Aynen çiçeğim son senemiz memleket taraflarına gelmeyi düşünüyoruz nasipse
Siz nerede görev yapıyorsunuz
Biz daha şarka gitmedik Balıkesir deyiz su an sarktan hallice dogudan gelenler bile öyle diyor oralar daha iyiydi diyolar

Biz daha şarka gitmedik Balıkesir deyiz su an sarktan hallice dogudan gelenler bile öyle diyor oralar daha iyiydi diyolar
Hadi yaa eşim bazen der balıkesire de gidebiliriz orası da güzelmiş diye ama ne görevi yaptıklarına da bağlı benim eşim uzman çavuş seninki polis sanırsam onların her şehirde zor oluyor

Hadi yaa eşim bazen der balıkesire de gidebiliriz orası da güzelmiş diye ama ne görevi yaptıklarına da bağlı benim eşim uzman çavuş seninki polis sanırsam onların her şehirde zor oluyor
Benimki de uzman cavus hava kuvvetlerinde seninki nerde
Burda hepsi sikayetci merkezde sıkıntılar var ilceler biraz daha katlanabilir

Benimki de uzman cavus hava kuvvetlerinde seninki nerde
Burda hepsi sikayetci merkezde sıkıntılar var ilceler biraz daha katlanabilir
Sen şark görevi deyince genelde polislerin doğusuna şark diyorlar ya o yüzden polis dedim hahaha
Biz kara kuvvetlerindeyiz çiçeğim evet balıkesirn ilçesinden bahsediyordu eşim ama hatırlayamadım hangisiydi

Evet araya evlilik girince kuzum hep öyle oluyor napalım sağlık olsun korona geldiğinden beri işler değişti yoksa ondan önce heray 2 sefer giderdik bi anneme bi kv ye
Sorma kuzum biz zaten korona da evlendik tam 2020 Eylül'de
Kac ay gidemedigimiz oldu etti simdi daha sık gittik son zamanlarda sukur

Reactions: Jou
Sen şark görevi deyince genelde polislerin doğusuna şark diyorlar ya o yüzden polis dedim hahaha
Biz kara kuvvetlerindeyiz çiçeğim evet balıkesirn ilçesinden bahsediyordu eşim ama hatırlayamadım hangisiydi
Ne bileyim kız öyle diyolar
İlceler daha iyi de kuzum merkeze gelenler kafayı yiyor
Biz de yedik esimle
Aaa doğru dün demiştinn benimde dünden kalann bi ıspanağı birşey etsem ıspanak kavurması mı etsem bilemedim gına geldi ıspanaktan
Ben buzluga atıyorum ıspanagı dograyıp yoksa kac gun yeriz belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…