Fatmacim yedim içtim şiştim. Her iftar sonrası bir daha abartmayacagim diyorum ama ertesi gün bir unutkanlık oluyor tatlım.
Nabersiniz kıslarrr
Bu kıslaaarr konuşmuşşlar genee Fatoşum
Nabersiniz kıslarrr
Nasılsınn güzell abbllaammmmmİşte o en genç hatun aleyküm selam der
Eveeettt beybbiiimmmmmm heyecan bastıı ne güzelmiş böyle yavvvOooo babyiiimmmmm proo olmuşşşşş
Oyyy ablacığım afiyet şifa olsun akşama kadar aç kalınca hangisinden yiyeceğini şaşırıyor insanFatmacim yedim içtim şiştim. Her iftar sonrası bir daha abartmayacagim diyorum ama ertesi gün bir unutkanlık oluyor tatlım.
O parmaklar ne kadar tatlı öyle imocin harika ya
Hahahaha çenecikleri durmuyor çiçeğim yaaBu kıslaaarr konuşmuşşlar genee Fatoşumbende bugun çook yattım mutfaga doğru geçiş yapacam sen napıyon kuzum
Kuzum ben pro gözüküyorum sende gözükmüyor muyum ben
Kızzz fatmazelde şuan kırmızı
Kuzum ben pro gözüküyorum sende gözükmüyor muyum ben
Teşekkür ederim bitanem hepimize afiyet olsun. Allah niyetlerimizi kabul etsin.Oyyy ablacığım afiyet şifa olsun akşama kadar aç kalınca hangisinden yiyeceğini şaşırıyor insan
Olacak parayı göndermiş ama daha ulaşmamış herhaldeLinoşşş ne zaman olacakk oda olacak mı ona göre etiket yapayım joun sayfasındaa
Biraz uzak yaa ancaa ulaşırrr çiçeğimmm öylee yorumlayalımmmOlacak parayı göndermiş ama daha ulaşmamış herhalde
Aynen uzak olduğu için işte keşke hemen ulaşsa oda olsaydı bizimleBiraz uzak yaa ancaa ulaşırrr çiçeğimmm öylee yorumlayalımmmAy çok sevindim bebiişlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?