Ay fatmam malzeme boşa gitmiş bu ne böyle bu pidem varya oranın pideleri gibi olmuş
Valla nerde olursa olsun kimse Konyadaki gibi yapamaz kesinlikle
Bolca ye gelince hatta yaptır dolaba at canım istedikçe ısıt ye

Ay fatmam malzeme boşa gitmiş bu ne böyle bu pidem varya oranın pideleri gibi olmuş
Valla nerde olursa olsun kimse Konyadaki gibi yapamaz kesinlikle
Bolca ye gelince hatta yaptır dolaba at canım istedikçe ısıt ye
Hahaha kesinlikle parem haklısın
Yol uzun ya biraz arabayla gelip gidiyoruz birde tam yazın ortasında dönecez geri bozulacağını bilmesem bolca yaptırıp buzlukla getirecem dolabıma atacam da zor olur ya yine duruma göre bir bakarım arabada yer olursa yaptırıp buzluğa koyarım getirirm öyle iyi olur inan canımız öyle çok istiyor ki keşke yakın olsa istediğimizde yaptırıp yesek ahh

Kuzu buz aküleri var yaptırıp buzlukta sokla sıcagıyla yanına da o buz akulerinden koy 12 saat dayanıyor kac saat yolunuz bilmiyorum ama ben et getirdim bu yontemle

Kuzu buz aküleri var yaptırıp buzlukta sokla sıcagıyla yanına da o buz akulerinden koy 12 saat dayanıyor kac saat yolunuz bilmiyorum ama ben et getirdim bu yontemle
Evet çiçeğim öyle getirip götürenler var ama dönüşte hayli fazla eşyayla döndüğümüzden buzluğa yer kalmayabiliyor 7 buçuk 8 saat sürüyor kuzumDiyarbakır konya arası

Bitanem benim abimler izmirde buz kalıpları oluyor ya neydi adına onların resmini atayım ben onları altına üstüne koyupnpostele birlikte sarıyoruz öyle gidiyor onlarda bir türlü izmirde doğru dürüst etliekmekci bulamadılar burdan götürüler ondan dedim

Evet kuzum öyle oluyor tabii de dönüşte çok fazla eşyayla dönüyoruz buzlukta çok büyük kv gilin var ona yer kalmıyor bile geldikçe yiyoruz bizde

Evet çiçeğim öyle getirip götürenler var ama dönüşte hayli fazla eşyayla döndüğümüzden buzluğa yer kalmayabiliyor 7 buçuk 8 saat sürüyor kuzumDiyarbakır konya arası
Balıkçı köpükleri var onların boy boy olanları var onlardan sey edebilirsin biz kovalarda getirdik aralarına buz akülerinden atıp
İki ailemizde uzak döndüğümüzde yük indirirken komsular gülüyor yine oraları toplayıp gelmişler diye seni cok iyi anlayabiliyorum
Hah iste öznurum dedi aküler var aynen demiş zaten
Evet kuzum cok iyiler uygundulardı da gecen sene uzun yol yapa yapa cozduk artık

Hahaha öyle ama memlekettn getirdiklerinin tadı başka oluyor herşeyi doldurup gelmek en iyisi
Sizde mi tayinci tayfadansınız

Hahaha öyle ama memlekettn getirdiklerinin tadı başka oluyor herşeyi doldurup gelmek en iyisi
Sizde mi tayinci tayfadansınız
Agahhaja evet vala kv den annemden ne varsa toplayıp geliyorum yemekmiş esyamıs farketmez

Evet kuzum sizde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…