Bilmem mı kuzum c life seni maf etmişti yaaa offf bize gelmez o şans bebeğimBende bunu cozemedim nasil oluyor bu cicegim ya ne denesem mahvoldum
Hele biliyorsun o clife Ayy Gerizekalilar hala sinir oluyorim
En son gidip yazdim sayfalarina engellenmisim
Ahajajajah susttummmmSus kız susss canın çektirmee
Hahaha kolay gele yavaş yavaş etAhajajajah susttummmm
Ben sahura hamur yoğurmaya gaçıyommmm
Aman en guzeli gene doktor ebe kari ilaclarini bosverelim biz gelmiyor ciddenBilmem mı kuzum c life seni maf etmişti yaaa offf bize gelmez o şans bebeğim
Gerçekten öyle magnimmmmm sen nasılsın çiçeğimAman en guzeli gene doktor ebe kari ilaclarini bosverelim biz gelmiyor cidden
Lenosum cok sukur iyiyim ama kalbim agriyor kolum uyusuyor yorgunumGerçekten öyle magnimmmmm sen nasılsın çiçeğim
Yaaâaa neden öyle oldu acaba magnim uykusuz musun nasıl hissediyorsun kendini 2 bebe taşımak kolay değil aşkımLenosum cok sukur iyiyim ama kalbim agriyor kolum uyusuyor yorgunum
Neyim var diye arastiriyorum
Ayy baktim gene bagladim sizofrene sorma kuzumYaaâaa neden öyle oldu acaba magnim uykusuz musun nasıl hissediyorsun kendini 2 bebe taşımak kolay değil aşkım
Bakma nete oraya bakarsan hemen ölüm naaşını veriyorlarA
Tövbe bismillah kuzum deme öyle şey doktorun bişi derdi bişi olsaydı di mi kan tahlili yapmadı mı bebişimAyy baktim gene bagladim sizofrene sorma kuzum
Suanlik hic bisey anlamiyorum ki cicegim
Arastirirkrn b12 eksikligi buldum yarin ilac alim bari belki ondandir kalbim carptikca deli oluyorum stres cogaliyor
Kan tahlilîde yoktu o cicegim tek onu buldum yarin bir arastircam beni mahvetti kalp carpintisiTövbe bismillah kuzum deme öyle şey doktorun bişi derdi bişi olsaydı di mi kan tahlili yapmadı mı bebişim
Ah kıyamam çiçeğim doktora yazsaydın daha iyi olmaz mı birtanemKan tahlilîde yoktu o cicegim tek onu buldum yarin bir arastircam beni mahvetti kalp carpintisi
Demi bir mail atim kadin diyecek kurtulamiyorim bundanAh kıyamam çiçeğim doktora yazsaydın daha iyi olmaz mı birtanem
Uyumadınız mi hu hu
Ben her zaman ki gibii ayaktayım paremm biliyorsunUyumadınız mi hu hu
Aynı böyleyim uyumamak için direniyorum hahaha
Ben sahurumu yaptım bugün erkenden yatışa geçtimBen her zaman ki gibii ayaktayım paremm biliyorsun
Ben sahurumu yaptım bugün erkenden yatışa geçtim
Oyyy paremm hayırlı zamanda nasip olsun o prensin inşallah seni hep çok sevsin prensesi olUyuyum belki prensim gelir öper ve uyandırır beni
Yat zıbar uyu pare su terlik kafani yarmadan cık masallardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?