• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canımmm kurabiyemmm bal kurabiyemmm inşAllah Rabbim pişmanlık vermesin aminn senin dediğin gibi yapıyorum defter tutucam not edilecek bunlar😍😍😍

Ben o yapbozları birleştirince kendimi çok rahat buluyom kuzum😂😂😂 yengeç ruhu mu bu nedir😂😂
🦀 Burçları ile çok iyi anlaşırımmm tinnoş :sus::skandal::süslü::süslü:

Bu bennnn tam çılgın 🤣🤣🤣🤣🤣
Kız ben ise giderken de öyleydim sabahın körü insanlar uykusu açılmamış gelir kahve içerlerdi ben pozitif neşe kaynağı dinamik 🤣🤣🤣🤣
Diyorlardı sen enerji içeceği içip mi geliyorsun tövbeler olsun 🤣🤣🤣🤣🤣
Aslında sabah kahve içerdim evden çıkmadan birde yeşil elma hepsi bu 🤣🤣🤣🤣🤣
Eşin çok şanslı desene :KK45::KK45::KK45:
Her eve lazım böyle enerjiden 🥰🥰
Rabbim yüzünü hep güldürsün canım 😍

Yaaaaaaaa seniiiii mıncırırımmmmmmm :KK60: :KK68::KK68::KK68::KK74::KK74::KK8::KK8::KK8:

milk-and-mocha-milkbear.gif

Eşin çok şanslı desene :KK45::KK45::KK45:
Her eve lazım böyle enerjiden 🥰🥰
Rabbim yüzünü hep güldürsün canım 😍
Ya teşekkür ederim çiçeğim 😍
Rabbim huzurumuzu bozmasın hep böyle olalım yüzümüz hep gülsün :KK28::KK28::KK68::KK68::KK68:
Sizin eve de geleyim dicem de aramızda sınırlar var kurabiyem :KK70::KK70:

Allah emi 😅 dizileri düşünüyordm bende
Sahura mı kalktın bakim

Bende izliyorum mahkumu 😂😂😂

e
Huhuuıı sen de mi bizdensin minnoş hele hele minnoş minnoş minnoş 🤣
Minnosprenses Minnosprenses :KK60:
bir mucizee bir mucizee sende mi Mahkumcusun çiçeğim bende bende bakıyorum ama yeni bölüme bakmadım cemre ölmesin yaaa daha babasını ögrenecekti offff ama ölmez oooo:KK17::KK17::KK17:
Evet bebeğim öldü yaaa şaşa gayrısı cuf yaptı
Oysa ben bunlar fıratla evlenir final öyle olur diyodum 😒
bir mucizee bir mucizee mm mesajını alıntı yaptım ama olmadı bitanem ah keşkee hamiş ayrılsam hayırlısıyla burdan ne sevinirim burdan çılgınca ona alışveriş yaparak dönmek amiinn😍😍
Aşılama değil çiçeğim tüp bebek fiyatı aşılamayla hiç uğraşmam bitti gitti artık
Haaa tamm o zaman balım 12000 iyi fiyat vermişler biz bak zamdan önce 11250 ödedik
Ah bitanem inşallah hamiş gelirsin😍
Öğrendi babasını barışla kardeş çıktılar kız 😂
Körplasıca zahid😒

Huhuuıı sen de mi bizdensin minnoş hele hele minnoş minnoş minnoş 🤣

Evet bebeğim öldü yaaa şaşa gayrısı cuf yaptı
Oysa ben bunlar fıratla evlenir final öyle olur diyodum 😒

Haaa tamm o zaman balım 12000 iyi fiyat vermişler biz bak zamdan önce 11250 ödedik
Ah bitanem inşallah hamiş gelirsin😍

Körplasıca zahid😒
Offff yaaaa inşallah devam eder çok sevmiştim diziyi zaten Fırat'ı mucize doktor dan beri seviyordum kendilerini😍😍 çok severdim o diziyide o şaşa da offf Rus değil mi pislik 🤣🤣🤣🤣
Pislik Zahid 😒 hep evlatlarına kötü davraniyor diye sinir oluyordum ..🤬

Offff yaaaa inşallah devam eder çok sevmiştim diziyi zaten Fırat'ı mucize doktor dan beri seviyordum kendilerini😍😍 çok severdim o diziyide o şaşa da offf Rus değil mi pislik 🤣🤣🤣🤣
Pislik Zahid 😒 hep evlatlarına kötü davraniyor diye sinir oluyordum ..🤬
Suratsiz şebelek adam 🤣🤣

Back
X