Ohhh şifa olsun bebeğim can olsun kan olsun tinnimmmAynenn Linoşumm neler yapıldı neler olmadı ama artık hiç birşey yapmıcam derken bu ay daha inanarak ve duayla tekrar yemeye başladımm ne biliyim gene içimdeki periler olcakk diyo gene umudum çokça bebe olmasa vitamin deposu oluuurrr Linoşummm
Bal kurabiyemmm dittin mi
Yaaâaaaa părem bizi aldatmışlarrrr sevişmişlerrrrrr
Ne ediyonuz
Valla konuşmalar cilve yapmaktan ibaret tinnoşBu ne kadar konuşma böyleee hııııı abovvvvv atladım bazı yerleriiiii
Derhal kelleleri vurulaYaaâaaaa părem bizi aldatmışlarrrr sevişmişlerrrrrr
Sağol Linoşummm inşAllah olsunnn ne biliyim belki vesile kılarr çiçeğimOhhh şifa olsun bebeğim can olsun kan olsun tinnimmm
Tam bir şifa deposu olmuş
Allah rahatlık versiiinn Linoşummm
Anca seviştinizz demiii neysee iyiki görmemişimm o zamanValla konuşmalar cilve yapmaktan ibaret tinnoş
Bi tane olsun bizim olsun kuzjmKızlar bugün doktora gittim yumurtalıklara baktı bugün adetimin 12. Günü iki tane var dedi ama ilaç olması gerektiği kadar büyütmemiş dedi.. birtanesi 8mm diğeride 12 mm.. belliki geç yumurtluyorsun dedi..
zaten uygulamamda da 23un de gösteriyor yumurtlamayi ..yeni döneme girmişim zaten.. sat 8 Nisan adetim 7 gün sürdü ilacida adetimin 4 günü almaya başladım ve 50mg ilaçtan günlük iki tane içtim.. sizce durum nasıl bir umut var mı ?
ilacın etkisi hala devam ediyor ağrın var mı dedi var dedimm.. bakalım ne olacak cuma günü tekrar gel dedi bakalım devam büyümüş mü diye büyümüşse ovitrelle çatlama iğnesi yapicam..
Tiniminimavihanim Lna16 Catlak-kurabiye bir mucizee @Jou @Ballikabak
Tirbiyisiz garı ahahahahahSiz doldurun orasını. Herkesin havucu farklı renk renk boy boy
Tam ben de soracaktım
Özledim balımmm boncuğumm mm çookmm
Offff sorma hemde cirit atıyollaaaadı
Gelir birazdannnnn
Çeneleri düşmüş parem bunlarınSuraya sokulsam ses gelmez belki be yaa
Abooooovvv hişşş çaktırma şeyettimizi yaf
Deli garılarrr ne buuuuuu
Sahura kalktığımda kafamda çalan
Sen uyurken şeediyoz
bir mucizee kızzzz cilve yaptım sanaaaaa nerdesinnnn sennnnn huuuuu hani öpücük atacaktınnn banaaaaa
Tatlı mı tatlı bal mor boncuğumm,
Sevgi pıtırcıklarımm
Ahhh canım İnshaAllah hepimize nasib olsun İnCanım benim yazışmalarınızj okudum. Kızların dediği gibi havuç avokado ile destekleyebilirisn
Bu dönemde hazır gıdalardan işlenmiş et ürünlerinden margarin, abur cubur gibi sağlıksız gıdalardan uzak dur
Günlük yürüyüş yapıp sağlıklı beslen. İnan bu beslenmenin ve hareketin yumişler üzerinde etkisi çok.
Bende pkosjm ve ben ilaç almazsam adet olmayan biriydim sene de 2 3 defa falan anca
Ama diyet yapıp spor yaptığım ay ilaca gerek kalmadan kendiliğinden gelmişti. Nasıl mutlu olmuştum
O yüzden beslenmene dikkat et
Umudunu da kaybetme. Bakarsın o yumiş büyümüş kalp atışlarını dinlenmeye gidiyorsun
Aynen canım hadi bakalım güzel haberlere vesile olsun inşallahAhhh canım İnshaAllah hepimize nasib olsun İn
Dediklerine katılıyorum canımmm kesinlikle dikkate alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?