Yaaaaa ne iyi geldi demiii allahımmm çok şükür açkalmak çok kötü hele susuzz allah kabul etsinAblasının nazlısı
İyiyim canım iftardan sonra gözüm açıldı.
Sen nasılsın kuzu
Aynenn kuzucummm güzeldinizz çok daha güzel oldunuz böyleeAynen uzak olduğu için işte keşke hemen ulaşsa oda olsaydı bizimlehayırlısı olsun bakalım geç olsun da güç olmasın
İnşAllah güzel ablamİyiyim tatlım. Ramazan keyfi yaşıyorum.
Sabah uyanınca temiz bir mutfakla karşılaşmak gün boyu gelip gidip ohhh demek ne güzel.tatil de güzeldi bitti kisaca hayat normal seyrinde devam ediyor kuzum. Ben de hep senin güzel haberlerini alayım inşallah.
Yine mi değiştiYaaaaa ne iyi geldi demiii allahımmm çok şükür açkalmak çok kötü hele susuzz allah kabul etsin
Iyiyimm çok şükürrrr bitanemuzun zamandır gelmiyordun nasıl özlemişim seni
Ne değiştiiiYine mi değişti
ProfilNe değiştiii
Hahahahahahadelii garıı aayyyyyyybende diyorumm kırmızımı nasıl farketmemiş ayyy manyahhhh kahkaha attım evin içindee
Sağoll çatlooooğğğ bundan sonra böyleeeeee
Ahahaha sanki hep proyfun benim gözümdeHahahahahahadelii garıı aayyyyyyybende diyorumm kırmızımı nasıl farketmemiş ayyy manyahhhh kahkaha attım evin içindee
Hahha artık hepimiz gizli gizli dolancazSağoll çatlooooğğğ bundan sonra böyleeeeee
Hahahahahah 2 3 gün oldu be değişelii anca görüyonAhahaha sanki hep proyfun benim gözümde
Sağol kurabiyemm
Ahhh eltiler keşke benim eltim gibi eltin olsa varlığı yokluğu birTiniminimavihanim tinnoşum sence dünkü ifşa muhabbetinden sonra ben gece rüyamda ifşa olduğumu görmüş müyümdür
Hemde kimeeee
Eltimeee hahahah
Amannn dağlara taşlara tü tü tü
He kuzum malum bizde 1 senedir öyleyiz de yine de gelmiş girmiş rüyamaAhhh eltiler keşke benim eltim gibi eltin olsa varlığı yokluğu bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?