Tabi canım onlara gelince normal ama bizim planlarımız uymuyo yaniii neolcak şimdi gene gitcen
Çok sinir oldum joum resmen dalga geçer gibi
Sekreter de arayınca bu perşembe mi diye ısrarla sordum bu perşembe dedi

Reactions: Jou
Allah kabul etsin kuzum
Doğum normal mi olcak gün aldınız mı
Kuzumm 3 hafta önce benim kızçe dönmüş yukarda kafası ya hanii daha dönmüş gibi degil anlıyorumm çok önceden 18haziran demişti ama bayramdan sonra gidince belki belli olur sezaryen gibi gözüküyor şimdilik normal isterdimde istediğimiz gibi olmayabiliyor

niye önemli değil gayette önemli. söyleseydin keşke ağzına geleni. doğru düzgün çalışsınlar yazık değil mi sana

Ozoya katılıyorum bende niye önemli değil diyorsun ki. Koy tepkini ortaya sinir oluyorum zaten onlara gelip saçlarını başlarını yolasım var

Sağlıkla gelsin kuzum da gönül ister normal olsun ama önemli olan sağlık çok şükür ki sezeryan diye de Bi kolaylık var
Gerizekalı bari bidaha baksaydı yaaa
Onca yol parası o bu şu sonra gelde haklarında küfür etmee
Asıl sekreteri iki haftadır yok yerine iki kişi bakıyo mal gibiler tövbeler olsun
Koca kafalı hep
niye önemli değil gayette önemli. söyleseydin keşke ağzına geleni. doğru düzgün çalışsınlar yazık değil mi sana
Allah a havale ediyorum ozom ne diyim yani olan oldu şimdi geri işe gidicem

Ve artık iş yerindeki ler bile bunlar seni yoluyor gibi geliyor kaç aydır diyor
Bu işleri bilmiyorlar ki kime neyi nasıl anlatayım çürüdüm artık ya
Ozoya katılıyorum bende niye önemli değil diyorsun ki. Koy tepkini ortaya sinir oluyorum zaten onlara gelip saçlarını başlarını yolasım var
Yeminle yapamıyom o çirkefliği eğer olsun başkası Bi güzel de ağzına geleni söyler
Ben beceremem mal gibi susar içime akıtırım Allah bildiği gibi yapsın 8 aydır şuraya verdiğim paraların hesabı yok
Kan sonucunu değerlendiririz diyorlar bide neyini değerlerndirceksin fuzuli paramı aldınız olcak ya hemşire iki kolumu da deldi bu defa damar bulamadım diye

Ah ah ne benim bu çilem bilmem ki
İnşallaah hocam inşallah

Aynen sağlıkla gelsin nasıl geliyorsa artık yapcak birşey yok gerçekten gönül ister normal doğum ama biz karar veremiyoruz

Hepsi koca kafalarr ben olsamm sinirlenmiştim yanlarında

Ah kuzum ya sana dediğime bakma bende yapamıyorum bazen. Sessiz kaldığımız için kaybediyoruz işte. Ama artık kalma kuzum biraz dişini göster. Valla bak sende özel sektördesin bilirsin az çok. Ben de çalıştığım yerlerden biliyorum
Diş gösterenin işini tıkır tıkır işletirler aman cazırdamasjn bir an önce işi bitsin gitsin diye
Artık onlara biraz ekşi surat gösterme vakti kuzum
İşlerini doğru düzgün yapsınlar
Olan sana oluyor hem maddi ve manevi yıprandın kuzum ya

Aynen sağlıkla gelsin nasıl geliyorsa artık yapcak birşey yok gerçekten gönül ister normal doğum ama biz karar veremiyoruz

Hepsi koca kafalarr ben olsamm sinirlenmiştim yanlarında
Off joum bugün akşama kadar çalışsam 166 lira
Dur bi hesap yapim
169 lira zaten gitti

Oyy oyyy yeminle adamlara yüzüm kalmadı artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…