- 25 Nisan 2022
- 148
- 326
- 23
- 29
Aminnnn inşallah cemosummmm çokça Aminnnn inşallahCümleten kadir gecemiz mubarek olsun
Allah'ım nicelerine eristirsin inşallah dualarımız kabul olsun kızlar
Olsun kuzum Rabbim görüyor ne kadar dardasın, seneye kılarsın inşallahBen her kadir gecesinde kılardım bide ramazanda mutlaka ama oturarak bile kılamıyorum kasıklarım.ağrıyor feci buyüzdsn cesaret edemiyorum kuzuş rabbim affetsiiin inşaallahh
İyi geceler kuzummmmm mışıl mışıl uyuuu
Oyyy etmemii yarın gece başlarım.hepinize tektek dua etmeye anne olmak isteyen herkeseeOlsun kuzum Rabbim görüyor ne kadar dardasın, seneye kılarsın inşallah
Dua et bizim için bebeğim
Aminnnn inşallah
Sağol canisimmmm... Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin isnhaAllah seneye bu aylarda bebeklerimiz kucaklarimizda olur anne olmadigimizzzzzzz son Nisan ayı olsun isnhaAllahhhhhhhh
AminnnnCümleten kadir gecemiz mubarek olsun
Allah'ım nicelerine eristirsin inşallah dualarımız kabul olsun kızlar
Gelini eklemeden olmaz sanki senAminnnn inşallahçokça Amin
Ağzını burnunu göbeğini yerim seninnnn de get yattt yoksa elçodan eser kalmayacakOyyy etmemii yarın gece başlarım.hepinize tektek dua etmeye anne olmak isteyen herkesee
Olmaz olmaz sen FaslıGelini eklemeden olmaz sanki sendeğilsin hahahahah
Kızlar yeni biri geldi millettenIyi geceler kizlar(yeniyim)
Asagıda da hem esmerimser hem esmeralda var ne diyorsun bu durumaKızlar yeni biri geldi milletten
Dünden beri bu arkadaş 4.oluyor
Hoşgeldin diyelim o zaman❤
Jou
Kız uyuma döverim
Ben dedim onu bi kere ben daha önce dedim hih
Görmedim aşağıyıAsagıda da hem esmerimser hem esmeralda var ne diyorsun bu duruma
Görmedim aşağıyı
Kezban yoksa sorun yok diğeri neydi ya
Hahahah tamam tatlım geç farkettim sakin ol şampiyonBen dedim onu bi kere ben daha önce dedim hih
HoşgeldinHosbulduk kizlar. Evet beni de ekleyin bakalimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?