Oku bit an evvel perim birikti kaldıBayramımız kutlu olsun. Ne neşeliydik çocukken bugün
Paremm benim bugün bitti reglm ama iftar telaşım var yarın nasipse okucam tüm arkadaşlara
Yaşımız kaç olursa olsun içimizdeki o 23 Nisan sevinci hep kalacak o içimizdeki çocuk hiç ölmeyecek
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun
Sallayın bugün balkonlardan bayrakları asın camlara kırmızı bayrakları...
Ne Mutlu Türküm diyene....
Sorma parem ya 1 haftadır ben niyetleniyorum oruca ardından hemen leke geliyor bugün şükür bitti galiba daha gelen giden yokOku bit an evvel perim birikti kaldı
Hatmi unutma kadir gecesine yetiştir bal.lokmam
Tamam kuzum bir gün duaları oku bir gün hatim bitirirsin perimSorma parem ya 1 haftadır ben niyetleniyorum oruca ardından hemen leke geliyor bugün şükür bitti galiba daha gelen giden yok
İçimizdekini kaybetmedik canım o ayrıYooo ben hâlâ koca bir bebeğim kokom
Öyle yapıcam paremTamam kuzum bir gün duaları oku bir gün hatim bitirirsin perim
23 Nisan kutlu olsunBir zamanlar bizde cocuktuk bayramımız kutlu olsun
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
@Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
My_Moonlight06
@Tweety Bird
23 Nisan kutlu olsun
23 Nisan kutlu olsun
Sevinin küçükler, övünün büyükler
23 Nisan kutlu olsun
En güzel bayramlardan birtanesiiiigünaydınn paremmm
Ayy ben daha yenii gördüm kurabiyemmm gene bizleri aramışş ve didmişşş
Yeminle elimde havuç var hahahaha
Buda ben davşanımmm
Avakodo ile birlikte kuzumm ve cidden minik minik kasık ağrıları hissediyorum bu ayıda böyle tamamlayalım önümüzdeki ay kocamın doğum günüsüYeminle elimde havuç var hahahahasende yiyormusun
Ayyy İnshaAllah canımmm..Avakodo ile birlikte kuzumm ve cidden minik minik kasık ağrıları hissediyorum bu ayıda böyle tamamlayalım önümüzdeki ay kocamın doğum günüsü
2ml büyüyorlar diye biliyorum çiçeğimmm sanmıyorum çatlamaz bence büyüyorlardır kan akışı için masajda yap bitanemAyyy İnshaAllah canımmm..
Benim de bugün ağrım vardı sağlı sollu daha yeni hafifledi İnshaAllah büyümüştür.. daha dün 13mm di daha birgunde buyup çatlamaz değil mi ?
Biraz göbek var bende sanırım oturarak rahat yapamıyorum masaji yatarak yapsam olurmu ki ahha2ml büyüyorlar diye biliyorum çiçeğimmm sanmıyorum çatlamaz bence büyüyorlardır kan akışı için masajda yap bitanem
Olurr kuzumm yarı yatar şekilde yapBiraz göbek var bende sanırım oturarak rahat yapamıyorum masaji yatarak yapsam olurmu ki ahha
Ay evet Yaa gerçekten.. Sen ne yapmıştın ki bu ay ilaç mı aldi ln ne yaptınOlurr kuzumm yarı yatar şekilde yapben bendeki pko yu hiç anlamıyorum zaten her ay yumrtlama var regl düzenli benimkiler kalitesiz mi nedir hepimiz derdi başkaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?