Ohh maşallah ellerine sağlık hazır yufkadanmı yaptın kendinmi açtın hamuruUzun zamandırrr yufkayla ettiğim yoktu
Gözleme yaptım hem patatesli hem peynirliCookiie gel yiyehhh
HahahhaO is bende parem
Kız dans olaylarından dolayı bütün eniştelerden soğudumYa hayır ben sana istiyom
Tadı nasıl merak ettim beğenilen mi perim.bakalim bu kadar eziyetten sonra bide O varAy valla bir hamuru açması kaldı
Kız araya kaynıyor bazen bozulma kuzum ama ama amaVallahaaa bozuşuruzzzz haaaa cvpsız bırakma benii
Ya benim pisi pisim seni sevimlim benimBunlar çok konuşuyor ben uykudaykenböyle hangisini okusam diye bakıyom
Ama ben bu şarkıyı çok severim paremmmm teşekkür ederimmmm
Kocalarınıza söylen bu şarkı dinletin akşam beraber kalkın dans edin
Sonrasını bilemem
Ben seviyorum sakin dingin bir sarki
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
Hahahha ramazan sonrası ver coşkuyuAma ben bu şarkıyı çok severim paremmmm teşekkür ederimmmm
Eşimle dinleriz bazen bu şarkıyı çok zarif bir kadın bu yaama danssss işini de yapalım di miiii dans olmadan olmaz ramazan geldi herşeyi unuttuk hahahaja
Hazır yufkadan ettim kuzumm uzun zamandır öyle etmemiştim farklılık iyi geldiOhh maşallah ellerine sağlık hazır yufkadanmı yaptın kendinmi açtın hamuru
CanımsınnnHahahha
Kız dans olaylarından dolayı bütün eniştelerden soğudum
Tadı nasıl merak ettim beğenilen mi perim.bakalim bu kadar eziyetten sonra bide O var
Kız araya kaynıyor bazen bozulma kuzum ama ama ama
Neden ya nolmuş dansa bilmediğim birşeymi olduHahahha
Kız dans olaylarından dolayı bütün eniştelerden soğudum
Tadı nasıl merak ettim beğenilen mi perim.bakalim bu kadar eziyetten sonra bide O var
Kız araya kaynıyor bazen bozulma kuzum ama ama ama
Güzrl oluyor bende yapıyorum arada. Süzme peynirle bayılırımHazır yufkadan ettim kuzumm uzun zamandır öyle etmemiştim farklılık iyi geldi
Ben herif dinlemez bunu .
Kocalarınıza söylen bu şarkı dinletin akşam beraber kalkın dans edin
Sonrasını bilemem
Ben seviyorum sakin dingin bir sarki
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
Ellerine sağlıkkkkYaptım kuzum ayarladım şükür
Vallahaaa kısır da ettim revani ettimGüzrl oluyor bende yapıyorum arada. Süzme peynirle bayılırım
Sosyalim yeni paylaştım forumda da o yüzden yeni duyuyorsun sendeNeeee hamile miiiiibenim niye haberim yok yaaaaaaa ayyy gerçekten miiiiiiiiii
Ooh hamaratlığım tutmuş bugünVallahaaa kısır da ettim revani ettim
Hee kızzz bide evi süpürdüm sildim küçük akvaryumumu yıkadımm en son çamaşır kaldı bugünde hava çok güzeldi sanırım o ayağa kaldırdı beniOoh hamaratlığım tutmuş bugün
Yaaaaaa çok sevindim cocoommm yaaaa inanılmaz çok sevindim, ne mutluSosyalim yeni paylaştım forumda da o yüzden yeni duyuyorsun sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?