Fatmacim yedim içtim şiştim. Her iftar sonrası bir daha abartmayacagim diyorum ama ertesi gün bir unutkanlık oluyor tatlım.
Nabersiniz kıslarrr

O parmaklar ne kadar tatlı öyle imocin harika ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fatmacim yedim içtim şiştim. Her iftar sonrası bir daha abartmayacagim diyorum ama ertesi gün bir unutkanlık oluyor tatlım.
Nabersiniz kıslarrr

Bu kıslaaarr konuşmuşşlar genee Fatoşum
Nabersiniz kıslarrr

bende bugun çook yattım mutfaga doğru geçiş yapacam sen napıyon kuzum
 bende bugun çook yattım mutfaga doğru geçiş yapacam sen napıyon kuzum 
Nasılsınn güzell abbllaammmmmİşte o en genç hatun aleyküm selam der
Eveeettt beybbiiimmmmmm heyecan bastıı ne güzelmiş böyle yavvvOooo babyiiimmmmm proo olmuşşşşş

Oyyy ablacığım afiyet şifa olsun akşama kadar aç kalınca hangisinden yiyeceğini şaşırıyor insanFatmacim yedim içtim şiştim. Her iftar sonrası bir daha abartmayacagim diyorum ama ertesi gün bir unutkanlık oluyor tatlım.
O parmaklar ne kadar tatlı öyle imocin harika ya

Hahahaha çenecikleri durmuyor çiçeğim yaaBu kıslaaarr konuşmuşşlar genee Fatoşumbende bugun çook yattım mutfaga doğru geçiş yapacam sen napıyon kuzum

Kuzum ben pro gözüküyorum sende gözükmüyor muyum ben

Kızzz fatmazelde şuan kırmızı

allah ne etmeğğeee 3muz birden gelcektik lnaninki biraz uzun sürcek
 allah ne etmeğğeee 3muz birden gelcektik lnaninki biraz uzun sürcek 

Kuzum ben pro gözüküyorum sende gözükmüyor muyum ben

Teşekkür ederim bitanem hepimize afiyet olsun. Allah niyetlerimizi kabul etsin.Oyyy ablacığım afiyet şifa olsun akşama kadar aç kalınca hangisinden yiyeceğini şaşırıyor insan

Olacak parayı göndermiş ama daha ulaşmamış herhaldeLinoşşş ne zaman olacakk oda olacak mı ona göre etiket yapayım joun sayfasındaa

Biraz uzak yaa ancaa ulaşırrr çiçeğimmm öylee yorumlayalımmmOlacak parayı göndermiş ama daha ulaşmamış herhalde

Ay çok sevindim bebiişlerrrr
  Ay çok sevindim bebiişlerrrr

Aynen uzak olduğu için işte keşke hemen ulaşsa oda olsaydı bizimleBiraz uzak yaa ancaa ulaşırrr çiçeğimmm öylee yorumlayalımmmAy çok sevindim bebiişlerrrr

hayırlısı olsun bakalım geç olsun da güç olmasın
 hayırlısı olsun bakalım geç olsun da güç olmasın