Fatmacim yedim içtim şiştim. Her iftar sonrası bir daha abartmayacagim diyorum ama ertesi gün bir unutkanlık oluyor tatlım.![]()
Nabersiniz kıslarrr![]()

O parmaklar ne kadar tatlı öyle imocin harika ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fatmacim yedim içtim şiştim. Her iftar sonrası bir daha abartmayacagim diyorum ama ertesi gün bir unutkanlık oluyor tatlım.![]()
Nabersiniz kıslarrr![]()
Bu kıslaaarr konuşmuşşlar genee Fatoşum![]()
Nabersiniz kıslarrr![]()
Nasılsınn güzell abbllaammmmmİşte o en genç hatun aleyküm selam der![]()
Eveeettt beybbiiimmmmmm heyecan bastıı ne güzelmiş böyle yavvvOooo babyiiimmmmm proo olmuşşşşş![]()
Oyyy ablacığım afiyet şifa olsun akşama kadar aç kalınca hangisinden yiyeceğini şaşırıyor insanFatmacim yedim içtim şiştim. Her iftar sonrası bir daha abartmayacagim diyorum ama ertesi gün bir unutkanlık oluyor tatlım.
O parmaklar ne kadar tatlı öyle imocin harika ya![]()
Hahahaha çenecikleri durmuyor çiçeğim yaaBu kıslaaarr konuşmuşşlar genee Fatoşumbende bugun çook yattım mutfaga doğru geçiş yapacam sen napıyon kuzum
![]()
Kuzum ben pro gözüküyorum sende gözükmüyor muyum ben
Kızzz fatmazelde şuan kırmızı
Kuzum ben pro gözüküyorum sende gözükmüyor muyum ben![]()
Teşekkür ederim bitanem hepimize afiyet olsun. Allah niyetlerimizi kabul etsin.Oyyy ablacığım afiyet şifa olsun akşama kadar aç kalınca hangisinden yiyeceğini şaşırıyor insan![]()
Olacak parayı göndermiş ama daha ulaşmamış herhaldeLinoşşş ne zaman olacakk oda olacak mı ona göre etiket yapayım joun sayfasındaa![]()
Biraz uzak yaa ancaa ulaşırrr çiçeğimmm öylee yorumlayalımmmOlacak parayı göndermiş ama daha ulaşmamış herhalde![]()
Aynen uzak olduğu için işte keşke hemen ulaşsa oda olsaydı bizimleBiraz uzak yaa ancaa ulaşırrr çiçeğimmm öylee yorumlayalımmmAy çok sevindim bebiişlerrrr
![]()