Hahahaha tamam ozamannn diktir etOrası da neresiymişnereye baglı oldugu onemli biz bir de iş dolasıyla burdayız cok duyulduk yerleri biliyoruz sadece
Kocam sadece fıratın araba motor videoları olduğu zaman izliyo ahahahaha bense her videolarınıBrşde ben ben ben kociyle ben hatta
He ya güzel denk geldiAgagajaja bu kadar olur adana merkez patlıyor herkes derken Adana'da cıkman
Benimki ceydanın soğuk esprilerine siniri bozuluyor ama izliyor yinede her bölümünüKocam sadece fıratın araba motor videoları olduğu zaman izliyo ahahahaha bense her videolarınıkaçırdığım video yok
Yaaa unutmamm canımmm gelir haber verrimAh ah bilirim o duyguyu. Ben doktorun kapısında kalpten gidecektimsağlıkla tutunmuştur inşallah canım benim. Güzel haberlerle gel. Ay beni unutma
Hahahaha tamam ozamannn diktir et
KısınHe ya güzel denk geldi
Balıkesirin yaz havasını çok seviyorum ben yaa kışını bilmemde
Ahahahahaha ceydaya kurban olurum bir eda ece bir de ceyda kasabalı tek geçerim bu hayatta kaajsjsjsjsjjxBenimki ceydanın soğuk esprilerine siniri bozuluyor ama izliyor yinede her bölümünü
Bende baharı severim bendr baharda doğdumçoook sıcak olmasın ilkbahar güzel yasanırım ben de baharda doğduğum için seviyorum
sorma canım sormaa ne yapacağımızı şaşırır olduk . yine sen evdesin ben her gün işe gelirken ne giysem diye düşünüyom havalardan ötürü
MelabaaaaaHelllooooooo herkese merhaba şiki şiki şiki şiki
Catlak-kurabiye @Minnosprenses MssPARE Cookiie @Lna16 Jou Tiniminimavihanim Fatmazell bir mucizee @ozo1907 @ASSOSyal @D u t M Mavi Menekse @Saliha40 @Mabellee Ballikabak @NesNa
Eksik varsa affolaCatlak-kurabiye nün yazdığından çarptım bende
Ay sitesindende keşke kolay izlense de izlesekAh ah bilirim o duyguyu. Ben doktorun kapısında kalpten gidecektimsağlıkla tutunmuştur inşallah canım benim. Güzel haberlerle gel. Ay beni unutma
Kanal D nin şeyliği işteilla kendi sitesinde izlettirecek. Yine bugün atmışlar ya ona şükredelim
Oyy parişim ya sarıl bana çok çok sarıl
Haha valla öyledir ya ince giyinsen üşürsün kalın giyinsen yanarsınyanında yedek kıyafetle dolaşman gerekecek
Aminn canım demek siz adaşsınız Hee bak iki öznur arasında dilek tutim bari
Kız nere ayrılıyon
Hırsız varrrrrr
Hep reklam hep reklamAy sitesindende keşke kolay izlense de izlesek
Amin amin aminnn böceğim tünaydınnn ihihih nasılsınGünaydın kızlar
Musmustlu olalım hep mutlu olalımm
Kimin gönlünde ne dileği varsa tez zamanda hayırlısıyla gerçekleştiği sevincini yaşayalım
Kimin ne sıkıntısı varsa tez zamanda feraha çıktığı haberini alalım
Sağlıklı mutlu huzurlu nice sabahlara uyanalımmmm
De yeter daa
Kalkın gari
Tiniminimavihanim
@Minnosprenses
Cookiie
@Lna16
MssPARE
coconatt
@ozo1907
bir mucizee
@ASSOSyal
@D u t
Jou
Fatmazell
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
@Saliha40
@Mabellee
Ballikabak
@NesNa
@B O Z A
Unuttuğum varsa uyku sersemiliğime verin
Daha gözümün çapağıylan yaziyim
Hellooo cixiixxmmmmmmHelllooooooo herkese merhaba şiki şiki şiki şiki
Catlak-kurabiye @Minnosprenses MssPARE Cookiie @Lna16 Jou Tiniminimavihanim Fatmazell bir mucizee @ozo1907 @ASSOSyal @D u t M Mavi Menekse @Saliha40 @Mabellee Ballikabak @NesNa
Eksik varsa affolaCatlak-kurabiye nün yazdığından çarptım bende
Asklarınnn gülü günümu aydinlatann balımmmmm gunayydddıınnnnn
Valla sormaHep reklam hep reklam
Günaydın kızlar
Musmustlu olalım hep mutlu olalımm
Kimin gönlünde ne dileği varsa tez zamanda hayırlısıyla gerçekleştiği sevincini yaşayalım
Kimin ne sıkıntısı varsa tez zamanda feraha çıktığı haberini alalım
Sağlıklı mutlu huzurlu nice sabahlara uyanalımmmm
De yeter daa
Kalkın gari
Tiniminimavihanim
@Minnosprenses
Cookiie
@Lna16
MssPARE
coconatt
@ozo1907
bir mucizee
@ASSOSyal
@D u t
Jou
Fatmazell
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
@Saliha40
@Mabellee
Ballikabak
@NesNa
@B O Z A
Unuttuğum varsa uyku sersemiliğime verin
Daha gözümün çapağıylan yaziyim
Beni görünce de kurabiye çekiyorAmin amin aminnn böceğim tünaydınnn ihihih nasılsın
Hellooo cixiixxmmmmmm
Hoccam
Seni gördükçe canm cocostar çekiyor
Normal mi hoccam
Yoksa ben mi koca boğazım
İnşallah bitanemmmm tabikidee çok güzel yerde bekliyor seniiii merak etmeYarıııınve şu şekil bekliyorummm inşaAllah keseyi görürüm inşaAllah güzel yere yerleşmiştir inşaAllah boyutu büyüklüğü iyidir aklımda bisürü şey var
Badem şekerim sahura mı kalkmış
Günaydınnnnnn dadlı kurabiyemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?