Bebeğimm gümbürtüye gittiim ben sormaa ….yöntemii var bildin mii onunla ilgili konu açıldı yanlış anlaşılmalar olduu filan herkes tümden gittii
Su doktorun yöntemi mi neyse gelmiş geçmiş olsun 1 ayda cokmus sitede daha dikkatli yürüyecegim artık

Olurr olurrr vaktiylee gelirr kuzumm sendemi bekliyorsun bebişi doğumuma giderken hepinize dua edecemm
Bekliyoruzz kuzum 1 senedir bekletiyor essek sıpasııı hayırlı dogumun olsun vakti zamanında duayı da edersin inşallah

Ayy allahımm senle tanıştıkmı diye bakıyorumm hiçte yabancı gelmiyorsun bana
Iyiyim canımm girdim yatağa öyle uykum gelse uyuycam sen nasılsın
Ben de iyim elhamdülillah.. çok yeni daha bu gurupta tanıştık kuzumm

Reactions: Jou
Bekliyoruzz kuzum 1 senedir bekletiyor essek sıpasııı hayırlı dogumun olsun vakti zamanında duayı da edersin inşallah
Benimde 2buçuk sene sonra oldu kuzu aşılama oldum olumsuzdu tüpe başlıycaktım eylülde banada sürprüz oldu ama tabii düşük haberiyle kanamayla sağlıklıydı demekki tutundu rabbimmm vaktiyle ol der ve olurr olacak bitanemm bende diyordum kendime benim imkansızolmazz normal diye keşke demeseymişim allahın gücüne gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…