Sevecekse gelsin uzucekse aman kalsınOyyy paremm hayırlı zamanda nasip olsun o prensin inşallah seni hep çok sevsin prensesi ol
Evet o yüzden ince eleyip sık dokumak lazım acele etmeden nasibin seni er ya da geç bulur paremmSevecekse gelsin uzucekse aman kalsın
Hayırlısı kuzumEvet o yüzden ince eleyip sık dokumak lazım acele etmeden nasibin seni er ya da geç bulur paremm
HahahajaDemi bir mail atim kadin diyecek kurtulamiyorim bundan
Sen bizim için az mı dua ediyorsun biz de senin için hep ederiz edeceğiz de paremmmmUyuyum belki prensim gelir öper ve uyandırır beni
Yat zıbar uyu pare su terlik kafani yarmadan cık masallardan
Yeni bölüm fragmanı mıBendee 3 kız gardaşa bakıcam kurabiyemmm ama ne güzel lovelanmışlardı bunlar fragmanı sevmedimm
Off hemde ne sormaGahperengi meryem
Magnişim canım endişelenme o kalp sıkıntısı bende de var. Karın büyüdükçe organlar baskı yapıyor o yüzden kalbimiz normalden biraz daha pıt pıt yapıyor. Bende biraz eğildiğimde ya da yatarken falan baya zorlanıyorum. EKG çekildi bişey çıkmadı.Lenosum cok sukur iyiyim ama kalbim agriyor kolum uyusuyor yorgunum
Neyim var diye arastiriyorum
Yaa senin suratıını severiiiiimmNe yani bu gece kimse yok mıuuuuu
Hepsiiii uyumus bu gece dayanamıslarNe yani bu gece kimse yok mıuuuuu
Sen napıyonnn tweety bu saattee hadii gir yatağaHepsiiii uyumus bu gece dayanamıslar
Bennn varım paremmmmm deli gibi su içiyorum şuan sonra çise sabaha kadar hahajajsjsNe yani bu gece kimse yok mıuuuuu
O kurabiyemmmmm ama linnooooşşşş Pareee uyuyorBennn varım paremmmmm deli gibi su içiyorum şuan sonra çise sabaha kadar hahajajsjs
O prensssss birgün seni bulacak paremmmm sen gönlü güzelsin birgün olacak çiçeğim sabırUyuyum belki prensim gelir öper ve uyandırır beni
Yat zıbar uyu pare su terlik kafani yarmadan cık masallardan
Tinniminnicimmm ezanı bekliyorumSen napıyonnn tweety bu saattee hadii gir yatağa
Ay pardon kurabiyem olacakti hahahaajajO kurabiyemmmmm ama linnooooşşşş Pareee uyuyor
Yaa senin suratıını severiiiiimmbugun herkesler erkenden uyumuşlar güzelce uyusunlarr
Hepsiiii uyumus bu gece dayanamıslar
Pare miii kızz uykun gelmiş senin hadi yatağaBennn varım paremmmmm deli gibi su içiyorum şuan sonra çise sabaha kadar hahajajsjs
Ahh ezaannTinniminnicimmm ezanı bekliyorum
Hasretsiniz dimi o sese kuzum yaAhh ezaannAllah kabul etsin Öznuşummm
Pare miii kızz uykun gelmiş senin hadi yatağa
Parenin şuan pireler ile randevusu varMssPARE
Bende yatıyorum beybiler
Öpüldünüz iyi uykular tatlı ballı şekerli cicili bicili kansızrüyalar
Evet kuzumm ezanımız yok anca internetten açıyoruzHasretsiniz dimi o sese kuzum ya
Rabbim vatanımızı ezansız bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?