şimdi ne izlicemAynen canım çok zevkli oluyor ya
Hahhaha ben neler yazdım gördüm müMssPARE pariş şu vanessa ya gidip 20 yaşındakilerin torunu bile var sen hala bekar mısın yazasım geliyor hey yavrum ya ciddi ciddi 21 oldum hala bekarım diyor ahh en güzel çağları hayatın
ahahahah deme öyle kıs. evlilik güzel ama zorlukları da çok işte . ben 40 yaşında evlendim ve iyi ki o yaşta evlenmişim diyorum mesela. her şeyi yaşadım gördüm gezdim tozdum. bu insanların 20 li yaşlarda evlenme hevesine girmesine kızıyorum. gez dolaş keyfine bak napcan evlenip o yaşta emeeenAman he kız uzaktan bakınca öyle görüyorlar. İşte dışarıdan bakan içine girmek istiyor içinde olan ardına bakmadan kaçmak
Ooo o göbüşle ne göbek atar amaaa bakkkgel de karşılıklı oynayak dicem ama sen hamişsin olmaz
Yok parişim ya hepsine bakamadımHahhaha ben neler yazdım gördüm mü
Ben niye göremedim o güzelliği mutluluğuahahahah deme öyle kıs. evlilik güzel ama zorlukları da çok işte . ben 40 yaşında evlendim ve iyi ki o yaşta evlenmişim diyorum mesela. her şeyi yaşadım gördüm gezdim tozdum. bu insanların 20 li yaşlarda evlenme hevesine girmesine kızıyorum. gez dolaş keyfine bak napcan evlenip o yaşta emeeen
evet ablam gerçekten yaşadıklarım çok kötüydü en başta da ailevi sorunlarla başladı arkasından da bu kayıplarım adet düzensizliklerim dr dr koşmalar resmen 4 yılımız doldu 3,5 senemiz böyle geçtisenin ruhunu yerimsen yaşadıklarından ötürü öyle düşünüyosun ama öyle değilsin guzuuuum
kıs seni ham yaparım he o senin güzel garılığın
Anammm bir solukta bitirdin mi gıKesinlikle kurabiyem. 3 kız kardeş bitti 8. Bölüm yok daha youtubede. E şimdi ne izlicem
Usak içerde travma geçecek heleee bu karı anamm napıyoo dicekkHe yaa aha bak şundan
aynen ya maşallah çok tatlıDimi çok güzel enerjisi var maşallah
seni ben alam mıBen niye göremedim o güzelliği mutluluğu
Ohh miss bende bazen diyorum keşke çalışma hayatına daha erken başlasaydım bekarken gezip tozsam paramı dilediğim gibi harcasam. Hayatın tadını çıkarsaydım diyeahahahah deme öyle kıs. evlilik güzel ama zorlukları da çok işte . ben 40 yaşında evlendim ve iyi ki o yaşta evlenmişim diyorum mesela. her şeyi yaşadım gördüm gezdim tozdum. bu insanların 20 li yaşlarda evlenme hevesine girmesine kızıyorum. gez dolaş keyfine bak napcan evlenip o yaşta emeeen
sen gel benim saçlarımdaki beyazları gör yani ayda 1 boyatmak zorunda kalıyorum. emin ol senden çoktur kısevet ablam gerçekten yaşadıklarım çok kötüydü en başta da ailevi sorunlarla başladı arkasından da bu kayıplarım adet düzensizliklerim dr dr koşmalar resmen 4 yılımız doldu 3,5 senemiz böyle geçti
ne hayattan zevkim tadım tuzum ne yaşama sevincim hiç bişeyim kalmadı
nerdeyse ağzıma kadar tüylendim ilaçlar yüzünden
saçımın önlerinde habira artan beyazlarım
önüne geçemediğim kilolarım
piskoloji diye bişey kalmadı mal gibiyim hayatta
yyaaaa yerim seniiiiiHe yaa aha bak şundan
işte o an onu düşünemiyosun canım benim. inan ben de çok üzülüyodum 30 lu yaşlarda evlenmeyi çok istiyodum ama olmadı iyi ki de olmamışOhh miss bende bazen diyorum keşke çalışma hayatına daha erken başlasaydım bekarken gezip tozsam paramı dilediğim gibi harcasam. Hayatın tadını çıkarsaydım diyeAma şartlar el vermedi ya çalışmaya başladık sonra evlendik haha neyin ne olduğunu anlamadım
Mucimmm balım dövecem seni bakevet ablam gerçekten yaşadıklarım çok kötüydü en başta da ailevi sorunlarla başladı arkasından da bu kayıplarım adet düzensizliklerim dr dr koşmalar resmen 4 yılımız doldu 3,5 senemiz böyle geçti
ne hayattan zevkim tadım tuzum ne yaşama sevincim hiç bişeyim kalmadı
nerdeyse ağzıma kadar tüylendim ilaçlar yüzünden
saçımın önlerinde habira artan beyazlarım
önüne geçemediğim kilolarım
piskoloji diye bişey kalmadı mal gibiyim hayatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?