- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Ban yer miyim ben hic cici tatlı kız olarakDiyorum ban mi yedi profilede girilmiyor hahaha sonra aklıma geldi buraya baktim
Hiç yemedim mi banBan yer miyim ben hic cici tatlı kız olarak
Valaaa 4 aydır buralardayım cıkksss simdilik yokHiç yemedim mi ban
Bende iyiyim canım şükür dua grupları derken vakit geciyoriyiyim çok şükür parem sen nasılsın
Ben 4 ayda kaç ban yedim acabaValaaa 4 aydır buralardayım cıkksss simdilik yok
Evdeyim kuzum öyle yapayımmdeme öyle deme
evdeysen bi fetih oku öyle git
Yok hiç beklemezdikHahahaha ikinizde birbirinizden bekliyordunuz demekkii
Paremmm kese kontrolü var da ne kadar olumlu düşünsem de her ihtimale hazırlıyorum kendimiNe oldu niye üzgünsün ballimm
İnşaAllah mucizemmm inşaAllah aminnAllah razı olsun canım benimmm aminnn aminnnn
lütfen güzel haberler duycaksın buna inan bize güzel haberlerle gel
Aslında olumluyum ama her zaman kötü ihtimali de düşiniyorum hazırlıklı olmak içinkötü düşünme iyi düşün iyi olsun
Günaaaydıngünaydıınnnn
İnsan bir dürter saat kaç olmuş daha uyuyorum
Ayy cok güzell olsun kuzuu enazından düşünmüşEvdeyim kuzum öyle yapayımm
Yok hiç beklemezdiktemmuzda ayrılınca temmuzda onun dogum günüydü yaptım o da bana buay yaptı ayrılınca kıymete bindi işte özel günler
Paremmm kese kontrolü var da ne kadar olumlu düşünsem de her ihtimale hazırlıyorum kendimi
İnşaAllah mucizemmm inşaAllah aminn
Ben 4 ayda kaç ban yedim acaba
En son 4 gün yoktumban yiyorum bide burda dayak yiyorum üstüne
Paremm senin durumları bilmiyorum bennn neden öyle dedinnMucimmm bitanem bazen bende öyle hissediyorum
Yine sizin eviniz yuvanız var benim oda yokama yapacak bir şey yok rabbim güldürücek yüzümüzü inan bana bu sanırlar boşa değil kuzum benim
Bi tane olsun bizim olsun kuzjm
Günde 1.5 2 mm büyüdüğübü düşünürsek 18 22 mm de çatlıyor ona göre hesapla değerlerdir...dr Bi daha gidersin takip ediyordur zaten hiç düşünme olur mu olmaz mı diye o yumurtan daha büyür merak etme hadi beline kuvvet
Tirbiyisiz garı ahahahahah
Tam ben de soracaktım
Özledim balımmm boncuğumm mm çookmm
Offff sorma hemde cirit atıyollaaaadı
Çeneleri düşmüş parem bunların
Abooooovvv hişşş çaktırma şeyettimizi yaf
Deli garılarrr ne buuuuuu
Sahura kalktığımda kafamda çalan
Ben de yolumaaa giderim m ezdirmem
kendimi gezdirmem de yüreğimi
sezen aksu nokta com..
Tatlı mı tatlı bal mor boncuğumm,
Sevgi pıtırcıklarımm
hem de naısl bitkinim anlatamamSevmediğin biyerde çalışmak nedir çok iyi bilirim gerçekten insana eziyetten başka bişey değil ama mecbursun da aynı durumu yaşadım evlenene kadar sabrettim başka şehre taşıncağım için. Ama bence son paragrafın inanki şeytan vesvesesinden başka bişey değil ona uyma ona istediğini verme sen her zaman umut et her konuda şükret şükürlerini elinden almasına izin verme çünkü seni tüm olumsuzluklara yönlendirip şükrünü azaltmış hayatın amacı yokmuşçasına bu dünyada niye varız ot gibi yaşıyozcasına sorgulatmış seni. İnşaAllah bir an önce tüm bu ruh halinden arındırsın inşaAllah Rabbim seni gönlüne kalbine huzur getirsinçünkü gerçekten aslında öyle bi insan değilsin ve ruhun vicdanın çok rahatsız bu durumdan
canım paremm bitanemMucimmm bitanem bazen bende öyle hissediyorum
Yine sizin eviniz yuvanız var benim oda yokama yapacak bir şey yok rabbim güldürücek yüzümüzü inan bana bu sanırlar boşa değil kuzum benim
Ben seni hep görüyorum ama tanışmadık hiç galibaGünaaaydın
Ben de yemedim çok usluyumHiç yemedim mi ban
Dimeemm
Profil resimleriniz benziyor kim kim karıştırıyorumOoyy kıyamaaammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?