Sorma kuzum biz zaten korona da evlendik tam 2020 Eylül'de
Kac ay gidemedigimiz oldu etti simdi daha sık gittik son zamanlarda sukur
Canımm yaaa çinlere çok beddua ettim ben
Onlar 3 5 ayda atlattılar biz daha 2sene
Daha yeni yeni kapalı alanlarda maske kalktı sadece hastanede vaka binden aşşağa olursa kalkcakmış
Eylülün hangi günde kiz evlilikk 2020de bide sen benden 1sene sonra evlenmissin

Ne bileyim kız öyle diyolar
İlceler daha iyi de kuzum merkeze gelenler kafayı yiyor
Biz de yedik esimle

Ben buzluga atıyorum ıspanagı dograyıp yoksa kac gun yeriz belli olmaz
Aynenn cok kalınca bende öyle de mecbur yiyom sebze bitsin diye yiyorum kocam sağolsun gene alıp getiriyor

Kuzzuu bu cinlilerde bi yerde kus gribi tespit etmişler bugun sabah haberlerde gördüm simdi de kus gribi getiriyolar sanırım
Maske takan yok ki bi tek ben takıyorum komedi gibi
12 Eylül 2019 da mı evlendin
Aynenn cok kalınca bende öyle de mecbur yiyom sebze bitsin diye yiyorum kocam sağolsun gene alıp getiriyor
İcimiz dısımız ottt olduu
Su an en az 2 senemiz var o da cıkarsa cıkmazsa daha uzun
O yuzden diyorum ya dogudan gelenler burayı begenmiyor köy gibi dusun su an horoz sesi geliyor mesela
Sen gurbette oldugun icin mi gitmek istiyorsun

sen nerelisin doğulu mu

Anladım hakkınızda hayırlısı olsun güzelim inşallah ordan sonraki yerleriniz daha iyi olur mutlu huzurlusun en önemlisi o

Lojmandayım ben batıya gidip güzel belki bahçeli bir eve oturmak hayalim ve aileme yakınlaşmak
Rabbim nasip eder inşallah

sen nerelisin doğulu mu
Heee Samsun'un dogusundan
Kocadan sayılıyomu
Agahahah olur tabiki artık onun kutugundensin
Amiinn kuzum hepimizin hakkında hayırlısı olsun en hayırlı enn mutlu olacagımız yerlerde görev yapsınlar inşaAllah
Batının en güzel yani dışarda istedigin yerde oturabilmek buranın lojmanlar cok kotu orayı bilmiyorum
Anaaaa uzman eşleri akskkssksk benimki de uzman ve samsunlu
Anaaaa siz simdi nerdesiniz Türkiyenin hangi ucunde

Gel sarılalım hep beraber Fatmazell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…