Tinoşla tanışıyormusunnSeenn mii cok sasırdım
Evett öznuşum benim dua kardeşiiim. JoumTinoşla tanışıyormusunn
Su doktorun yöntemi miBebeğimm gümbürtüye gittiim ben sormaa ….yöntemii var bildin miionunla ilgili konu açıldı yanlış anlaşılmalar olduu filan herkes tümden gittii
Ayy allahımm senle tanıştıkmı diye bakıyorumm hiçte yabancı gelmiyorsun banaNasılsın talimm sağolasınnnn bebiş nasillll
Ooo hayırlı işlerr tinnooşş heleEvett öznuşum benim dua kardeşiiim. Joum
Tamam beee çok sevişmeennn
Hahh ondan canımcımmSu doktorun yöntemi mineyse gelmiş geçmiş olsun 1 ayda cokmus sitede daha dikkatli yürüyecegim artık
Gel kız hamiş sana da sarılayımTamam beee çok sevişmeennn
Gel kız hamiş sana da sarılayımhem belki göbüşün sürtünür bize de nasip olur
İnanmıyorum yaaHahh ondan canımcımmdışardan baktım hepp ahanda böylee
Bekliyoruzz kuzum 1 senedir bekletiyor essek sıpasıııOlurr olurrr vaktiylee gelirr kuzumm sendemi bekliyorsun bebişidoğumuma giderken hepinize dua edecemm
Ben sana kurban olurumm kuyyybaaannnn
Ben de iyim elhamdülillah.. çok yeni daha bu gurupta tanıştık kuzummAyy allahımm senle tanıştıkmı diye bakıyorumm hiçte yabancı gelmiyorsun bana
Iyiyim canımm girdim yatağa öyle uykum gelse uyuycamsen nasılsın
Benimde 2buçuk sene sonra oldu kuzu aşılama oldum olumsuzdu tüpe başlıycaktım eylülde banada sürprüz oldu ama tabii düşük haberiyle kanamayla sağlıklıydı demekki tutundu rabbimmm vaktiyle ol der ve olurr olacak bitanemmBekliyoruzz kuzum 1 senedir bekletiyor essek sıpasıııhayırlı dogumun olsun vakti zamanında duayı da edersin inşallah
Sende benim gibi sevgi pıtırcıkkkBen de iyim elhamdülillah.. çok yeni daha bu gurupta tanıştık kuzumm
Sağol canımmm benimmmGeçmiş olsun canımdönmüşsün ya sonunda ona bak
Neyse karıştırmayakkk barimmm olmuş olanBebeğimm gümbürtüye gittiim ben sormaa ….yöntemii var bildin miionunla ilgili konu açıldı yanlış anlaşılmalar olduu filan herkes tümden gittii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?