Evettt onu bende düşündüm oyüzden koymadım

Iyisini yaparsın kuzumm
İnsanlar cok sey koyuyor kız buzluga ben öyleci değilim patlıcan kabak daha neler neler bence kısta kıs yazda yaz sebzesi yiyeceksin
tabi ki konması gereken seyler var bezelyedir vs süresi gecen

Reactions: Jou
İnsanlar cok sey koyuyor kız buzluga ben öyleci değilim patlıcan kabak daha neler neler bence kısta kıs yazda yaz sebzesi yiyeceksin
tabi ki konması gereken seyler var bezelyedir vs süresi gecen
Evett bende seninle aynı fikirdeyim ben etmek istiyorum da ayrı dondurucu lazım öyle olanlar çok yapıyor bunları hayatımda patlıcağı öyle buzluğa attığım yok

Evett bende seninle aynı fikirdeyim ben etmek istiyorum da ayrı dondurucu lazım öyle olanlar çok yapıyor bunları hayatımda patlıcağı öyle buzluğa attığım yok
Ay evde bir de o mu yer kaplasın
Su an az esyam oldugu halde cıldırasım geliyor berjerlerimi falan atasım geliyor bazen

M Mavi Menekse canomm senin le konuşmayada doyum olmuyor vallahaa otursam.sabaha kadar konusurdum.seninlee ama uyku geldi bebe uyudu
Aayy kuzum o senin güzel gönlünün gördüğü baktığı

Kız benim bile uykum var yat uyu benim yerime de uyu
Hayırlı geceler tatlliişşş

Ben her kadir gecesinde kılardım bide ramazanda mutlaka ama oturarak bile kılamıyorum kasıklarım.ağrıyor feci buyüzdsn cesaret edemiyorum kuzuş rabbim affetsiiin inşaallahh

Sağol canisimmmm... Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin isnhaAllah seneye bu aylarda bebeklerimiz kucaklarimizda olur anne olmadigimizzzzzzz son Nisan ayı olsun isnhaAllahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…