Ay evet Yaa gerçekten.. Sen ne yapmıştın ki bu ay ilaç mı aldi ln ne yaptın
Yok kuzum ilaç filan kullanmadım folik asit kullandım d3k2vit bugun folikte bitti artık almam depo yeterince olmuştur ben sadece beslenme ve ilişki günlerine bakıyom ekstra bişi yapmıyorum artık

Yok kuzum ilaç filan kullanmadım folik asit kullandım d3k2vit bugun folikte bitti artık almam depo yeterince olmuştur ben sadece beslenme ve ilişki günlerine bakıyom ekstra bişi yapmıyorum artık
Başka neye gerek varki zaten kuzum olması gerekenler bunlardi zaten daha ne olsun .. en iyisi bu.. ben ilacı kullandım daha kaliteli yumurta gelişsin diye oda yarı yolda tıkandı. İnshaAllah bir supriz yapar bana

Başka neye gerek varki zaten kuzum olması gerekenler bunlardi zaten daha ne olsun .. en iyisi bu.. ben ilacı kullandım daha kaliteli yumurta gelişsin diye oda yarı yolda tıkandı. İnshaAllah bir supriz yapar bana
Aman ne bileyim eksik bişiler var gibi geliyor kuzumm bende femera kullandım 3kez mesela banamısın demedi Türkiye’ye saklıyom kendimi burdaki kotam bitti
İnşallah yumoşun büyücek olumlu düşünelim

Amaaan ne biliyim biran önce ne olacaksa olsun doğurayimm kactane olacaksa olsun sezonu kapatayım bitsin gitsin istiyorum 10 yıl ya yoruldum
Evett çiçeğimmm haklısıınnn bazen banada geliyor sanki herşeye geç kaldım hissi mutsuzluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…