Evettt öyle birşey olcak kızda iyi baksana geldi rıfata nasıl acıdı nasıl iyi birinsan olduğunu çok iyi biliyorr meryemin gözü açıldı biyerleri kalktıMeryem yolunu bozmuş diyorlar istbla gidince..
O kızla evleniyor.. ..
Beni de sarmiyor artik diziler eşimde teravihden 10bucukta geliyor zaten o izliyor diye bakiyordum ückurus baba falan o yokken bakmiyorum zatenOlabilirrr ben bi üçkuruş aşkmantık intikam ve gönüldağı pazar günü yargı izlerdim kociş izleemyince benide sarmıyo oda başka bakıyo
Çok iyi şükür, kaptan oldum hatta, kırmızı takımİnşAllah nasıl giditor peki
Başla kuzum başla gerçekten cok güzel bir diziAlışınca evet elço
O diziye başlıyım ben de baştan
Heeehh bide baba ve oğlum var 3 gün showdan cıkmiyoruzz anamm ne dizi izliyomuşum haBeni de sarmiyor artik diziler eşimde teravihden 10bucukta geliyor zaten o izliyor diye bakiyordum ückurus baba falan o yokken bakmiyorum zaten
Sen maşallah baya bi bakiyonHeeehh bide baba ve oğlum var 3 gün showdan cıkmiyoruzz anamm ne dizi izliyomuşum ha
Bu ayni seye benziyo Gönül Dağı'nda Hüseyinin Ramazanı uyandırma şekli
" Ramazan gaalk gallk gaaalk "
Ev kuşu olunca dizi manyağğaaaa olduukkkSen maşallah baya bi bakiyon
Nabcan kuzu aksam vakitte gecmiyorEv kuşu olunca dizi manyağğaaaa olduukkk
İnsanin içine işliyor bu dizi ya gerçekten hem güldürüp hem ağlatiyor geçen haftada o şekildiBencede çiçeğimmm
Aynennn napayimm biyere gidemedik hasta olcam diye bi yürüyüş ettim kaçgündür dun biraz şifayı kaptım ama bugün iyiyim şükürrrNabcan kuzu aksam vakitte gecmiyor
Çok geçmis olsun bebeem aman dikkat et havalaraAynennn napayimm biyere gidemedik hasta olcam diye bi yürüyüş ettim kaçgündür dun biraz şifayı kaptım ama bugün iyiyim şükürrr
Aaa harika tebrik ederim kaç kg verdinÇok iyi şükür, kaptan oldum hatta, kırmızı takım
Önemlide daha tövbe ettimm buzaman cok daha dikkatli olmak gerekiyormuş yürüyüş e gerek kaldımı anamm bebiş çıkmış yukarı keyfi yerinde ayaklari altlara basıyorr kıyamettÇok geçmis olsun bebeem aman dikkat et havalaraYürüyüş cok önemli ya yap elbette
Fragman izliyorum ama uzun uzun izliyim benBaşla kuzum başla gerçekten cok güzel bir dizi
Aslinda yürüyüs normal dogum icin cok önemli ben Ömer de bi yürüdüm bi yürüdüm cok faydasini gördüm hoş son anda sezaryan olduk ama normal dogum olsa idi kolay firliycaktiÖnemlide daha tövbe ettimm buzaman cok daha dikkatli olmak gerekiyormuş yürüyüş e gerek kaldımı anamm bebiş çıkmış yukarı keyfi yerinde ayaklari altlara basıyorr kıyamett
Artik sen müsait olursan kuzucum gercekten harika bi diziFragman izliyorum ama uzun uzun izliyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?