- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.941
- 498
Yaaâaa bende öyle diyordum zaten zahiddenmiş di mi pislik ZahidÖğrendi babasını barışla kardeş çıktılar kız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaâaa bende öyle diyordum zaten zahiddenmiş di mi pislik ZahidÖğrendi babasını barışla kardeş çıktılar kız![]()
Canımmm kurabiyemmm bal kurabiyemmm inşAllah Rabbim pişmanlık vermesin aminn senin dediğin gibi yapıyorum defter tutucam not edilecek bunlar
Ben o yapbozları birleştirince kendimi çok rahat buluyom kuzumyengeç ruhu mu bu nedir
![]()
Bendee ikizlerle iyi anlaşırımmm LinnoşşşşBurçları ile çok iyi anlaşırımmm tinnoş
![]()
Eşin çok şanslı deseneBu bennnn tam çılgın
Kız ben ise giderken de öyleydim sabahın körü insanlar uykusu açılmamış gelir kahve içerlerdi ben pozitif neşe kaynağı dinamik
Diyorlardı sen enerji içeceği içip mi geliyorsun tövbeler olsun
Aslında sabah kahve içerdim evden çıkmadan birde yeşil elma hepsi bu![]()
Yaaaaaaaa seniiiii mıncırırımmmmmmmBendee ikizlerle iyi anlaşırımmm Linnoşşşş![]()
![]()
![]()
![]()
Ya teşekkür ederim çiçeğimEşin çok şanslı desene
Her eve lazım böyle enerjiden
Rabbim yüzünü hep güldürsün canım![]()
Yedi yattı kuzum o
Amin amin canım benimYa teşekkür ederim çiçeğim
Rabbim huzurumuzu bozmasın hep böyle olalım yüzümüz hep gülsün
Sizin eve de geleyim dicem de aramızda sınırlar var kurabiyem![]()
Allah rahatlık versiinn bitaneciimmm görüşürüzAmin amin canım benim
Bende kaçar
Kafamı toplayamadım zaten
Gidip uyuyum
İyi uykular ballar
Ay tamam o zaman süper dedim yine 5 DKK yine mi uyuduYedi yattı kuzum o
İyi uykular hamişimmAmin amin canım benim
Bende kaçar
Kafamı toplayamadım zaten
Gidip uyuyum
İyi uykular ballar
Allah emidizileri düşünüyordm bende
Sahura mı kalktın bakim
Huhuuıı sen de mi bizdensin minnoş hele hele minnoş minnoş minnoşBende izliyorum mahkumu
e
Evet bebeğim öldü yaaa şaşa gayrısı cuf yaptıMinnosprenses
bir mucizee sende mi Mahkumcusun çiçeğim bende bende bakıyorum ama yeni bölüme bakmadım cemre ölmesin yaaa daha babasını ögrenecekti offff ama ölmez oooo
![]()
Haaa tamm o zaman balım 12000 iyi fiyat vermişler biz bak zamdan önce 11250 ödedikbir mucizee mm mesajını alıntı yaptım ama olmadı bitanem ah keşkee hamiş ayrılsam hayırlısıyla burdan ne sevinirim burdan çılgınca ona alışveriş yaparak dönmek amiinn
Aşılama değil çiçeğim tüp bebek fiyatı aşılamayla hiç uğraşmam bitti gitti artık
Körplasıca zahidÖğrendi babasını barışla kardeş çıktılar kız![]()
Offff yaaaa inşallah devam eder çok sevmiştim diziyi zaten Fırat'ı mucize doktor dan beri seviyordum kendileriniHuhuuıı sen de mi bizdensin minnoş hele hele minnoş minnoş minnoş
Evet bebeğim öldü yaaa şaşa gayrısı cuf yaptı
Oysa ben bunlar fıratla evlenir final öyle olur diyodum
Haaa tamm o zaman balım 12000 iyi fiyat vermişler biz bak zamdan önce 11250 ödedik
Ah bitanem inşallah hamiş gelirsin
Körplasıca zahid![]()
Suratsiz şebelek adamOffff yaaaa inşallah devam eder çok sevmiştim diziyi zaten Fırat'ı mucize doktor dan beri seviyordum kendileriniçok severdim o diziyide o şaşa da offf Rus değil mi pislik
Pislik Zahidhep evlatlarına kötü davraniyor diye sinir oluyordum ..
![]()
He ya bide onun konusunu horlatmıştık![]()
Evet teyzesi de öz teyze değilmiş zahid buns vermiş baksın diyeYaaâaa bende öyle diyordum zaten zahiddenmiş di mi pislik Zahidbirde okutmuş babalık yapmamis puuuuuu
Anlamadım kız