- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Bilmiyim kankaaHay yaşa gız
Tülayyyy nasııı bilmezsinnnnn
Bu Bi travma benim için yalan mıydı
Yok kız ben de izlemedim de İnstadan falan denk geliyodjBilmiyim kankaahiç izlemem ki öyle programlar kız psikolojim bozuk zaten iyice mi bozayım
TV yi geçtim şu an önümde coco coco diye yırtsalar inanmamTülay yalanmış kızlar yaaaa şuanda tv de bağırıp yuvarlanana inanmak zor olacak
Ben sana dedim dimi
Ve düştümm
Tamam kuzumBenim minnacık işim kaldı sonraa gelecem paremm@MssPARE
T rahimim ben hemde baya dar yanları 18 haftalik hamileyim aşilamayla, kan pihtilasmamda varmis sulandirici igne kullaniyorum.t rahimle doguranlarda var umut olsun sana canimRahim filmi çektirmemi istedi canım. Oda rahimde incelik gördü. Eğer yapışıklıl varsa histereskopi yaparız dedi. Ama rahmin şeklini düzeltmeyi önermedi. Ama ben histereskopi yapan bir doktora gidicem mervenin söylediği doktorun videosunu izledik eşimle az önce. Benim yaşadığım herşeyi doktor anlatıypr. T rahim=tekrarlayan düşükler, 8 haftayı geçmeyen gebelik, dış gebelik, erken doğum, kürtajlardan rahimfe incelik
Ve t rahimde canlı doğum neredeyse % 0 diyor.
Şimdi bunu dinleuince eşimde ikna oldu. Cumartesi gittiğimiz doktor da evet rahmin t ama düzeltilmesini önermiyorum büyük olasılık bebeklerde sprun var dedi. E ben şimdi tüm bunları bilerek nasıl gidip 50 bin bayılayım o doktora
Hemennnnnn geldimmmm https://giphy.com/55o51RBAxpbjWVIY0KBi gelin hele ne diyecem
Aaaa şu annenin sırrı miDizi izliyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?