- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.962
- 498
Gel kız dalından çıtır çıtır yemeğe fatmammmmİyidir güzelliğim sen nasılsın
Oohhh mis valla yaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel kız dalından çıtır çıtır yemeğe fatmammmmİyidir güzelliğim sen nasılsın
Seni yalnız bırakamayuuzzz biz de yalnız kalırız o zaman ama istemiyoz yalnız kalmayıTamam ya tamam oturun dans etmeyin alla alla sizin yüzünüz den zaten soğudum herşeyden alla allaaaa
Beni yanlız bırakın
![]()
Ne yiyiniz be çıtır çıtırGel kız dalından çıtır çıtır yemeğe fatmammmm![]()
![]()
Oyyy gelll sarılalıımTamam ya tamam oturun dans etmeyin alla alla sizin yüzünüz den zaten soğudum herşeyden alla allaaaa
Beni yanlız bırakın
![]()
He romanyayaya gelirim ya nolcek şurası zaten iki adm yerGel kız dalından çıtır çıtır yemeğe fatmammmm![]()
![]()
Sen niye benim msjıma alintılamiyon cvp vermiyin pareeTamam ya tamam oturun dans etmeyin alla alla sizin yüzünüz den zaten soğudum herşeyden alla allaaaa
Beni yanlız bırakın
![]()
İyiyim kuzum nolsunİyidir güzelliğim sen nasılsın
Anaaa niye kız naptıkTamam ya tamam oturun dans etmeyin alla alla sizin yüzünüz den zaten soğudum herşeyden alla allaaaa
Beni yanlız bırakın
![]()
Tamam 2 DKK değil amaHe romanyayaya gelirim ya nolcek şurası zaten iki adm yer![]()
Kız aldım ya 3 mesaj aldım dur bakiyimSen niye benim msjıma alintılamiyon cvp vermiyin paree![]()
Ana almamışım baktım ya beybi aradan kaçmışKocamin akşama mecali olmaayyy paaarrreeeeeeeeeeee sonrası zaten sırasıda gellmmeeeeyyyyyyybence dinletmesem daha iyi dicek buneeyy
bende tabi kufürümu bastırırımm neettttt
İstanbulda buluşakTamam 2 DKK değil ama
50 DKK ülke değiştiriyorsun o kadar olsun bacımsuuuu
Türkiye içinde 16 saat 20 saat yol çekiyor insanlar beee onlar napsınnntatlımmmmmm
![]()
Kuzu ders çalışıyorum saat beş oluyor zatenKesinlikle aşkom. Balım peteğimm
Gece göremiyorum seni balım![]()
cococum ya tebrik ederim canım benim. bebişlerin sağlıkla gelsin inşallah kuzum![]()
Neeee hamile miiiiiİnşallaah ozocum Allah razı olsun
Nasılsın özledim sizi![]()
Aa ama amaa catlak kız biz ne ettik ben sevmem dedim sadeeceBak hele hiçç beni karıştırmayın
Suçlu sizsiniz![]()
bir mucizee ile beraber
At bunları mahpusa parem
MssPARE
Evet kiraz güzelim en güzel yerlere geliceksin inşallahOyyy ınş bal peyimm,hem ondan bu uğraşlar allah büyük![]()
Kız gerçekten uğraştırıcıymış 1 saat tıka tıka geçtiOnu ben yaptım güzel oluyor uğraşmak lazım bu saate kadar ev işleri yaptım yoruldum ya söyle basit bir şey olsa
Kocalarınıza söylen bu şarkı dinletin akşam beraber kalkın dans edin
Sonrasını bilemem
Ben seviyorum sakin dingin bir sarki
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
İlaç kullanırkendemi kimyasal oldu canımEvet çiçeğim sebepsiz 1.5 yıldır istiyorum ben
2 kimyalsalım var gerisi yok
Gitmedim doktor kalmadı Türkiye de burda Romanya da hiçbir sebep yok
Çok canım sıkılıyor bazen perim çok bulamıyorum genetiklerim de kan pıhtılaşmam çıktı sadece o kadar onun içinde ilaç alıyorum kuzum hergün herşey normal ama gel gelelim bişi yok ..
Rabbim hayırlısını nasip etsin inslalah hepimize perimmmmmmm![]()