Olabilirrr ben bi üçkuruş aşkmantık intikam ve gönüldağı pazar günü yargı izlerdim kociş izleemyince benide sarmıyo oda başka bakıyo
Beni de sarmiyor artik diziler eşimde teravihden 10bucukta geliyor zaten o izliyor diye bakiyordum ückurus baba falan o yokken bakmiyorum zaten

Aynennn napayimm biyere gidemedik hasta olcam diye bi yürüyüş ettim kaçgündür dun biraz şifayı kaptım ama bugün iyiyim şükürrr
Çok geçmis olsun bebeem aman dikkat et havalara Yürüyüş cok önemli ya yap elbette

Reactions: Jou
Çok geçmis olsun bebeem aman dikkat et havalara Yürüyüş cok önemli ya yap elbette
Önemlide daha tövbe ettimm buzaman cok daha dikkatli olmak gerekiyormuş yürüyüş e gerek kaldımı anamm bebiş çıkmış yukarı keyfi yerinde ayaklari altlara basıyorr kıyamett

Önemlide daha tövbe ettimm buzaman cok daha dikkatli olmak gerekiyormuş yürüyüş e gerek kaldımı anamm bebiş çıkmış yukarı keyfi yerinde ayaklari altlara basıyorr kıyamett
Aslinda yürüyüs normal dogum icin cok önemli ben Ömer de bi yürüdüm bi yürüdüm cok faydasini gördüm hoş son anda sezaryan olduk ama normal dogum olsa idi kolay firliycakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…