- 20 Aralık 2020
- 17.172
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.564
- 548
Sıkma en sevdiğim mucizemmm benimde aklımda
Günaydınn peri perişimmmlülaydınn kuzucuklarım
Günaydın parelerin paresiiiimGünaydın kizlar
Dinleyin kızlar uyku muyku kalmaz
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Elhan
Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
Bu yassı güzel uyandırmas minnoşumm
Sayenizde hiç mutlu uyandırılmadım biriniz cırtlak sesli bir müzik koyar diğeriniz tepikleyerek uyandırırinsan öperek uyandırır beeeehh
Günaydın bitanem niye erkencisinSıkma en sevdiğim mucizemmm benimde aklımdaellerine sağlıkkk
Günaydınn peri perişimmm
Günaydın parelerin paresiiiim
Bu yassı güzel uyandırmas minnoşumm
Sahur hazırladımm çiçeğimmm şimdii geri yattım ondannGünaydın bitanem niye erkencisin❤
Hayırlı sahurlar kuzum şifa olsun inşallahSahur hazırladımm çiçeğimmm şimdii geri yattım ondann
Acaba başka birşeyler mi var kuzum şimdiye çoktan gelmesi lazımdı@My_Moonlight06 kızlar bi bakın hele bu arkadaşı profil mesajlarina etiket edicem tanıdık bildik biri çıkarda ne oldu der bir haftayı geçti yahu
Mune 'yi etiket edip sorsam mı neden yok diyeAcaba başka birşeyler mi var kuzum şimdiye çoktan gelmesi lazımdı
Ben çoktan uyandım kahvaltımı sini ettimm
Ahahahah ben böyle uyandırırım yarım öperimSayenizde hiç mutlu uyandırılmadım biriniz cırtlak sesli bir müzik koyar diğeriniz tepikleyerek uyandırırinsan öperek uyandırır beeeehh
Nasılsın balımYaa bu süperdii
Günaydın minnoşcum
Hahahaha evett nerden anladınKocisin öpsün. Kuşa kirmizi topuklu ayakkabı fırlatan sensin demi
Oyyy paremmm hemen geldim
Gel gel kucaklam seni
Afiyet olsun bende 11 de uyandumBen çoktan uyandım kahvaltımı sini ettimm
Acaba başka birşeyler mi var kuzum şimdiye çoktan gelmesi lazımdı
Ayyyy evettt yaaa siniye kadar gelmesi lazimdii bukadar uzun ban olurmu kii sasirdimm@My_Moonlight06 kızlar bi bakın hele bu arkadaşı profil mesajlarina etiket edicem tanıdık bildik biri çıkarda ne oldu der bir haftayı geçti yahu
Nasılsın tatlımsağol paremmmm
Oooooo benle beraber uyanmışsın aşkoooo gittimi kardeşlerinAfiyet olsun bende 11 de uyandum
Olur kuzum bilgi verir vermezse de anlarız zatenMune 'yi etiket edip sorsam mı neden yok diye
Dün gitti kuzumOooooo benle beraber uyanmışsın aşkoooo gittimi kardeşlerin
Yada özele.mesaj yazayım bir şey yapayım.merak ettim ciddenOlur kuzum bilgi verir vermezse de anlarız zaten
İyimmm minnoşumm yatıyorummm sahur zamanıydııNasılsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?