- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
Çok sinir oldum joum resmen dalga geçer gibiTabi canım onlara gelince normal ama bizim planlarımız uymuyo yaniii neolcak şimdi gene gitcen
Kuzumm 3 hafta önce benim kızçe dönmüş yukarda kafası ya hanii daha dönmüş gibi degil anlıyorumm çok önceden 18haziran demişti ama bayramdan sonra gidince belki belli olur sezaryen gibi gözüküyor şimdilik normal isterdimde istediğimiz gibi olmayabiliyorAllah kabul etsin kuzum
Doğum normal mi olcak gün aldınız mı
Gerizekalı bari bidaha baksaydı yaaaÇok sinir oldum joum resmen dalga geçer gibi
Sekreter de arayınca bu perşembe mi diye ısrarla sordum bu perşembe dedi
niye önemli değil gayette önemli. söyleseydin keşke ağzına geleni. doğru düzgün çalışsınlar yazık değil mi sanaBir gün arayla muayeneye çağırıyorlar 34 kan parası 54 yol parası 69 ilaç parası yüzüm kızara kızara iş yerinden izin al
Bi saat geliş bir saat bekleme 1 saat de dönüş
Sonra desinler ki Bi yanlışlık olmuş gelecek perşembe çağıracaktık özür dileriz sekreterin hatası desinler
Gel de çıldırma
Ama yüzlerine karşı "önemli değil"
İç sesimde nelere geçtiğini tahmin edersiniz sanıyorum
Ozoya katılıyorum bende niye önemli değil diyorsun ki. Koy tepkini ortaya sinir oluyorum zaten onlara gelip saçlarını başlarını yolasım varBir gün arayla muayeneye çağırıyorlar 34 kan parası 54 yol parası 69 ilaç parası yüzüm kızara kızara iş yerinden izin al
Bi saat geliş bir saat bekleme 1 saat de dönüş
Sonra desinler ki Bi yanlışlık olmuş gelecek perşembe çağıracaktık özür dileriz sekreterin hatası desinler
Gel de çıldırma
Ama yüzlerine karşı "önemli değil"
İç sesimde nelere geçtiğini tahmin edersiniz sanıyorum
Ahahahahaha benim de kafa tam o şekilll bebeimDün geceden sağ salim çıktık mı gençlerrrr
Kafalar normale döndü mübenimki hala böyle
Bişey unutmadık inşallah
Herkesin duasını yapmışızdır inşallah maşallah
MssPARE Lna16 Tiniminimavihanim M Mavi Menekse bir mucizee Ballikabak Saliha40
günaydınlar kurbikim canımGünaydın bu arada herkese
Aynen canım dolu dolu geçti çok şükürAhahahahaha benim de kafa tam o şekilll bebeiminşaAllah unutmamışızdır Allah kabul etsinn valla güzel geçirdik geceyi
Sağlıkla gelsin kuzum da gönül ister normal olsun ama önemli olan sağlık çok şükür ki sezeryan diye de Bi kolaylık varKuzumm 3 hafta önce benim kızçe dönmüş yukarda kafası ya hanii daha dönmüş gibi degil anlıyorumm çok önceden 18haziran demişti ama bayramdan sonra gidince belki belli olur sezaryen gibi gözüküyor şimdilik normal isterdimde istediğimiz gibi olmayabiliyor
Asıl sekreteri iki haftadır yok yerine iki kişi bakıyo mal gibiler tövbeler olsunGerizekalı bari bidaha baksaydı yaaa
Onca yol parası o bu şu sonra gelde haklarında küfür etmee
Allah a havale ediyorum ozom ne diyim yani olan oldu şimdi geri işe gidicemniye önemli değil gayette önemli. söyleseydin keşke ağzına geleni. doğru düzgün çalışsınlar yazık değil mi sana
Yeminle yapamıyom o çirkefliği eğer olsun başkası Bi güzel de ağzına geleni söylerOzoya katılıyorum bende niye önemli değil diyorsun ki. Koy tepkini ortaya sinir oluyorum zaten onlara gelip saçlarını başlarını yolasım var
İnşallaah hocam inşallahDün geceden sağ salim çıktık mı gençlerrrr
Bişey unutmadık inşallah
Vuhuu enercikkk baağğyanngünaydınlar kurbikim canım
Aynen sağlıkla gelsin nasıl geliyorsa artık yapcak birşey yokSağlıkla gelsin kuzum da gönül ister normal olsun ama önemli olan sağlık çok şükür ki sezeryan diye de Bi kolaylık var
Asıl sekreteri iki haftadır yok yerine iki kişi bakıyo mal gibiler tövbeler olsun
Koca kafalı hep
Allah a havale ediyorum ozom ne diyim yani olan oldu şimdi geri işe gidicem
Ve artık iş yerindeki ler bile bunlar seni yoluyor gibi geliyor kaç aydır diyor
Bu işleri bilmiyorlar ki kime neyi nasıl anlatayım çürüdüm artık ya
Yeminle yapamıyom o çirkefliği eğer olsun başkası Bi güzel de ağzına geleni söyler
Ben beceremem mal gibi susar içime akıtırım Allah bildiği gibi yapsın 8 aydır şuraya verdiğim paraların hesabı yok
Kan sonucunu değerlendiririz diyorlar bide neyini değerlerndirceksin fuzuli paramı aldınız olcak ya hemşire iki kolumu da deldi bu defa damar bulamadım diye
Ah ah ne benim bu çilem bilmem ki
İnşallaah hocam inşallah
Benim kafaya bir şey olmadıysa sana bir şey olmaz kurbikimDün geceden sağ salim çıktık mı gençlerrrr
Bişey unutmadık inşallah
Ah kuzum ya sana dediğime bakma bende yapamıyorum bazen. Sessiz kaldığımız için kaybediyoruz işte. Ama artık kalma kuzum biraz dişini göster. Valla bak sende özel sektördesin bilirsin az çok. Ben de çalıştığım yerlerden biliyorumYeminle yapamıyom o çirkefliği eğer olsun başkası Bi güzel de ağzına geleni söyler
Ben beceremem mal gibi susar içime akıtırım Allah bildiği gibi yapsın 8 aydır şuraya verdiğim paraların hesabı yok
Kan sonucunu değerlendiririz diyorlar bide neyini değerlerndirceksin fuzuli paramı aldınız olcak ya hemşire iki kolumu da deldi bu defa damar bulamadım diye
Off joum bugün akşama kadar çalışsam 166 liraAynen sağlıkla gelsin nasıl geliyorsa artık yapcak birşey yokgerçekten gönül ister normal doğum ama biz karar veremiyoruz
Hepsi koca kafalarr ben olsamm sinirlenmiştim yanlarında
Aminn parişim evet heyecan dolu bir geceydiBenim kafaya bir şey olmadıysa sana bir şey olmaz kurbikim
Ama çok heycanlı çok huzur dolu geceydi çok şükür tek isteğim dualarımız inşallah kabul olmustur
Sabrın sonu selamettirr balımm benimmOff joum bugün akşama kadar çalışsam 166 lira
Dur bi hesap yapim
169 lira zaten gitti
Oyy oyyy yeminle adamlara yüzüm kalmadı artık ya
Yok kuzum yarın gidicem inşaAllahh hastane değişikliği yaptım randevular sarktıAynen canım dolu dolu geçti çok şükür
Sen napıyorsun bakalım kalp atışına gittin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?