- 20 Aralık 2020
- 17.171
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.576
- 548
Yok kuzum ilaç filan kullanmadım folik asit kullandım d3k2vit bugun folikte bitti artık almam depo yeterince olmuştur ben sadece beslenme ve ilişki günlerine bakıyom ekstra bişi yapmıyorum artıkAy evet Yaa gerçekten.. Sen ne yapmıştın ki bu ay ilaç mı aldi ln ne yaptın
Başka neye gerek varki zaten kuzum olması gerekenler bunlardi zaten daha ne olsun .. en iyisi bu.. ben ilacı kullandım daha kaliteli yumurta gelişsin diye oda yarı yolda tıkandı. İnshaAllah bir supriz yapar banaYok kuzum ilaç filan kullanmadım folik asit kullandım d3k2vit bugun folikte bitti artık almam depo yeterince olmuştur ben sadece beslenme ve ilişki günlerine bakıyom ekstra bişi yapmıyorum artık
Aman ne bileyim eksik bişiler var gibi geliyor kuzummBaşka neye gerek varki zaten kuzum olması gerekenler bunlardi zaten daha ne olsun .. en iyisi bu.. ben ilacı kullandım daha kaliteli yumurta gelişsin diye oda yarı yolda tıkandı. İnshaAllah bir supriz yapar bana
Eeeeee kisssmeeelerrrr yokkkk
https://giphy.com/jysOPlOoP33aNLPAOL
Son gunlerim kuzum 3 grup var anca idare ediyorum
Ben sahur yiyip yatıyorum geçen kalkamayınca çözümü böyle buldum ❤Eeeeee kisssmeeelerrrr yokkkk
https://giphy.com/jysOPlOoP33aNLPAOL
Allah kolaylık versin parişimSon gunlerim kuzum 3 grup var anca idare ediyorum
Bence de en güzeli o zaten canım .. uyursam bende kalkamıyorum MalesefBen sahur yiyip yatıyorum geçen kalkamayınca çözümü böyle buldum ❤
Dün yapamadım bugün yapicam İnshaAllahGünaydın ballar
My_Moonlight06 Tiniminimavihanim
Ek olarak yürüyüş de yapın rahime kan akışı sağlansın
Hahahahahqhjddjfjdj
Günaydın kurabiyemmmGünaydın ballar
My_Moonlight06 Tiniminimavihanim
Ek olarak yürüyüş de yapın rahime kan akışı sağlansın
Neyin bıkkınlığı çiçeğiimmmUffffff bazen bir bıkkınlık geliyor bana
Amaaan ne biliyim biran önce ne olacaksa olsun doğurayimm kactane olacaksa olsun sezonu kapatayım bitsin gitsin istiyorum 10 yıl ya yoruldumNeyin bıkkınlığı çiçeğiimmm
Ara tatili verirsiniz artik.. yaz geldi gezmeler tozmalarHahahahahqhjddjfjdjsorma kurabiyem yaaa
Konular yetişmiyor yarabbel âleminnasılsın hamişim
Evett çiçeğimmm haklısıınnnAmaaan ne biliyim biran önce ne olacaksa olsun doğurayimm kactane olacaksa olsun sezonu kapatayım bitsin gitsin istiyorum 10 yıl ya yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?