Yarıııın ve şu şekil bekliyorummm inşaAllah keseyi görürüm inşaAllah güzel yere yerleşmiştir inşaAllah boyutu büyüklüğü iyidir aklımda bisürü şey var
Ah ah bilirim o duyguyu. Ben doktorun kapısında kalpten gidecektim sağlıkla tutunmuştur inşallah canım benim. Güzel haberlerle gel. Ay beni unutma
Aaa bugün anneme gidicem gelince işim olmazsa izliyim. Akşam 9. Bölüm var dimi neden bu kadar gec atıyorlar ya
Kanal D nin şeyliği işte illa kendi sitesinde izlettirecek. Yine bugün atmışlar ya ona şükredelim
Gel buraya gel kurbikimmmmm
Oyy parişim ya sarıl bana çok çok sarıl
Haha valla öyledir ya ince giyinsen üşürsün kalın giyinsen yanarsın yanında yedek kıyafetle dolaşman gerekecek
Günaydın kuzucum

Ettigin dualar bir bir kabul olsun
Aminn canım demek siz adaşsınız Hee bak iki öznur arasında dilek tutim bari
Bnm birgun ayrılışım..
Kız nere ayrılıyon
Hırsız varrrrrr

Tut tabii sen icinde dilek tut kabul olsun inşallah diyeliim

dolabımı yenileyesim var ama kociş o zaman beni evden atabilir

Balıkesiiir merkez patlıyor herkes sizin orası neresi
Adana gardaaaşşş güneşe ateşedengillerden

Iyiyimm bende canımm birazdan kahvaltımı hazırlıcam
Afiyet olsun bebe

iyiyim bebişim çalışıyorum güya senden naber cinim
Güya çalışmak nasıl oluyor kkya girerek mi ben iyiyim ya eccük enerjik geleyim bugün didim

Ahahahhaha aleni bir hırsız hemde

Hahahahaah patlıyor herkess benim kv rizelidir ama gerçi memleketleri karışıkk balikesir kucükköy varmış bilirmisin
Orası da neresiymiş nereye baglı oldugu onemli biz bir de iş dolasıyla burdayız cok duyulduk yerleri biliyoruz sadece

Reactions: Jou
Adana gardaaaşşş güneşe ateşedengillerden

Afiyet olsun bebe

Güya çalışmak nasıl oluyor kkya girerek mi ben iyiyim ya eccük enerjik geleyim bugün didim

Ahahahhaha aleni bir hırsız hemde
Agagajaja bu kadar olur adana merkez patlıyor herkes derken Adana'da cıkman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…