- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
Ben de gidiyomHerkesler gitmiişş mucizemmmm millet yoruldu tabiii
Ağzına sağlık canım rabbim kabyl etsin inşallahMssPARE
Tiniminimavihanim
@Fatmazell
bir mucizee
@Catlak-kurabiye
Cookiie
Jou
@Saliha40
@eunja
@Magnifiaque
@SoLeiL12
@Minnosprenses
coconatt
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@ASSOSyal
@madammor
@Life light
@Morlale8
@Morrmeneksee
@selef0111
Ve aklıma gelmeyen isimleri olan arkadaşlarım hepimize dua ettim evlat isteyenlere evlat, hamiş olanlara sağlıkla doğum edip bebeklerini kucaklarına almak, bekar olanlara hayırlı kısmetler ...
Allah'ım kabul etsinnnn inşallah
Yazmayı unuttuğum varsa affola burdaki tüm arkadaşlarımın hacetleri kabul olsun inşallah ...
Amin canım benim, diline yüreğine sağlık. Rabbim seninde gönlünden geçip dilinden dökülen yada dökülmeyen bütün hayırlı dualarını kabul etsinMssPARE
Tiniminimavihanim
@Fatmazell
bir mucizee
@Catlak-kurabiye
Cookiie
Jou
@Saliha40
@eunja
@Magnifiaque
@SoLeiL12
@Minnosprenses
coconatt
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@ASSOSyal
@madammor
@Life light
@Morlale8
@Morrmeneksee
@selef0111
Ve aklıma gelmeyen isimleri olan arkadaşlarım hepimize dua ettim evlat isteyenlere evlat, hamiş olanlara sağlıkla doğum edip bebeklerini kucaklarına almak, bekar olanlara hayırlı kısmetler ...
Yazmayı unuttuğum varsa affola burdaki tüm arkadaşlarımın hacetleri kabul olsun inşallah ...
aklına gelmeyenlerden olarak rabbim kabul etsin inşallah canım benim. Allah razı olsunMssPARE
Tiniminimavihanim
@Fatmazell
bir mucizee
@Catlak-kurabiye
Cookiie
Jou
@Saliha40
@eunja
@Magnifiaque
@SoLeiL12
@Minnosprenses
coconatt
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@ASSOSyal
@madammor
@Life light
@Morlale8
@Morrmeneksee
@selef0111
Haklısın baya dilim damağım kurudu niyetleri okurkenKızzz bitirip gelemedim yaa 50 kişinin niyeti yarım saat sürdü niyetleri okuması
Bitmediii amaaa simdi sana geliyorum
Allah kabul etsin balımmmAayy kuzusum elhamdülillah bitti benimde
AyyyyYoo değiliz yorgun olsak buraya hic girmeyiz zaten
Amiiiiiiinnnnn balımm benim bende sizler için dua ettimm aynı senin dediğin gibi o şekildeMssPARE
Tiniminimavihanim
@Fatmazell
bir mucizee
@Catlak-kurabiye
Cookiie
Jou
@Saliha40
@eunja
@Magnifiaque
@SoLeiL12
@Minnosprenses
coconatt
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@ASSOSyal
@madammor
@Life light
@Morlale8
@Morrmeneksee
@selef0111
Ben o duada değildim aşkommAhahahah aynen böyle
Millet dua gruplarında beyin yakıyordu o ara hey yavrum heyyy sen Nerdeydin joooli
Ne işi oo herkes bişi ler karıştırıyor ben dış kapının dış mandalı
Alın size Saliha usulu
Amin amin aminnnn lenoşummmm Allah razı olsun çok
Geleydin iyiydiBen o duada değildim aşkomm
Evet kuzuşum başka hatimlerim vardı ona yetişmem lazımdı zaten okumaya zorlanıyorum kuzum namaz bile kılamadım dün kasığımın baskısından karnım.burnumdaGeleydin iyiydi
Allah kabul etsin kuzumEvet kuzuşum başka hatimlerim vardı ona yetişmem lazımdı zaten okumaya zorlanıyorum kuzum namaz bile kılamadım dün kasığımın baskısından karnım.burnumda
Tabi canım onlara gelince normal ama bizim planlarımız uymuyo yaniii neolcak şimdi gene gitcenBir gün arayla muayeneye çağırıyorlar 34 kan parası 54 yol parası 69 ilaç parası yüzüm kızara kızara iş yerinden izin al
Bi saat geliş bir saat bekleme 1 saat de dönüş
Sonra desinler ki Bi yanlışlık olmuş gelecek perşembe çağıracaktık özür dileriz sekreterin hatası desinler
Gel de çıldırma
Ama yüzlerine karşı "önemli değil"
İç sesimde nelere geçtiğini tahmin edersiniz sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?