- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Gördüm bitanem kolay gelsinBen listeyle uğraşıyorum kuzum ya insan topluyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüm bitanem kolay gelsinBen listeyle uğraşıyorum kuzum ya insan topluyorum![]()
Aminnnnn kurabiyemmm evettttTamam bitanem![]()
![]()
Afiyet bal şeker olsun![]()
![]()
önce haşladın mı peki canım
NeeeeBallikabak hamile miiiiiiiiii
Yaaaa çokkkk çokkkk sevindimmmmRabbim sağlıkla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
![]()
Sağol birtanemGördüm bitanem kolay gelsinzor ya liste işi o dönem bende karışıklık olmasın diye bakamıyordum başka topiğe
![]()
Kismecikler yok bu gece
![]()
Yaa valla çok sevindimAminnnnn kurabiyemmm evetttt![]()
Güzel şeyleri geciktirmeden kolayca sağlıkla nasip etsin RabbimSağol birtanem
Aynen aşkım resmen ajandaya not alıyorum yoksa unutuyorum çiçeğim
Biraz zor ama güzel şeyler için çabamız kuzummmmm![]()
Oyy bacımsu hoş geldin
Aminnn inşAllah çiçeğimmmm çok yenii daha önümüzdeki haftalarda kese bakmaya gidecek darısı bizlere olsunn bitanemmYaa valla çok sevindim
Rabbim inşallah tüm isteyenlerden de böyle güzel haberler almayı nasip etsin![]()
![]()
![]()
Aminnn inşallah kurabiyem çokça AminnnnGüzel şeyleri geciktirmeden kolayca sağlıkla nasip etsin Rabbim
Linoşum tinnoşum kadir gecesine on gün kalmış ya![]()
Tiniminimavihanim
Ne zaman geçti bu zaman![]()
Ahh iç çektim duana be kurabiyemmm gönül dolusuu amiiinnnGüzel şeyleri geciktirmeden kolayca sağlıkla nasip etsin Rabbim
Linoşum tinnoşum kadir gecesine on gün kalmış ya![]()
Tiniminimavihanim
Ne zaman geçti bu zaman![]()
Bende tam öylee düşündüm kurabiyemmm defterimiz kalemimiz hazırr cancağzııımmmTiniminimavihanim tinnoşum biz bu perşembe ya da cuma bildirim yapmaya başlayalım o zaman. Olur mu anca toparlanır liste
![]()
Yerim ben onun kesesini yaAminnn inşAllah çiçeğimmmm çok yenii daha önümüzdeki haftalarda kese bakmaya gidecek darısı bizlere olsunn bitanemm![]()
![]()
![]()
![]()
Kız sorma yaAminnn inşallah kurabiyem çokça Aminnnn
Kuzum bi sene ramazandan ben bişi anlamadım havalar serin sıcak yok sanki saatler de kısaldı ya insan hiç anlamıyor zaman nasıl geçiyor gerçekten 1 Ramazan daha bitiyor![]()
Kız kaç gündür cezaliydim yeni geldim gündüz de gelirim nolarkiiiOyy bacımsu hoş geldin![]()
Ama ben gitcem şimdi de yaf
Namaz kılar yatarım birazdan
Gündüz nirelerdesin faslı gelin![]()
Galibaaa evett kurabiyemmmYerim ben onun kesesini yasiz diyince gördüm valla
ya o kadar sevindim ki
Geçen kandildeki Listemizin ilk hamişi o zaman dimii![]()
Ballikabak
![]()
![]()
![]()
![]()
He ya bende takvime baktım ne zaman bildirim yapalım derken on gün kalmışAhh iç çektim duana be kurabiyemmm gönül dolusuu amiiinnn10 gün mü ben neden daha 15 gün diyodum bende şuan şaşrdım çiçeğimmm
![]()
Oyy ben seni Yaradan a kurban olurumBende tam öylee düşündüm kurabiyemmm defterimiz kalemimiz hazırr cancağzııımmm![]()
Evet kesinlikle öyle aynı olmuyor Ramazan'ın tadı başka her Ramazan ayrı huzunlenirim.. en cokda sanki o gidinc nefsim beni ele geçirecekmiş gibi olur Ramazanda ne yaptıysak aynen devam etmeliyizKız sorma yaçok çabuk geçiyor hele ben hiç bir şey anlamıyorum. Tutmayınca o duygudan mahrum kalıyormuş insan. Geçen onu dedim eşime. Hani adet kazalarını sonra tutuyoruz ya. İstediğin kadar kısa güne denk gelsin ramazanın tadı gibi olmuyor.