- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Bende memnun oldum adasımo zaman memnun oldum adaşım adaşım
Brşde ben ben ben kociyle ben hattaLike atıyor yorum atıyor instagramdan takip ediyor zildirimi açmış işte o benimmmmm CAN CANNNN
Naber ozocumHallooo cocoo
Orası nere kiBizim burası hala yagıyorr soguukk
Cocoş ne la hindistan cevizi gittiGünaydın cocoş
Hahahaha nebileyim öyle diyeyim dedimNaber ozocum
Orası nere ki
Cocoş ne la hindistan cevizi gitti
Şaka şaka alıştımHahahaha nebileyim öyle diyeyim dedim
Nasılsın cocomm
Balıkesiiir merkez patlıyor herkesNaber ozocum
Orası nere ki
Iyiyimm bende canımm birazdan kahvaltımı hazırlıcamŞaka şaka alıştım
İyiyim canım sen nasılsın napıyosun
Bende memnun oldum adasım
iyiyim bebişim çalışıyorum güyaNaber ozocum
Orası nere ki
joummmm moummmIyiyimm bende canımm birazdan kahvaltımı hazırlıcam
Ah ah bilirim o duyguyu. Ben doktorun kapısında kalpten gidecektimYarıııınve şu şekil bekliyorummm inşaAllah keseyi görürüm inşaAllah güzel yere yerleşmiştir inşaAllah boyutu büyüklüğü iyidir aklımda bisürü şey var
Kanal D nin şeyliği işteAaa bugün anneme gidicem gelince işim olmazsa izliyim. Akşam 9. Bölüm var dimi neden bu kadar gec atıyorlar ya
Oyy parişim ya sarıl bana çok çok sarılGel buraya gel kurbikimmmmm
Haha valla öyledir ya ince giyinsen üşürsün kalın giyinsen yanarsınçoook sıcak olmasın ilkbahar güzel yasanırım ben de baharda doğduğum için seviyorum
sorma canım sormaa ne yapacağımızı şaşırır olduk . yine sen evdesin ben her gün işe gelirken ne giysem diye düşünüyom havalardan ötürü
Aminn canım demek siz adaşsınız Hee bak iki öznur arasında dilek tutim bariGünaydın kuzucum
Ettigin dualar bir bir kabul olsun
Kız nere ayrılıyonBnm birgun ayrılışım..
Hırsız varrrrrrHelllooooooo herkese merhaba şiki şiki şiki şiki
Catlak-kurabiye @Minnosprenses MssPARE @Hogwartss @Lna16 Jou @tiniminihaniim Fatmazell bir mucizee Noisy Girl @ASSOSyal @D u t M Mavi Menekse @Saliha40 @Mabellee @Ballikabak @NesNa
Eksik varsa affolaCatlak-kurabiye nün yazdığından çarptım bende
Çok şükür iyilik kuzum sen nasılsın iyisin inşallah bebiş falanNaber cınım
Aaa bende diyordum CAN çıkacak mı bakalım yoksa herkes CANCIK mı
Naber fatmaaaaaaa
Hahahahaah patlıyor herkessBalıkesiiir merkez patlıyor herkessizin orası neresi
Tut tabii sen icinde dilek tut kabul olsun inşallah diyeliimAh ah bilirim o duyguyu. Ben doktorun kapısında kalpten gidecektimsağlıkla tutunmuştur inşallah canım benim. Güzel haberlerle gel. Ay beni unutma
Kanal D nin şeyliği işteilla kendi sitesinde izlettirecek. Yine bugün atmışlar ya ona şükredelim
Oyy parişim ya sarıl bana çok çok sarıl
Haha valla öyledir ya ince giyinsen üşürsün kalın giyinsen yanarsınyanında yedek kıyafetle dolaşman gerekecek
Aminn canım demek siz adaşsınız Hee bak iki öznur arasında dilek tutim bari
Kız nere ayrılıyon
Hırsız varrrrrr
dolabımı yenileyesim var ama kociş o zaman beni evden atabilirAh ah bilirim o duyguyu. Ben doktorun kapısında kalpten gidecektimsağlıkla tutunmuştur inşallah canım benim. Güzel haberlerle gel. Ay beni unutma
Kanal D nin şeyliği işteilla kendi sitesinde izlettirecek. Yine bugün atmışlar ya ona şükredelim
Haha valla öyledir ya ince giyinsen üşürsün kalın giyinsen yanarsınyanında yedek kıyafetle dolaşman gerekecek
Kız nere ayrılıyon
Hırsız varrrrrr
Adana gardaaaşşş güneşe ateşedengillerdenBalıkesiiir merkez patlıyor herkessizin orası neresi
Afiyet olsun bebeIyiyimm bende canımm birazdan kahvaltımı hazırlıcam
Güya çalışmak nasıl oluyor kkya girerek mi
iyiyim bebişim çalışıyorum güyasenden naber cinim
Ahahahhaha aleni bir hırsız hemdeAh ah bilirim o duyguyu. Ben doktorun kapısında kalpten gidecektimsağlıkla tutunmuştur inşallah canım benim. Güzel haberlerle gel. Ay beni unutma
Kız nere ayrılıyon
Hırsız varrrrrr
Orası da neresiymişHahahahaah patlıyor herkessbenim kv rizelidir ama gerçi memleketleri karışıkk balikesir kucükköy varmış bilirmisin
Allah daha daha iyilik versin canım inşallahÇok şükür iyilik kuzum sen nasılsın iyisin inşallah bebiş falan
Agagajaja bu kadar olur adana merkez patlıyor herkes derken Adana'da cıkmanAdana gardaaaşşş güneşe ateşedengillerden
Afiyet olsun bebe
Güya çalışmak nasıl oluyor kkya girerek miben iyiyim ya eccük enerjik geleyim bugün didim
Ahahahhaha aleni bir hırsız hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?