Canımmm kurabiyemmm bal kurabiyemmm inşAllah Rabbim pişmanlık vermesin aminn senin dediğin gibi yapıyorum defter tutucam not edilecek bunlar😍😍😍

Ben o yapbozları birleştirince kendimi çok rahat buluyom kuzum😂😂😂 yengeç ruhu mu bu nedir😂😂
🦀 Burçları ile çok iyi anlaşırımmm tinnoş :sus::skandal::süslü::süslü:

Bu bennnn tam çılgın 🤣🤣🤣🤣🤣
Kız ben ise giderken de öyleydim sabahın körü insanlar uykusu açılmamış gelir kahve içerlerdi ben pozitif neşe kaynağı dinamik 🤣🤣🤣🤣
Diyorlardı sen enerji içeceği içip mi geliyorsun tövbeler olsun 🤣🤣🤣🤣🤣
Aslında sabah kahve içerdim evden çıkmadan birde yeşil elma hepsi bu 🤣🤣🤣🤣🤣
Eşin çok şanslı desene :KK45::KK45::KK45:
Her eve lazım böyle enerjiden 🥰🥰
Rabbim yüzünü hep güldürsün canım 😍

Yaaaaaaaa seniiiii mıncırırımmmmmmm :KK60: :KK68::KK68::KK68::KK74::KK74::KK8::KK8::KK8:

milk-and-mocha-milkbear.gif

Eşin çok şanslı desene :KK45::KK45::KK45:
Her eve lazım böyle enerjiden 🥰🥰
Rabbim yüzünü hep güldürsün canım 😍
Ya teşekkür ederim çiçeğim 😍
Rabbim huzurumuzu bozmasın hep böyle olalım yüzümüz hep gülsün :KK28::KK28::KK68::KK68::KK68:
Sizin eve de geleyim dicem de aramızda sınırlar var kurabiyem :KK70::KK70:

Allah emi 😅 dizileri düşünüyordm bende
Sahura mı kalktın bakim

Bende izliyorum mahkumu 😂😂😂

e
Huhuuıı sen de mi bizdensin minnoş hele hele minnoş minnoş minnoş 🤣
Minnosprenses Minnosprenses :KK60:
bir mucizee bir mucizee sende mi Mahkumcusun çiçeğim bende bende bakıyorum ama yeni bölüme bakmadım cemre ölmesin yaaa daha babasını ögrenecekti offff ama ölmez oooo:KK17::KK17::KK17:
Evet bebeğim öldü yaaa şaşa gayrısı cuf yaptı
Oysa ben bunlar fıratla evlenir final öyle olur diyodum 😒
bir mucizee bir mucizee mm mesajını alıntı yaptım ama olmadı bitanem ah keşkee hamiş ayrılsam hayırlısıyla burdan ne sevinirim burdan çılgınca ona alışveriş yaparak dönmek amiinn😍😍
Aşılama değil çiçeğim tüp bebek fiyatı aşılamayla hiç uğraşmam bitti gitti artık
Haaa tamm o zaman balım 12000 iyi fiyat vermişler biz bak zamdan önce 11250 ödedik
Ah bitanem inşallah hamiş gelirsin😍
Öğrendi babasını barışla kardeş çıktılar kız 😂
Körplasıca zahid😒

Huhuuıı sen de mi bizdensin minnoş hele hele minnoş minnoş minnoş 🤣

Evet bebeğim öldü yaaa şaşa gayrısı cuf yaptı
Oysa ben bunlar fıratla evlenir final öyle olur diyodum 😒

Haaa tamm o zaman balım 12000 iyi fiyat vermişler biz bak zamdan önce 11250 ödedik
Ah bitanem inşallah hamiş gelirsin😍

Körplasıca zahid😒
Offff yaaaa inşallah devam eder çok sevmiştim diziyi zaten Fırat'ı mucize doktor dan beri seviyordum kendilerini😍😍 çok severdim o diziyide o şaşa da offf Rus değil mi pislik 🤣🤣🤣🤣
Pislik Zahid 😒 hep evlatlarına kötü davraniyor diye sinir oluyordum ..🤬

Offff yaaaa inşallah devam eder çok sevmiştim diziyi zaten Fırat'ı mucize doktor dan beri seviyordum kendilerini😍😍 çok severdim o diziyide o şaşa da offf Rus değil mi pislik 🤣🤣🤣🤣
Pislik Zahid 😒 hep evlatlarına kötü davraniyor diye sinir oluyordum ..🤬
Suratsiz şebelek adam 🤣🤣

Back
X