İnşAllah bitanem ya şimdiden heyecan yaptım 😂😂😂😂
Kız yapma kız yapma sakin ol şapsik minnoş 🤍
Yapınca bu sefer herşey karışıyor ben seu yaptım liste yaptım ne yapacağım diye akşamdan hazırlayacakları hazırladım sabah yapacaklarımi yaptım öyle yapınca iyi oluyor tavsiye ederim kuzum 😍🥰

Ayyyyy hadi hayırlısı olsun çiçeğim eline beline kuvvet kuzummmmm Allah utandırmasın :KK68: :KK68: :KK68:
Sen hamarat kızsın herşey geliyor elinden çok güzel ağırlarsın minnoşunmmm😍
Bakma sen minnosun heycan yaptın dediğine o ne yemekler yapıyor döktürüyor
Valla Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye la biliriz neler yaptığını
Minnosprenses Minnosprenses

Kızlarrrr oruç açınca konsere gidiyorum haberiniz olsunnnn heee :süslü: :süslü: :süslü: :rapci: :rapci: :rapci:
Lale festivalleri oluyor her yıl 🌷🌷:KK68:
Ve böyle konser veriyorlar buranın sanatçıları geliyor bizim Hande Yener Zeynep bastık gibi 🤣🤣🤣🤣🤣
Pandemi vardı geçen yıl böyle bişiler olmadı bu sene ilk olacak 😍😍😍😍😍😍

Kızlarrrr oruç açınca konsere gidiyorum haberiniz olsunnnn heee :süslü: :süslü: :süslü: :rapci: :rapci: :rapci:
Ve böyle konser veriyorlar buranın sanatçıları geliyor bizim Hande Yener Zeynep bastık gibi 🤣🤣🤣🤣🤣
Iyi eğlenceler yavru💖🥰🌹

Bizim yerimize de eğlen 🥳🥳🥳

Ne kadar kötü olabilir ki 🤣🤣🤣
Valla bilemedim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:şarkılarını dinlediğim adam 🤣
Adam gibi çıksın mesela 🤣🤣🤣
Bu adamın hayranı çok kimse birbirini ezmez ve çok aşırı kalabalık olmasın mesela 🤣🤣🤣🤣
Kazasız belasız bir şekilde eve dönmek nasip olur inşallah hahahahaah :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X