Ne ifade koyayım bilemedim hem cok güzel olmus hem üzüntülü olmus ama simdi iyi diye düşünüyorum iyi olun ikiniz de
Esimde sorun var kuzu tedavi görüyor bulundugum sehir kaynaklı bir şey yapamadık o yuzden ilac kullanıyor ama gittigimiz doktorun ilacla tedavi görüp hamile kalan cok Rabb'imin vardır bi bildiği geciktiriyorsa güzelleştiriyordur

Ne ifade koyayım bilemedim hem cok güzel olmus hem üzüntülü olmus ama simdi iyi diye düşünüyorum iyi olun ikiniz de
Iyyizz çok şükürr ilk 3 ay hiç birşey yapmadim ne iş ne yemek ne temizlik annemle kv geldi gittiler oyle oyle atlattım çok şükür
Olurrr ne tedavilerle oluyorr oda olur kuzuu olacakk düzenli ihmal etmesin tedaviyi herşey olur vaktiyle gelir

Tabii kii dua arkadasım o benim

Tiniminimavihanim

Tamam beee çok sevişmeennn
Azcık olsun joum aman
Olurr olurrr vaktiylee gelirr kuzumm sendemi bekliyorsun bebişi doğumuma giderken hepinize dua edecemm
Böylesi dualarda yer almak beniii öyle mutlu ediyor kiii sağol bitanemmm
Ben sana kurban olurumm kuyyybaaannnn
Bendee sanaa tatlıı joummmm

Ohh kuzum atlatmıssın ya ona bakalım sonuca odaklanalım bundan sonrası icinde hep iyi güzel gitsin inşallaahh o annesine tutunmus sımsıkı artık

Yok cok sukur ihmal etmiyor bakıyor ediyor o benden daha cok istiyordu onun ısrarlarıyla istemeye baslamıstık

Ohh kuzum atlatmıssın ya ona bakalım sonuca odaklanalım bundan sonrası icinde hep iyi güzel gitsin inşallaahh o annesine tutunmus sımsıkı artık
Çok şükürr
Yok cok sukur ihmal etmiyor bakıyor ediyor o benden daha cok istiyordu onun ısrarlarıyla istemeye baslamıstık
Yaas canım benimm allahımm tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşaallahh bizde sorun olsa bukadar dert etmeyiz ama adamda olunca gururu inciniyor

Çok şükürr

Yaas canım benimm allahımm tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşaallahh bizde sorun olsa bukadar dert etmeyiz ama adamda olunca gururu inciniyor
Evet sanırım öyle canım hic bir anında dısarı vurmadı hep zorla konusturdum duygularını zorla söylettirdim herseyin hayırlısı hepimiz icin

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…