- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Anaa kız profil resminde zaten adın yazıyormjç yaTesekkur ederim canım olsun olsun
Bikac gun kalsın değişicem onu da
Oy yerim heyecanınj hadi inşallah güzel haberlerle gelYaaaa niye inanmıyım kızzz kalbin temiz görmüşsündürinşaAllah benimdir bitaneem ah nası heycanlandımmm
Off beyleri pistten alalım o zamanpiiiii bunca çeneye nasıl uyanmadın uykucu garı günaydın
öp beni yi beni
adet olamama heyheyleri loading kurabiyem
Agagahaj evett o da varAnaa kız profil resminde zaten adın yazıyormjç yahey Allahm hiç dikkat etmedim
Aa öylemi tamam o zaman kalsınNaaayır gayet güzel bence böyle açıkçası havalı
Bıdı bıdı bıdı sesler geliyordu ama nolduysa ayılamadımpiiiii bunca çeneye nasıl uyanmadın uykucu garı günaydın
öp beni yi beni
adet olamama heyheyleri loading kurabiyem
o pistten çok oldu çıkalıOff beyleri pistten alalım o zamantehlikeli sular oralar
emaannnnnnnnnnnn boşver gene batacaak nasılsaBıdı bıdı bıdı sesler geliyordu ama nolduysa ayılamadım
Sözde bugün temizlik kırklama günüydü bu saatten sonra me yapabilirim acaba
HemeeennnnBenim hatam baştan beklentiye girmemek jouumm erkekler beklentiden anlıyormuşbundan sonra beklentiye giriyoruz hep beraber
Zıplaya zıplayaa sayfanın sonuna geldimm şükür
Saakiinn olll hic birşey yok kiii
Demek 12 sayfa konuştunuzx hımmmmm
Aayy sagoll tesekkur ederim tinnoossuumm
Ay sorma deli oluyorum o konuyada. Cumartesi iftara alcam kayınvalidelerle annemleri. Şimdiden temizliyimde o güne yemek işi kalsın sadeemaannnnnnnnnnnn boşver gene batacaak nasılsa
Hayırlı olsum canımAayy sagoll tesekkur ederim tinnoossuumm
goliy gelsin saaaaAy sorma deli oluyorum o konuyada. Cumartesi iftara alcam kayınvalidelerle annemleri. Şimdiden temizliyimde o güne yemek işi kalsın sade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?