Hayırlı kandiller olsun kurabiyemEki Görüntüle 3056518
Hayırlı kandiller canlar
@tiniminihaniimBallikabak MssPARE Lna16 @Minnosprenses @coconatt @Hogwartss Noisy Girl bir mucizee @ASSOSyal M Mavi Menekse @My_Moonlight06 Jou @D u t @mavikelebek34 Fatmazell @Mabellee @Saliha40
Unuttuğum varsa affola
Canımm yaaa çinlere çok beddua ettim benSorma kuzumbiz zaten korona da evlendik tam 2020 Eylül'de
Kac ay gidemedigimiz oldu etti simdi daha sık gittik son zamanlarda sukur
Aynenn cok kalınca bende öyle de mecbur yiyom sebzeNe bileyim kız öyle diyolar
İlceler daha iyi de kuzum merkeze gelenler kafayı yiyor
Biz de yedik esimle
Ben buzluga atıyorum ıspanagı dograyıpyoksa kac gun yeriz belli olmaz
Len Karadenize bayılıyorum benSende haaaa her karadenizli burnu aynı değillbenimki büyük değil normal
Hayırlı kandiller olsun paremmmEki Görüntüle 3056449 Eki Görüntüle 3056450
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
❤
Yaaa kuzumm kıyamamKafayı
Biliyorumm kızzz takılıyorummLen Karadenize bayılıyorum ben
Ama genelde öyle oluyo ben şakasına dedim hem ki
ahahah çocun da sana benzesinBiliyorumm kızzz takılıyorumm
Evett çoğu büyük burunlu vallahaa iyiki benim değil diyorum
Kuzzuu bu cinlilerde bi yerde kus gribi tespit etmişler bugun sabah haberlerde gördümCanımm yaaa çinlere çok beddua ettim ben
Onlar 3 5 ayda atlattılar biz daha 2sene
Daha yeni yeni kapalı alanlarda maske kalktı sadece hastanede vaka binden aşşağa olursa kalkcakmış
Eylülün hangi günde kiz evlilikk 2020de bide sen benden 1sene sonra evlenmissin
Aynenn cok kalınca bende öyle de mecbur yiyom sebzebitsin diye yiyorum kocam sağolsun gene alıp getiriyor
Su an en az 2 senemiz var o da cıkarsa cıkmazsa daha uzunYaaa kuzumm kıyamam
Kaç seneniz kaldı peki sonra nereyi istiyorsunuz Diyarbakırı yazmalısınız havacıların lojmanı içinde havuz çay bahçesi vs herşey var ve çok rahat burası her helen gitmek istemiyor bende gün sayıyorum o ayrı
sen nerelisin doğulu muKuzzuu bu cinlilerde bi yerde kus gribi tespit etmişler bugun sabah haberlerde gördümsimdi de kus gribi getiriyolar sanırım
Maske takan yok ki bi tek ben takıyorum komedi gibi
12 Eylül2019 da mı evlendin
İcimiz dısımız ottt olduu
Su an en az 2 senemiz var o da cıkarsa cıkmazsa daha uzun
O yuzden diyorum ya dogudan gelenler burayı begenmiyor köy gibi dusun su an horoz sesi geliyor mesela
Sen gurbette oldugun icin mi gitmek istiyorsun
Sevdim sevdim birtanem ama yerden yere vurup sevdimHahahahaahah sövdünmü sevdinmi belli değill delii lnooşsşseviyorumm senii balll
Kocadan sayılıyomuSakin olun biz Karadenizliler her yerdeyizdir eminim
Yok mu baska Karadenizli
Kuzzuu bu cinlilerde bi yerde kus gribi tespit etmişler bugun sabah haberlerde gördümsimdi de kus gribi getiriyolar sanırım
Maske takan yok ki bi tek ben takıyorum komedi gibi
12 Eylül2019 da mı evlendin
İcimiz dısımız ottt olduu
Su an en az 2 senemiz var o da cıkarsa cıkmazsa daha uzun
O yuzden diyorum ya dogudan gelenler burayı begenmiyor köy gibi dusun su an horoz sesi geliyor mesela
Sen gurbette oldugun icin mi gitmek istiyorsun
Anaaaa uzman eşleri akskkssksk benimki de uzman ve samsunluBenimki de uzman cavushava kuvvetlerinde seninki nerde
Burda hepsi sikayetci merkezde sıkıntılar var ilceler biraz daha katlanabilir
Şurdan kendime bir arkadaş bulursam iyi olcak yok mu diyarbakırda yaşayan asker eşiiiAnaaaa uzman eşleri akskkssksk benimki de uzman ve samsunlu
Ahh ya diyarbakır yazmadık çıkmazdı da gerçi biz ayrı düştük kuzum kötü yer çıktı ev lojman bulamadık ben kendi annemde kalıyorum o yüzdenŞurdan kendime bir arkadaş bulursam iyi olcak yok mu diyarbakırda yaşayan asker eşiii
Heee Samsun'un dogusundansen nerelisin doğulu mu
Agahahah olur tabiki artık onun kutugundensinKocadan sayılıyomu
Amiinn kuzum hepimizin hakkında hayırlısı olsun en hayırlı enn mutlu olacagımız yerlerde görev yapsınlar inşaAllahAnladım hakkınızda hayırlısı olsun güzelim inşallah ordan sonraki yerleriniz daha iyi olur mutlu huzurlusun en önemlisi o
Lojmandayım ben batıya gidip güzel belki bahçeli bir eve oturmak hayalim ve aileme yakınlaşmak
Rabbim nasip eder inşallah
AnaaaaAnaaaa uzman eşleri akskkssksk benimki de uzman ve samsunlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?