- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
Beni tek rahatlatan şey şu diyelimki belkide hayırlısı bu kimbilir başıma neler gelicke olursa .. Rabbime birakayim en hayırlı doğru zamanı bilir nasılsa bunu düşününce hemen rahatlıyorumEvett çiçeğimmm haklısıınnnbazen banada geliyor sanki herşeye geç kaldım hissi mutsuzluk
Kesinlikle kuzum o his olmassa zaten bitmişiz bende hep öyle diyorum Rabbin seni senden daha iyi düşünüyor belki benim de başıma burada bir şey gelecek Şer gibi gördüklerimiz da hayır ara derimmBeni tek rahatlatan şey şu diyelimki belkide hayırlısı bu kimbilir başıma neler gelicke olursa .. Rabbime birakayim en hayırlı doğru zamanı bilir nasılsa bunu düşününce hemen rahatlıyorum
Aynen öyle salişim ramazan bitince topic de ki olan kuşların hepsi dağılacakAra tatili verirsiniz artik.. yaz geldi gezmeler tozmalar
SelaaamSlm kızlar nasılsınız napıyorsunuz
Afiyet olsun canım, Allah kabul etsinSelaaam
Ben iftara hazırlanıyorum şuan
Amin sen ne yapıyorsunAfiyet olsun canım, Allah kabul etsin
Biz iftarı yaptık çay bitti meyve tatlı faslıAmin sen ne yapıyorsun
İyilik kuzumm çay keyfisi birazdan ormana yürüyüş kahveler eşliğinde sen nasılsın bebeğimSlm kızlar nasılsınız napıyorsunuz
Çay bitti meyve faslı bizimde balımİyilik kuzumm çay keyfisi birazdan ormana yürüyüş kahveler eşliğinde sen nasılsın bebeğim
Oh afiyet olsun kuzum şifa olsun kan olsun can olsun inşallah bebeklereÇay bitti meyve faslı bizimde balım
Yaa ne güzel öyle biryeşillik içerisinde imkanınız varsa
Amin balım sizede kahveler yarasınOh afiyet olsun kuzum şifa olsun kan olsun can olsun inşallah bebeklere
Çok güzel yeşil kuzum yaşadığım ülke Bursamı aratmıyor
Kız nerdesin mucommmarada bakıyom kız yoksa vakit geçmiyorr tık tık tık sabit işim
Sağol birtanemAmin balım sizede kahveler yarasın
Çok şanslısın Lnacım o kadar yeşillik olan yer yakınlarda olsun istiyor insan birde deniz varsa tadından doyulmazbursada çok güzel ya
Ohhhhhh yandan yandannnn paremmmm yarasinnnnnnnnn
Hayda yine costum haydi hukuki
Yandannnnnnn
Özledim sizi be ya
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
Ula pareeee zaten uykum vardı iyice bastırdın
Hayda yine costum haydi haydi iiiiiii
Yandannnnnnn
Özledim sizi be ya
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
Ahh pandemi çok yoğunken ne çektik yaa gelmesin o günler hatta tümden kurtulalım artık Allahın izniyleSağol birtanem
Evet kuzum insan rahatça oksijen alabileceği bir yer arıyor gerçekten cocommm hele ki pandemi zamanın da herkez çok daraldı hep böyle yerler aradı insanlar
Deniz baya uzak kuzum Köstence de var yabaya uzak bize deniz Türkiye ye gidince görüyorum
Bursa çok güzel kuzum evetdeniz desen merkezden yarım saate deniz sahil işte hayaller hayatlar
Bir sağdan bir soldan parem
Hayda yine costum haydi haydi iiiiiii
Yandannnnnnn
Özledim sizi be ya
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
Beni daha çok demiiiOhhhhhh yandan yandannnn paremmmm yarasinnnnnnnnn
Bende seni özledim aşkom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?