Aynen paremmmmTamam kuzum eğlendin değişiklik oldu senin için
Çayını soğutma ic hadi afiyet olsun
Çiçeğiiim sağol kuşumm
Yeriiimmmmm senii sagoll aşkoommmm
Senide bekliyoruuzzz
Geçecekkkkk
Para geçerse Türkiye'ye kırmızı olacam kuzum kısa zamanda
Ara ızdaki twk fakir sen kaldın
Valla öyle oldu minnoşummmAra ızdaki twk fakir sen kaldın
Ben de varım canımTeşekkürler kurabiyem
evet o benim abla
AahahahValla öyle oldu minnoşummm
Para varken fakir olmakta ayrı bir duygu tabi
My_Moonlight06 kızzz sen niye banlandınn
Günaydın tatlışgo
My_Moonlight06 uzaya mı gittin kızzz nerdesin
Ayrıca bu ismi çok mu aradın etiket edemiyyom
Kızlar
My_Moonlight06 arkadaş bani bitmedi hala profilinde bir şey yok baktım acaba neden bu kadar uzadı
My_Moonlight06 kızlar bi bakın hele bu arkadaşı profil mesajlarina etiket edicem tanıdık bildik biri çıkarda ne oldu der bir haftayı geçti yahu
Teşekkürler canisiiiiii
Ahhh çiçeğimmm 1ay yattım içerdeee çok zor çoookSelaaaaaaammmm kizlarrrrrr ben geldimmmmm
Yaaa ne kadar tatlısınız kızlar Allah razı olsun sizden merak etmişsiniz..
Aylar önce bir konuyu eski bir konumu silmişim farketmeden tabi cunki ben silecegim briseyi paylaşmam zaten.. neyse onun için 5 gün ceza aldım.. yanlışlığı açıklamak için kaedesimin hesabindan mine ablaya ulaşmaya çalışınca cezam.iki gün daha uzadı maelssfneyse dikkat edin kızlar sakın konu monu silmeyin yalnişlikla filan
Bizdee seniiii daha gebe olucazzz hemmm çiçeğimmmTeşekkürler canisiiiiiiçok özledim hepiniziii cansinizzz
Geçmiş olsun canımSelaaaaaaammmm kizlarrrrrr ben geldimmmmm
Aylar önce bir konuyu eski bir konumu silmişim farketmeden tabi cunki ben silecegim briseyi paylaşmam zaten.. neyse onun için 5 gün ceza aldım.. yanlışlığı açıklamak için kaedesimin hesabindan mine ablaya ulaşmaya çalışınca cezam.iki gün daha uzadı maelssfneyse dikkat edin kızlar sakın konu monu silmeyin yalnişlikla filan
Seenn mii cok sasırdımAhhh çiçeğimmm 1ay yattım içerdeee çok zor çoookiyiki geldin kuzummm
Canımm gecmiş olsunSelaaaaaaammmm kizlarrrrrr ben geldimmmmm
İnshaAllah kuzucummmm benimmm İnshaAllah yaaa .. sayfamla da ilgilenemedim herkes sordu .. şimdi eklicek listeye girmek isteyen çok kişi varBizdee seniiii daha gebe olucazzz hemmm çiçeğimmm
Bebeğimm gümbürtüye gittiim ben sormaa ….yöntemii var bildin miiSeenn mii cok sasırdım
Anaaaaam okadar ne olduda 1 ay kızAhhh çiçeğimmm 1ay yattım içerdeee çok zor çoookiyiki geldin kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?