Bunlar çok konuşuyor ben uykudayken 🥺🥺🥺 böyle hangisini okusam diye bakıyom
cat.gif

O is bende parem :sus::sus::sus::süslü:
Hahahha 👍:KK66:
Ya hayır ben sana istiyom 😬🤭🤪🤪
Kız dans olaylarından dolayı bütün eniştelerden soğudum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ay valla bir hamuru açması kaldı 🤣🤣
Tadı nasıl merak ettim beğenilen mi perim.bakalim bu kadar eziyetten sonra bide O var 🤣🤣
Vallahaaa bozuşuruzzzz haaaa cvpsız bırakma benii😀😀
Kız araya kaynıyor bazen bozulma kuzum ama ama ama:KK200::KK68::KK200::KK68::KK200::KK68::KK200::KK68::KK200:

Ama ben bu şarkıyı çok severim paremmmm teşekkür ederimmmm 😍😍😍😍
Eşimle dinleriz bazen bu şarkıyı çok zarif bir kadın bu ya ❣️❣️😘😘😘 ama danssss işini de yapalım di miiii dans olmadan olmaz ramazan geldi herşeyi unuttuk hahahaja 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kız dans olaylarından dolayı bütün eniştelerden soğudum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Tadı nasıl merak ettim beğenilen mi perim.bakalim bu kadar eziyetten sonra bide O var 🤣🤣

Kız araya kaynıyor bazen bozulma kuzum ama ama ama:KK200::KK68::KK200::KK68::KK200::KK68::KK200::KK68::KK200:
Canımsınnn 🤩🤩😘 yaptınmı iftsr yemeğii

Neden ya nolmuş dansa bilmediğim birşeymi oldu 🤣🤣🤣

Bakayım iftardan sonra yorumlıcam 😬🤣🤣

Ayy mutfak dolaplarını dağııtıım içinden çıkamıyorum helpppp :kızgın:

Hazır yufkadan ettim kuzumm uzun zamandır öyle etmemiştim farklılık iyi geldi🤤
Güzrl oluyor bende yapıyorum arada. Süzme peynirle bayılırım 😋😋😋

• Muhteşem
Reactions: Jou
Back
X